La Dovlecelu' Vesel (6)
Raspunsuri - Pagina 3
Dana15 spune:
Iulika mi se pare incredibil..incredibil! de cand ai avut testul pozitiv ai zis ca va fi Daniella si uite ca Dumnezeu va da ceea ce v-ati dorit..incredibil!
Doamne ajuta!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Daniella Daniella Daniella e sånåtoaså fetita mamii si e tare frumoaså si miscåreatå. v-ati dat seama cå tremur toatå da? multumesc doamne doamne! vå pup fetele! Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ |
Moaaaa ce fericire!
Ma bucur tare
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
uka e mortala Carina!Are un zambet fermecator.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
raluk16 spune:
Mi-e ciuda ca nu pot viziona filme din cauza de Alex dormind.
DAR noroc cu Dana ca mi-a dat vestea cea buna sa intru pe forum!!!
Ce emotionant!!!! incredibil! Felicitari, Iulika!!! Cred ca Bubu e in al noualea cer ca va avea o fata ce va semana cu el!
Multumim ca ne faci si pe noua partase la bucuria ta!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
suede spune:
Buna ziua,
De mine de ce nu intreaba nimeni?
hai ca imi dau singura ignore...ca sa stiti...
La revedere!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Danuta1979 spune:
Acum am vazut ca tot asa scindat in doua e forumul nostru...tot cu dovlecei si dovlecelul vesel. Credeam ca s-a renuntat de mult la acest "dovlecel vesel". Nu-mi place treaba asta cu scriul si cititul in 2 parti, mi se pare nefiresc si aiurea rau, sincer. Mare pacat. Parerea mea. Eu una raman pe dovlecelul clasic.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
happy_uka spune:
Bravo Daniella !!! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare , te asteptam cu mult drag ! Sa dam mamicii tale sfaturi despre crescut fetitze razacioase!
Am tras pe dreapta! Tremur toata !! Merci ralux,
Ce ma bucur mai !
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo