Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
carla_2008 spune:
Dragaica cand vor deodata sa pape si esti solo cum faci?cum ii pui la san?ca eu ma descurcam cat erau mici mici,dar acum in nici un caz.La voi cum e ?papa deodata,pe rand ?urla de foame?se asteapta unul pe altul?cat dureaza masa?dar RAGAITUL?regurgiteaza si vomita des?noaptea cum se trezesc?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
lalala13 spune:
dragaica la mine sebi abia acum 2 saptamani a inceput sa planga cu lacrimi. nu e o varsta anume, am intrebat cand am fost la control la ochi cu el
crissy ce tare
carla pe mine ma uimiti cum rezistati voi cu 2 deodata.la mine de exempolu tare marait a fost in seara asta..cred ca ii dau dintii. o fi posibil? ca par gingiile ingrosate si inrosite jos. dra banuiesc ca ar mai dura vreo 2 luni...si saliveaza si mesteca intr-una.
----------------------------------------------
my somebody....
a sosit minunea!
Doamne Ajuta in continuare!
crissy77 spune:
Mi-am mai amintit ceva, de la C. cetire
- batista bb de folosit doar la muci f multi;
- aerosoli se fac doar pe nas curatat foarte bine, altfel nu au niciun efect;
- capul nu se deformeaza datorita pozitiei, ci deficitului de vitamina D
Noapte buna!
racusor2010 spune:
lala asa si andrei, are gingiile inflamate, a avut perioade cand a fost marait, saliveaza intr-una, a avut perioade cand ma musca cand il alaptam, dar nu cred ca ii apar acum dintisorii..ci doar incep sa creasca in gingie...
dar eu ii dau chamomilla 9 CH = sunt niste pastilute homeopate. ar trebui sa ii dau de 2-3 ori pe zi, eu ii dau de 2 ori. sunt cam mari pastilutele, dar vad ca le inghite. ar trebui sa ii fac si masaj cu gingigel dar nu i-am facut niciodata...
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
andrei a plans o singura data cu lacrimi, cand era foarte necajit...eram in masina, aproape de sighisoara, s-a trezit si voia in brate, voia sa pape, si eu nu puteam sa il iau...asa mila mi s-a facut de bietul pui
in rest tipa, se vaita, dar ca sa atraga atentia, nu ca ar suferi
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Diana_Eva spune:
Racusor - please, please, please scrie-mi si mie toate remediile homeopate care le stii pentru bebei. Vreau sa fac comanda in Franta pentru ele ca nu merita sa le tot comanda, cate unul, cate unul. Merci mult!!!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Dragaica cand vor deodata sa pape si esti solo cum faci?cum ii pui la san?ca eu ma descurcam cat erau mici mici,dar acum in nici un caz.La voi cum e ?papa deodata,pe rand ?urla de foame?se asteapta unul pe altul?cat dureaza masa?dar RAGAITUL?regurgiteaza si vomita des?noaptea cum se trezesc? Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Pai dimineata, cat e sotu acasa, ii pun pe rand la san, ii alaptez culcata timp in care mai motai un pic, sotu il pune in scaunel sau leagan pe celalalt. Pe la 9 de obicei suntem toti 3 trezi, ne jucam in scaunele sau pe covorasul de activitati, vorbim, etc. Apoi imi pregatesc pernele pe canapea, ii aduc cu scaunelele fisher langa canapea, ii iau si-ii pun pe perne la alaptat. Daca adorm ii pun in patut daca nu in scaunele pana ma duc sa incalzesc formula, Seby mai ia cam 100-120ml (cam 1-2ori pe zi), Felix daca ia 60ml apoi obligatoriu la culcarica in patut. Ii infas, bag suzetele si dau drumu la carusel sau acvariu de la fisher care face minuni. Scoatem aerul inainte de a dormi, cu Felix stau mai mult ca-l tin la verticala cam 20 min sa nu verse (de cand ii dau probioticele vad ca nu mai varsa nici n-a regurgitat sa vad cat tine minunea)
Cat dorm ei eu pun la spalat, mananc, fac de mancare, dorm cam 2-3 ore, apoi iarasi joaca, papica pana vine tati si iesim la plimbare, facem baita, papica si la culcare.
Papam la cere, sunt mereu cu tzatzele pe-afara mai ales daca nu reusesc sa-i adorm in patut ii pun iar la san unde adorm destul de repede daca sunt satui, le place doar sa tina sfarcul in gurita.
Daca se trezesc pe rand le dau papa pe rand, de o saptamana vad ca dorm de pe la 10 seara si se trezesc la 4-5 dimineata sa vedem cat o sa-i tina.
De ex. azi au fost calmi, acum Seby doarme in scaunel, Felix doarme la san iar eu va scriu , am si zile in care-i doare mai tare burtica, sunt scanciti, plang de-mi vine sa o iau razna. Le dau suzete, ii pun in leagan, incerc orice, daca nu ii las sa mai si planga un maxim de 10 min, sa se refuleze si ei, asta la indicatia pediatrei , de cele mai multe ori se opresc singuri si adorm. Atunci profit si duc la reciclat, ma duc la posta, stau un 5 min in fata blocului trag de doua ori aer in piept si ma intorc la datorie.
E adevarat, cum spuneam mai sus, sunt zile in care o iau razna, abia astept sa vina barbatu sa-i preia, sau sa iesim ca sa iau aer sa ma racoresc, mai intr-un intr-un magazin, chir si in supermarket ma bucur cand intru
Cu Seby nu am probleme de regurgitat sau varsat Felix e problematic de asta imi ia greu in greutate, are la 2 luni 4250kg iar Seby are 4920kg, ai tau sunt mai mari.....asta e atat timp cat isi respecta fiecare curba si sunt sanatosi eu sunt multumita.
Felix nu varsa dupa fiecare masa, o data pe zi, uneori deloc, de doua zile n-a varsat de cand am inceput probioticele.
Masa dureaza cam 20-30min.
Cand vine tanti de ma ajuta, eu dorm, sa ma relaxez, uneori mai iesi impreuna la plimbare, cam atat ce sa zic.....nu te plange, tu ai pe mama, soacra acolo, eu sunt singurica si tot ma descurc.
Abia astept weekendul cand iesim in oras sau in vizite , mai ies cu fetele, uite vineri ies cu fetele de la "Sezatoarea canadiana" iar tati sta cu copii
Trebuie doar sa existe echilibru
Hang in there.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
paula_m spune:
Crissy, merci...incerc si cu jucarii, eu mai stau doar in partea stanga, dar repede isi intoarce capul si gaseste altceva la ce sa se uite pe dreapta. Cand il pun fortat, urla. Acum am asteptat sa adoarma si i-am pus prosopel la cap si doarme fie pe stanga, fie cu fata in sus. Ma omoara cu indaratnicia lui, pt ca stiu ca nu-l doare, noaptea in somn, mai doarme si singurel pe partea stanga, dar treaz, nu vrea nicicum...
Dragaica, tot respectul. Mie, cu unul singur imi mai vine sa o iau razna uneori
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
Mycya spune:
Dragaica deci bebeii tai nu vor numai in brate ca ai nostri??
esti de apreciat eu abia mia descurc cu unu ,nu cred ca faceam fata cu 2 in nici un caz mai ales daca erau amandoi cum e fi'mea
Mami de Andra Maria 02.08.2010