Gashca de Constantza *127*
Raspunsuri - Pagina 18
happymumy spune:
Super bijuteriile Crix! O minunatie!
Marchplayer, bine ai venit printre noi.
Dana, noi am fost la aproape toate spectacolele, nu sunt sigura de "Vacanta cu peripetii", dar la celelalte sigur am fost. Asteptam alte piese, noi suntem mari iubitoare de teatru, mai ales ca doamna profesoara de teatru a Aylei este actrita la Teatrul de papusi.Este o actrita si un om extraordinar. Daca mai sunt doritori, va asteptam la cursul de teatru, asa am si eu cu cine bea o cafea cit sta Ayli la curs .
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
CRIXIA spune:
Multumim Dana! Sunt bune spectacolele pt perioada rece, noau ne-a prins bine contra pliciselii de duminica. In curand reiau activitatea cu Ana!
Daca ziceti ca va plac bijuteriile handmade va astept cu comenzi. Fac un bine unei mamici ce vrea sa-si suplimenteze veniturile...doar nu va gandeati ca am eu timp sa fac asa ceva...d'as fi caracatita sau sa am cateva clone
Am fost si la serbarea nectarinei. Cu poze n-am venit, eram prea departe, asa ca am o promisiune ca voi primi de la alta mamica. A fost frumos, care mai de care costumati...
Fuga sa le pun masa membrilor tribului! Noapte buna tuturor!
Cris mami de Alexia & Ana
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Citat: |
Am fost si la serbarea nectarinei. Cu poze n-am venit, eram prea departe, asa ca am o promisiune ca voi primi de la alta mamica. A fost frumos, care mai de care costumati... |
Felicitari "nectarinei" abia astept sa vad ce ti-a iesit din maini la capitolul costum.
va doresc usor!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
happymumy spune:
Neata gashca!
Eu sunt cu cafeaua in fata, si ma pregatesc de inca o zi plina. Pupici!
mihaela77O spune:
...si eu tot la ,am dus cupilu la gradi,ta-su a dus-o pe fii-sa la meditatii si acum ne savuram cafeaua in liniste,,,,
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
Crixia,iti multumesc si tie pt bijuteriile donate pt Mihaita!
si voua celor care ati cumparat va multumesc!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CRIXIA spune:
Cu placere 007!!!
dragelor cata cafea consumati?! Eu tin un pachet si 1 an, depinde de pachet. Nu se face cafea la mine acasa, nu se consuma. Eu nu pun gura, iar sotul ff rar. In schimb nu-mi lipseste ciocolata amara(85%)adica maxim de amara
Camelia, a iesit ceva...un pic cam lunga, n-am avut suficient tul sa-i pun dedesubt si puteam concura la "morcovul corcit"
Cris mami de Alexia & Ana
loryd spune:
Neatza C-ta!
Si eu tot la cafea. A doua deja.
Crixia, noua nu ne ajunge un pachet de 250g 1 saptamana. Eu nu functionez de nici un fel fara licoarea magica injectata la primele ore ale diminetii si apoi mai savurez si pe parcursul zilei daca sunt in vizite sau am musafiri sau pur si simplu vreau eu sa savurez o cafea . Dependenta mare.
Asteptam poze de la serbare.
O zi mununata sa aveti.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
happymumy spune:
Am reusit si eu sa inscriu 2 poze in concurs ! Daca aveti timp si va plac, astept sa ne votati .
Apropos, cind apar pozele in album?( fetele care deja s-au inscris), ca eu doar ce le-am trimis de vreo ora.