Gashca de Constantza *127*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Pozele apar in ordine alfabetica, relativ repede, depinde de moderare...pai sa avem "succesuri" cand se va vota(dupa 31 oct)! Cine mai are poze? eu, tu, Camelia,Dodo?

Dana, cam pe fuga, un'ii te grabesti asa? Sau esti trista? Cum merge sala, dieta? Oaia se afuma?

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

fetele,aveti diamante!!!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Miha
sper sa se mai vanda si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Pozele apar in ordine alfabetica, relativ repede, depinde de moderare...pai sa avem "succesuri" cand se va vota(dupa 31 oct)! Cine mai are poze? eu, tu, Camelia,Dodo?

si eu am poze....
fug sa culc kupilu....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

da' n-am recunoscut(stiut). Pai sa facem lista sa stim de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:

Dana, cam pe fuga, un'ii te grabesti asa? Sau esti trista? Cum merge sala, dieta? Oaia se afuma?

Merci, cris. Gata mi-au aparut si mie pozele : http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=7 .

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:

ufff, Crixia...sunt in fuga mare...am inceput partzial job-ul shi, dupa cum shtitzi ca v-am anuntzat, mi-am deschis cafenea virtuala aici pe forum-ul DC, bashca sala (ma omoara colegele sportive:Diana, Mada, Ely -daca nu ajung apoi cafeaua cu ele, apoi, cum s-a intamplat azi, am jucat shi o bila (cu Diana, sssstttt sa nu shtie nimeni va spui un mare secret: 5 partide de biliard, scor 5:0 in favoarea mea )

abia acuma am ajuns acasa, hop la "cafenea" shi la "gashca" sa vad ce mai scrietzi, apoi ma pun pe treburi administrative ca maine imi vin copilashii de la munte...mi-e dor tare de ei!!!

ref daca sunt trista??....da, ceea ce s-a intamplat capitolul trecut, mi-a lasat un gust amar...nu credeam ca cineva se poate supara cu atata intarziere shi poate jigni cu atata ushurintza intr-un loc public...ca atare, mi-am propus sa citesc pe DC glume, mondenitatzi shi divertisment, ca sa nu mai se gaseasca suparacioshi tardivi pe ceea ce spun sau fac din inima.
...cu toate acestea, pentru ca-mi suntetzi atat de dragi majoritatea din gashca, sper sa fac act de prezentza zilnic, sa va citesc, sa vin la intalniri, dar iertata-mi fie abtzinerea de la comentarii de orice natura, virtual sau real!

tuturor participantelor din "gashca" - succes la concursul "clipe de vara"!!!

ffff frumoase bijuurile din filmuletz...poate le aduci la o intalneala, sa le vedem shi in realitate, eu am ochit, in fuga, vreo doua....~~~~~~~~~

btw...Happy, este ceva greshit la link-ul pus de tine, la mine da eroare...

~~~~~~~~~

Mihaela 770 - sa fie cu folos lui Mihaitza , shtiu ca e putzin cat s-a strans prin donatzia mea, dar Doamne-ajuta sa reushitzi luna de luna sa continuatzi ceea ce v-atzi propus- cunosc ca e vorba de o suma maricica lunar, dar shi noi suntem atatea aici...

am vazut ca la Bazar sunt fel de fel de obiecte, e bine de shtiut, pentru ca de multe ori am aruncat sau oferit lucruri cu care nu mi-am dat seama ca puteam ajuta pe cineva in acest mod. pe toate miss-minunatele!

"...din suflet, pentru un suflet!"

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

va invit la cafea aici

Mergi la inceput

Scuze, mai pun o data linkul:
http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=7

Mergi la inceput

Vad ca nu merge nici de data asta. Ma las pagubasa! Pozele sunt la pagina 8!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Vad ca nu merge nici de data asta. Ma las pagubasa! Pozele sunt la pagina 8!

pozele Aylei sunt www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=7" target="_blank">aici (hap-1 shi hap-2)

Shtii Doamna parerea mea despre frumoasa din imagini...o Diva in devenire

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

va invit la cafea aici

Mergi la inceput