Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ai mei nu plang cu lacrimi la 2 luni, e normal ??????/
La Seby se vede ceva dar la Felix nu

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Elise e acasa ca e racita. Azi, in timp ce desena, o aud: "Una deseneaza, alta face mancare si alta scuipa suzeta si plange" . Am zis ca lesin de ras, de draga ce mi-a fost am pus mesajul la status la messenger si am plecat sa-mi termin mancarea. Cand ma intorc la calculator gasesc un mesaj de la o prietena draga: "eu cred ca Beatrice deseneaza, Elise ii face de mancare iar tu scuipi suzeta si stresezi fetele cu plansul tau"

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Buna seara fetele!!!

insanatosire grabnica delfinasilor bolnaviori si La multe Lunite si anisori sarbatoritilor de astazi si ieri ca am tras chiulul

Maurice LA MULTI ANI!!! pentru ieri multa sanatate ,fericire si impliniri

in sfarsit am primit si eu bonisanulde dimineata am reinceput sa ii dau si nu stiu daca e de la el dar azi a dormit mai toata ziua dupa 4 zile de agitatie si mancat sufletelul lu mami zi si noapte

Puyutz sper sa ii fie bun delfinasului tau bonisanul si sa dispara colici aia nenorociti pentruru totdeauna.

Crispro sa vina lapticul rau, fii optimista si ai s avezi ce bine iti va fi.

cu tremuratul picioruslui sia barbiei,si Andra la fel facea pana acum 2 saptamani dar ia trecut. barbia ii mai tremura cand plange tare de nervi ca nu e luata in brate

lacrimi are de la 3 saptamani si cand o las sa planga mai multisor isi fac si ele aparitia in rest e plans cu lacrimi de cocodil

Btz la cat is eu de il dadeam afara din casa daca imi spunea asa ceva

ma pun sa imi trezesc delfinasa sa pape ca au trecut 4 ore si la ultima masa nici nu a fost asa darnica la supt si sunt cu tzitzi cam tari.
dupa fug la bucatarie sa imi termin strudelele de facut

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Intrebare ca tare mi-s nestiutoare

Cat tip alaptezi nu-ti vine menstruatia????
Noi am trecut pe prezervative pana cand ma decid ce metoda adoptam, eu una nu mai vreau hormoni, dupa tot tratamentu cu Fiv, mi-am injectat la hormoni si-n fund si-n burta de nu-mi mai trebe
Sa mai faca si el "sacrificii", doctorul mi-a spus ca atat timp cat nr. nu e 0 trebuie sa ne protejam.......cine stie ce ametit de
se gadeste sa se destepte in ceasul cel din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

crispro , kk face de 2-3 ori pe zi si aspectul e ca si pana acum, am fost atenta, mai ales de cand ai povestit de Vladut. Victor efectiv nu are rabdare sa pape, plange, trage de sfarc si se plictiseste imediat si nu mai vrea sa ia sanul in gura, desi lapte iese ca eu tot strang de san sa vad...
fetele din Cluj stiti vreun pediatru bun cu cabinet privat, ca as vrea sa merg maine? Am sunat la dr. Zaharie Gabriela dar m-a programat abia joia viitoare. Stiti ceva de dr. Andreica Sorin?

crissy, foarte draguta Elise

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Merci fetele de raspuns cu Galctogilul. Pana la urma cred ca il bag direct in stomac, croncanit, fara sa-l mai diluez... Ca mi-e scarba... Si sper sa am norocul lui Dragaica cu el... Ca zicea ca i s-au facut sanii pietre, de a pus si pompa si flacaii...

Legat de CM in alaptare, teoretic nu vine, dar numai daca alaptezi nu stiu cata cantitate la nu stiu ce interval de timp... Daca stai mai mult fara sa alaptezi, cica vine... Cumnatei mele i-a venit dupa vreo 14 luni de alaptat... Inca mai alapteaza...

Mai vroiam sa iti zic BTZ ca ma irita socru-tau, atotstiutor... Of, dar nu suport oamenii astia care is convinsi ca sfaturile lor sunt cele mai bune, si li se pare firesc sa le urmezi...

Asa am patit io la inceput cu soacra-mea (care chiar e foarte de treaba), copilul sughita, zice : "Da' nu ii dai nimic de sughit, un pic de lamaie?" Zic "Nu vreau sa ii dau, nu il doare sughitul, mai mult ne streseaza pe noi, ii trece in 5 minute; daca nu trece, il pun la san". La care soacra " Da nu ai vorbit cu cumnata- adica fiica ei- ca i-a dat lamaie copilului..." Ok, fiecare face cum stie si cum vrea, nu inseamna ca tre sa procedez si eu la fel... Apoi la faza cu colicii, io nu vroiam sa ii dau ceai, ca stiam ca laptele de san e suficient si de sete si de foame, si vroiam picaturi sa ii dau ... Din nou, imi spune ca cumnata i-a dat... OF!!! Ei, in rest e de treaba, acuma seara mi-a adus mancare, cartofi cu aripi de pui, mi-a adus castane prajite, nu am ce sa ii comentez... Poate ca ii e mai greu cu mine, ca nu o las sa se implice cat ar vrea... CU cumnata- fiica ei - era mereu calare pe copil, la fiecare baie, la fiecare alaptat, la fiecare scancet... Ori mie imi place sa mai respir...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

crispro , kk face de 2-3 ori pe zi si aspectul e ca si pana acum, am fost atenta, mai ales de cand ai povestit de Vladut. Victor efectiv nu are rabdare sa pape, plange, trage de sfarc si se plictiseste imediat si nu mai vrea sa ia sanul in gura, desi lapte iese ca eu tot strang de san sa vad...
fetele din Cluj stiti vreun pediatru bun cu cabinet privat, ca as vrea sa merg maine? Am sunat la dr. Zaharie Gabriela dar m-a programat abia joia viitoare. Stiti ceva de dr. Andreica Sorin?

crissy, foarte draguta Elise

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Sa stii ca asa face si Vladut la san... Se intoarce, nu mai sta la san... Azi la ultima masa tot asa a facut... Nu mai vroia...L-am cantarit, mancase doar 80ml, l-am mai plimbat in brate, la verticala, l-am pus iar, si tot asa, pana la urma a stat, si a manacat in total 150...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Merci fetele de raspuns cu Galctogilul. Pana la urma cred ca il bag direct in stomac, croncanit, fara sa-l mai diluez... Ca mi-e scarba... Si sper sa am norocul lui Dragaica cu el... Ca zicea ca i s-au facut sanii pietre, de a pus si pompa si flacaii...

Poze

Am pus pompa si flacaii dimineata abia, dupa ce mi-au plesnit sanii si-am fost la un pas de mastita . Sa ai grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

buna seara fete dragi

eu am fost azi la serviciu sa imi actele de la CIC...ma credeti ca am avut emotii dar m-am dus direct in sedinta old habits die hard

bebe a ramas cumintel acasa cu tati si au fost cumintei amandoi, doar ca Andrei nu a papat pana nu a venit mami acasa

noroc ca aveam de aseara 60 ml de laptic de la mine sa ii mai dau completare dupa baita, ca a papat si la 7 si la 8.30 dupa baita ceva ceva si din sanul stang...la mine nu prea functioneaza pompa, nu prea reusesc sa scot, Andrei face minuni, numa sa vrea sa suga din sanul stang...oricum am observat ca de cand mananca mai mult in sanul drept e si mai mult laptic in asta

crispro eu beau galactogil in apa calda, ca un ceai asa, dar e gretos de dulce...de asta nu prea beau acum...prefer berea, pe care o uram inainte, dar mai bine amar decat asa dulce si cred ca mai degraba am vazut efecte de la bere decat de la galactogil si de la mamma +

eladea de cand e Filip pe lapte praf exclusiv? de cand cu [problemele tale cu fierea?

asa e, cum zice Anca, tre sa mergi la banci sa faci cerere de inchidere de cont. dar intra pe site la banci, vezi nr de call center si suna mai degraba, ca iti dau toate informatiile la telefon acum.

tremuratul barbiei cand era mai mic Andrei si pe mine ma intreba pediatra daca ii tremura barbita sau nu...in functie de asta iti dau calciu sau iti maresc doza de vigantol. lui andrei ii tremura cand era mai mic, dar usor usor a trecut.

si nu este adevarat, excesul de calciu face rau!!!calciu se da dupa ce se studiaza fontanela, daca ii dai calciu unui copil in exces i se poate inchide fontanela fara sa aiba bine oasele sudate si asta ii face rau. noi avem niste prieteni care si-au operat fetita de cateva luni in austria din cauza asta. deci aveti grija la calciu, sa vi-l recomande un pediatru competent, nu unul din mosi stramosi care da calciu ca asa se dadea pe vremea parintilor nostri

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

crissy - am ras cu lacrimi! citit si la sot! ras si el!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput