La Dovlecelu' Vesel (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Felicitari Iulika, yuhuhuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

da, bineinteles! fiecare are dreptul sa faca cum crede de cuviinta cu timpul sau liber.

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Iulika felicitari mami! ce bucurie! Sa ai sarcina la fel de frumoasa in continuare!

Uka e mortala Carinoasa, absolut mortala. SI-mi place fata aia de smecherutza pe care o are... mama-mama

abia astept si eu sa vaz pe papusica Cristinei cum papa singurica (al meu e asa de linistit si absent la masa de ma intreb cateodata daca va avea vreodata curiozitatea sa pape singur...)

Raluk deci doarme Alexul??

sa aveti o zi fremoasa

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Mai nou,Lisa baga lingurita in sutien la mami,scoate tzati cu lingurita si papa tzati tot cu lingurita

V-as arata o poza cu ea de aseara,si-a luat taica-su obiectiv nou si a tras o sedinta foto

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Mi-am facut cont pe youtube, am filmat papusa la masa dar astept sa vina sotul sa-mi descarce filmuletul ca e un aparat cumparat recent si mi-e lene sa ma prind singura cum se descarca pozele. Cica e mai atipic.
Am gasit ceva superfrumos pe forum:
http://www.romleas.ro/credinta/

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Mai nou,Lisa baga lingurita in sutien la mami,scoate tzati cu lingurita si papa tzati tot cu lingurita

V-as arata o poza cu ea de aseara,si-a luat taica-su obiectiv nou si a tras o sedinta foto

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Asta este cel mai tare lucru auzit pana acum. De-abia astept sa o vad!!!!!!!!!!!!!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iulika Sa dea Dzeu sa fiti sanatosi si fericiti....mi-au dat lacrimile de emotie

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Monis A venit si mami meu la mine sa se mire de Alex ca doarme atata

Uka hai mai ca esti ertata de data asta ca scriai de pe mobil... cum asa sa nu-mi bolduiesti numele...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bravo, bravo, bravo! Iulika, mami, ce fericita trebuie sa fii!

Te pup fata cu drag!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna ziua, buna ziua.

am lipsit motivat de la chef. s-a facut monopol pe laptopul meu. Dar am citit si m-am distrat in reluare, asa cum mi se intampla de cele mai multe ori.

IULIKA, TE PUP MAMI. FELICITARI, NU MA INDOIAM CA E DANIELLA. SA FIE SANATOASA SI SA VINA IN PACE!
fram mami, bine le-ai spus la fetele astea aseara.

si mei...am citit si io in paralele si zau ca nu mai inteleg nik. ce naiba o fi de impartit asa de multe de mai apare cate o drama la dovlecei? anyway, not my business, so no comment.

monique mi-am facut breton-streasina. in rest, ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca fetele sunt sanatoase si voioase. mi-era dor sa aud de tine.

raluk ce belicoasa esti ma, mami. faza cu maxilarele m-a distrat la culme.

eu poze inca nu am vazut, dar sper sa apuc deseara. ma duc la dermato cu partenerul de viata. sa vedem ce e cu alergia de piele. si apoi ma duc la, yet again, o alta masa la parintii lui. o sa ma fac cat un balon pana plec. .

revin. sa fiti cuminti, da?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput