Gashca de Constantza *127*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

MadamDana, nu te trecem absenta! Servici usor si fructuos iti doresc! Cat despre motz: Pe ban se lipeste smocul taiat cu un pic de ceara de la lumanarea de la botez

daca s-a tot vb despre bijuterii...Am intrat sa va prezint niste mici creatii Daca va plac si doriti...astept intrebari/comenzi in privat

Caseta cu bijuterii cuprinde:
pentruDavid
pentruBogdan
pentruMihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutare gasca de Constanta.

Am si eu o intrebare la voi.
As vrea sa urmez niste cursuri de bucatar, cofetar-patiser...si habar nu am daca se face asa ceva sau pe unde se face. mentionez ca o fac pentru uz personal, adica nu-mi trebuie calificari sau alte cele.
Daca stie cineva ceva tare mult i-as multumi sa-mi dea un PM. Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

marchplayer cursuri de bucatari se fac la www.thrgroup.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=69&Itemid=1" target="_blank">THR, si la www.atp.ro/serviciu/17/Cofetar---patiser.html" target="_blank">ATP.

Sper sa-ti fie de folos. Sunt singurele pe care le stiu ca organizeaza cursuri de calificare.

Sa ai spor la bucatarit .

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

"neatza tuturor!

Eu am dus nectarina la scoala si ma intorc la bibilit costumatia. A ieist cam scurta costumatia....si mai trebuie sa-i croiesc o frunza.
A mica e posesoarea unui nou dinte, deci maraiala e la nivel maxim, mesele haotice, nu stiu daca am dormit 2 ore legate.

Marchplayer, esti binevenita printre mamicile de Cta!! Inca o mami de 2 copii cu diferenta mica intre ei! Despre curs ti-a raspuns Lory, daca te hotarasti, atunci Succesuri!

o zi frumoasa!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Neata inca o data , azi am fost matinala ca in zilele cand merg la servici tura de zi adica 05:00 , frumoasa ora nu , sper sa fie mai cald azi ca am de umblat o gramada iar la 18:00 direct la servici , fetele azi vin si eu la sala sa ma incarc cu ceva energie
O zi buna sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Neatza gashca!

Dau cate o cafea buna si cate un biscuite sa ne indulcim putin de dimineata.

Va rog dati-mi si mie idei de jocuri sau jucarii pentru distrat copil de 2 ani in casa. De cand cu vremea asta o luam razna amandoua pentru ca nu mai putem sta asa mult pe afara.

O zi minunata sa aveti!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Constanta
sunt Isabella respira prin orice orificiu numai pe nas nu...a functinat aspiratorul in plina noapte la mine...noroc ca am vecini intelegatori.Nu face febra dar e super maraita.
Bogdi e acasa caci raja opreste apa pana la orele 20 ...prin urmare nu i-au oprit la gradi.
Isabella e atrasa de incastre(de potrivit forme ...sau cum am vazut ca au scris unele fete "sortator de forme")...ii place tot ce se poate deschide fermoar ,scai...prin urmare are ocupatie si cu o geanta(din textil) o inchide umple" pleaca "pa"...e parte activa la activitatile care le fac cu Bogdi(dar asta e la noi)si cat fac logopedie cu Bogdi repeta dupa noi(ceea ce poate) si are si ea cartile ei din carton gros...astfel citim toti trei odataDar orice activitate nu dureaza fff mult pentru ea.(avand 1 an si jumatate)
marchplayer biine ai venit.dar nu stiu nici o informatie utila pentru tine

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Hehe, Salutare tuturor!!!

cafelutza atzi baut, uite ce v-am adus eu:
spectacolele de la teatru de papushi(am luat ieri programul)

duminica, 17 oct/ora 11-"vacantza cu peripetzii" -varsta indicata: 3-9 ani

duminica, 24 oct/ora 11- "o calatorie cu surprize"- spectacol interactiv/ varsta indicata: 3-10 ani

duminica, 31 oct/ora 11- "anotimpuri cu poveshti"-spectacol/varsta indicata: 3-8 ani

pretz bilet: 5 lei...de la 1 nov se va majora la 7,5 lei
telefon (pentru intrebari/ rezervari bilete): 0241/61 89 92

ca shi practica, biletele se cumpara de la o duminica la alta, ieri mai aveau liber jumatate de sala, eu intentzionez sa-i duc pe ai mei la toate trei spectacolele

am programul complet pentru luna octombrie 2010, in fiecare zi a saptamanii este cate un spectacol, insa scriu doar la cerere (cunoscand ca cei mici ai noshtri sunt la gradi)

o zi minunata!!!
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

va invit la cafea aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi Constantza!
Crixia m-ai omorat cu bijuteriile tale,o frumusete! Aseara mi-am facut comanda la margele de nisip si am vizionat saituri de profil,m-am documentat,si am incercat cate ceva pe margelele pe care le am acasa.
marchplayer bine ai venit pe la noi,te mai asteptam ! Ai primit un raspuns bun de la Loryd.
Dodo nu stiu cum te descurci cu amandoi,plus ca faci atatea si atatea alte lucruri ,in ochii mei esti un model .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Lali, ma bucur ca ti-au placut! Vezi ca cer drepturi de autor daca furi modelul!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput