Gashca de Constantza *127*
Raspunsuri - Pagina 20
Dodo-pui spune:
Ct,
azi am fost o fuga(mai inceata )prin oras la control cu Bogdi.
In farmacie m-am intalnit cu Diana ,ma bucur ca ne-am vazut si schimbat cateva vorbe.Mai mult nu se putea Isabella isi cerea dreptul de somn,era plictisita.
Crix ai Pm
O seara frumoasa!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymumy Merci Dana de ajutor . Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004) |
cu mare placere!
p.s. ma uit pe realitatea ...voi vedetzi ce se intampla la ministerul finantzelor???...parca retraim momente din '89 (oricum eu sustzin de ceva timp ca nu trecem de iarna asta fara revolte stradale...stai sa vina iarna!) e groaznic ce micshorari de salarii s-au facut shi ce scump e coshul zilnic...
"...din suflet, pentru un suflet!"
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
va invit la cafea aici
CRIXIA spune:
daa, vin vremuri grele
'neatza! all
Mare sarbatoare religioasa, sa va traiasca cu numele sarbatoritii Paraschiv, Paraschieva!!
Dadi, tu ai mai zarit-o in drumurile tale pe July, mami de Teodora? Azi e ziua ei de nume( cand a trecut la ortodocsie), asa ca daca o vezi sa-i transmiti "toate cele"!!
In rest, ce faceti azi? Eu cred ca plec d'acasa! (nu de tot, doar pana la pranz)
Cris mami de Alexia & Ana
jone spune:
crix daca fugi in lume sa ma iei si pe mine.
eu azi ma lupt cu o lasagna (sa o fac) cu foi facute de mine.
sa vedem ce o sa iasa.
CRIXIA spune:
Da Jone si eu astept poze mai bune(promise)
Uite aici singura poza facuta de mine....e totul portocaliu, din cauza jaluzelelor. Pe umarul drept are o frunzulita verde. Acasa era pana la genunchi, cu tul-ul umflat, dar dupa foiala dinaintea serbarii, plus foiala de pe bancuta...cand s-a ridicat s-a alungit. Rochita e in suvite galben, portocaliu, rosu(pe stanga Alexiei), ca doar zicea asa: Nu-s caisa, ca-s roscata, N-are pielita plusata; E gustoasa si e buna, si-n compot, si-n prajitura!
Jone, stai tu acolo si fa bunatatile ca te iau data viitoare! Acum ma duc sa ma pregatesc pt we trebuie sa ajungem la un botez! Intelegi? Nu-i de golaneala!
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA In rest, ce faceti azi? Eu cred ca plec d'acasa! (nu de tot, doar pana la pranz) |
...shi eu plec la muzeul city, daca ajungi p'acolo da un fir...e ziua de nashtere a unei prietene shi ne da o cafea la Bourbon-ul de acolo, apoi avem in program tur de muzeu cu vizitarea exponatelor shi holbarea la hartiutza prinsa de ele
iar dupa, vreau sa ma pierd de grup shi sa zac vreo 1-2 ore la cartureshti cu un ceai in fatza shi dou-trei cartzi ravnite in poala
am uitat sa fiu politicoasa...buna dimineatza, Gashca!!!
o zi extra super, mega-minunata!!!!
din partea casei:
DanaAlex spune:
bun de citit
la noi, in urbe... eveniment:
Duminica, 17 octombrie, incepand cu ora 20:00, Teatrul SEMN, singura trupa de teatru independent din Constanta, aduce pe scena Café d’Art o noua productie: comedia “URSUL” de A. P. Cehov. In distributie: Madalina Petrencu, Gabriel Montescu si Florin Duda.
Vino sa vezi o comedie teribila, cu gust de vodka ruseasca si colorata in hohote de ras! Ea e vaduva POPOVA, cazuta in patima doliului. El e SMIRNOV. Vrea doar sa isi primeasca datoria, pe care raposatul trebuia sa o inapoieze. Se ciocnesc doua personalitati minunat conturate de Cehov. Ce scantei sar….
Rezervari la 0766400181.
Pret billet: 20 lei.
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
va invit la cafea aici
"...din suflet, pentru un suflet!"
CRIXIA spune:
Dana, sun cand ajung....vad eu unde te gasesc!
Vezi ca nu ajunge cafeaua, stiu ca e d'a moaca, dar doar 7? Aaa, stiai ca eu nu beu de fel!
Gata, fug sa o imbrac pe Ana si sa plecam!