Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Racusor - please, please, please scrie-mi si mie toate remediile homeopate care le stii pentru bebei. Vreau sa fac comanda in Franta pentru ele ca nu merita sa le tot comanda, cate unul, cate unul. Merci mult!!!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

pai nu stiu atat de multe, le aflu pe masura ce mi le da pediatra:

= cand era fonfanit de la aer conditionat - sinupret - cate 5 picaturi de 3 ori pe zi (asta e natural, nu homeopat) + oscilococcinum (un capacel de 3 ori pe zi in prima zi, apoi cate un capacel pana la 7 zile)

- dintisori: chamomilla 9 CH - cate 3 bilute de 2-3 ori pe zi, dizolvate in putina apa, cu jumate de ora inainte de masa, sau o ora dupa + masaj de 2-3 ori pe zi cu gingigel

- plantagingival - solutie naturala de curatat limbuta si gurita

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Dragaica - chiar te admir! eu sunt cheauna dupa un copil cuminte ... dar tu cu 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:

Tu conduceai?

nu, sotul conducea, eu eram cu el in spate, dar degeaba ii vorbeam, ca el voia in brate...pana la urma s-a apucat sa isi suga degetul micutul asa a facut si la botez, si de foame, dar si ca era necajit si voia la mamica lui

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

multumesc pentru remedii
eu mai trisez si o iau in brate in masina sau o pun la san... nu prea ma lasa sufletul sa o vad plangand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am fost si noi la dr, ne-a dat un antibiotic slabit, care mi l-au portionat farmacistele, protectis si dupa 10 zile de la terminarea tratamentului repetam copro.
A facut mititelul kk de 5 ori in 4 ore . De maine dimi ii bagam antibioticul, asta nu recomanda inceperea tratamentelor seara, pt a putea observa orice reactie si a putea actiona cat mai repede

Ma retrag sa-l adorm

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Crissy .
Da,cu leganatul eu am mai spus-o insa nimeni nu m-a crezut.Chiar si Ana Culcer nu a recomandat leganatul in patut deoarece le face rau.
Noua ne-a spus,ca si medicul lui Paul, si la controlul de 2 luni,sa nu il leganan in pat deloc.SI dr si kinetoterapeuta.Deci nu vb prostii.
Ce face nor'mea?Tot cu suzi ?Off,mai nou si Paulica-fara-frica suge din ea de mai are un pic si'o rupe.Cand le dam o intalnire la porumbei?Pupici

Multumesc fetelor pt sfaturi ,intr-adevar e stresant sa auzi mereu aceleasi lucruri de la un om care nu stie nimic.I-a mai zis Ovidiu sa nu isi dea cu parerea,dar socru nu pricepe.Na,e batran,el i-a crescut cu alte obiceiuri:ceai mult cu zahar,infasat,pelincute,biscuti cu mere,diversificare rapida.Eu oricum nu am de gand sa ii bag pe gat copilasului nimic decat LM,il cresc cum vreau eu,insa fiind singura aici mai am nevoie si eu de o mangaiere,o vorba buna dar primesc numai reprosuri.SI chiar am un baiat cuminte foc,nu gluma!Da na...

Dragaica,Carla va admir cu 2 bebei.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna seara mamici

Amelia,Analisa,Anne si Robert

Si mie mi se pare ca de la un timp fata mea mananca cam putin...sincer nu stiu cat la o masa dar ea in 5-10 min termina...apoi cere iar dupa 2 ore...si mai nou adoarme f.greu seara...inainte imediat o luam somnul dar acum sta si se uita la tavan,are chef de vorbit...mai suge putin ,iar se uita la tavan iar mai suge...nu stiu ce vede ea atat de interesant la tavan ca mereu se uita la el...ba mai si rade cand se uita la el....azi de dim de la 9 nu a mai vrut deloc sa doarma...de abia la 5 am adormit/o si am dormit si eu cu ea pana la 7.30

A si am uitat sa va zic ca e disperata sa se ridice...cum o apuc putin de maine cum se incordeaza sa se ridice dar nu in fundulet...ea vrea direct in picioare...si e asa bucuroasa cand reuseste...maine poimaine o vad ca merge prin casa

Ma duc sa ma bag si eu la somn...poate doarme si ea mai mult in seara asta...o noapte linistita va doresc

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Dragaica deci bebeii tai nu vor numai in brate ca ai nostri??
esti de apreciat eu abia mia descurc cu unu ,nu cred ca faceam fata cu 2 in nici un caz mai ales daca erau amandoi cum e fi'mea

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Felix ar dormi numai pe mine.....dar sunt doi trebuie sa ma impart in mod egal la amandoi asa ca mai sta si in patut singurel.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

acum sta si se uita la tavan,are chef de vorbit...mai suge putin ,iar se uita la tavan iar mai suge...nu stiu ce vede ea atat de interesant la tavan ca mereu se uita la el...ba mai si rade cand se uita la el...

Si al meu la fel,sta si se uita la pereti.Iar cand il duc in bucatarie,filtru de cafea e ochit de la intrare .Dupa care urmeaza dulapurile.Nici eu nu stiu ce vede la ele,caci si el rade de sparge dupa care se apuca de vorbit cu ele.Si pune un botic asa tuguiat de pitiponc

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:

multumesc pentru remedii
eu mai trisez si o iau in brate in masina sau o pun la san... nu prea ma lasa sufletul sa o vad plangand

eu mereu o iau in brate cand nu mai vrea sa stea in autositz stau in spate cu ea cand stiu ca se mai trezeste si in caz ca e ora de masa o si pun la tzitzi. cand am fost in tara numa in mers ii dadeam sa pape ca fiind si la drum mai papa 5 minute dupa mai facea mofturi si tot asa si daca ar fi fost sa oprim masina de fiecare data faceam o sapt pana acasa

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput