Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

are cineva protectoare pentru sfarcuri(avent)? ca eu pe langa glactogil am comandat si protectoare - zau ca nu le suporta copilul, urla, tipa, trage de ele si scuipa sanul ... e vreun secret care nu il stiu? in plus cele normale mie mi se pare ca sunt un pic mari

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

se cunoaste ca sunt cu o ora in urma ... voi dormiti deja
Noapte buna delfinuti si mamici de delfinuti!
Delfinuti bolnaviori maine sa fiti sanatosi!
Delfinuti mofturosi maine sa mancati bine!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica merci ca mi-ai raspuns.nu ma plang,dar ma intrebam cum te descurci.Nu sunt rai ai mei dar noi avem mari probl cu ragaitul si vomitatul si dr mi-a spus sa-i tin cate 45min-o ora la verticala,deci nu prea am cum sa-i tin pe amandoi in brate sau sa-i hranesc pe rand cand urla ca-i doare burtica ca nu au ragait si apoi vomita.Tot v-am auzit cu fisheruri,eu NU AM sunt bune vad!de care aveti?cat costa?
si noi am avut asa program cam 2 sapt de la 10-11 la 4,5,6!!!!acum ne culcam la 12 si ne trezim la 6!!offff!!moooor de somn

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica merci ca mi-ai raspuns.nu ma plang,dar ma intrebam cum te descurci.Nu sunt rai ai mei dar noi avem mari probl cu ragaitul si vomitatul si dr mi-a spus sa-i tin cate 45min-o ora la verticala,deci nu prea am cum sa-i tin pe amandoi in brate sau sa-i hranesc pe rand cand urla ca-i doare burtica ca nu au ragait si apoi vomita.Tot v-am auzit cu fisheruri,eu NU AM sunt bune vad!de care aveti?cat costa?
si noi am avut asa program cam 2 sapt de la 10-11 la 4,5,6!!!!acum ne culcam la 12 si ne trezim la 6!!offff!!moooor de somn

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Fac maine poze si-ti arat de care am.

Fetelor aveti grija la scaunele de masa fisher ca au facut recall si nu numai la ele, aproximativ 1 milion de jucarii fisher

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu cu mulsul de noapte era sanul stang relativ mai plin, pe cand dreptul exploda asa ca i-am dat sa pape la stangul, l-am schimbat de pampers, si apoi la dreptul, si apoi pompa...si acum la somn, sa refacem productia

fetelor, aveti grija cu luatul in brate in timpul mersului, e periculos! Doamne fereste, niciodata nu se stie ce se poate intampla, peste ce nebuni dati pe sosele, si ei sunt foarte vulnerabili! mai bine va opriti, decat sa ii luati din scaunul de masina! pe mine una m-au marcat reclamele tv facute de politia romana cu importanta scaunului de masina / centurii de siguranta pentru copii, in spate!! si cu asta nu e de glumit, de mici trebuie obisnuiti ca in timpul mersului acolo le e locul!! daca ii leganam, ii culcam in brate, pe burtica, ii rasfatam, eu cred ca aici e vorba de siguranta lor si chiar nu e de glumit!! mai bine plang putin, dar sunt in siguranta...cel putin in Romania la ce drumuri avem noi

somn usor delfinariu drag

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

racusorule, mami..da ce matinala esti..credeam ca io-s prima pe ziua de azi.
la noi au revenit colicii de dimineata..:(:( sau or fi strugurii mancati de mami...ia sa vad..azi ii scot din meniu, ca de 3 zile is cheauna, ma trez la 4-5 dim.

oana, a ajuns mai pachetul ala? noroc ca am comandat pt Stefan..ca altfel Mihai nu mai incapea in ele ;)astept sa vad ce mai primeste la botez si apoi mai cumpar eu.

asa, legat de botez, ia lamuriti-ma..acasa dim, il imbrac eu in hainele mele, iar la biserica il imbraca nasa, in hainele ei?

fug ca chitaie..sper ca de foame, si atunci venim amandoi la calc.:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Victo, chiar voiam sa intreb daca e posibil sa revina colicii daca au trecut deja? De 2 zile, tot dimineata il vad ca geme si se strange de picioruse. Si am fost scapat de ei!!! Si el bea doar LP, deci nu are treaba cu alimentatia mea...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Bumblebee, sa treaca repede si sa se simta bine Victor. Of, saracutul, cu atatea scaune... Io eram mereu stresata sa nu se deshidrateze... Ieri si Vlad a facut de 6 ori, dar putintel de fiecare data... Aseara a dormit pe la 11 panla la 6 fara 20 dimineata... A papat 5 minute si somn din nou... Daca ar fi mancat bine la masa de la 6, dormea pana la 10-11, acum deja da semne de trezire... Nu-i bai...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

no..paula..si voi...eu nu i-am dat nici picaturi pt ei, decat vreo sapt bonisan si atat.vreo ora il tine maraiala.
crissy, e faina tare elise a ta!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Mamici cu delfinasi jucausi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput