incaltaminte de scoala-sugestii-
Raspunsuri - Pagina 2
_Ralu_ spune:
Si eu am stat ultima data la magazinul de incaltaminte o ora incercand sa o conving pe fiica-mea sa luam o anume pereche de pantofi, in timp ce ea vroia o alta. Am incercat sa o conving sa ii ia pe cei alesi de mine, pt ca ii stateau mai bine pe picior, erau mai comozi, se potriveau cu mai multe tinute pe care le avea....n-am avut succes. I-am luat pe cei pe care i-a vrut ea. N-as fi avut curaj sa ii iau ceva ce nu-i place, pt ca pur si simplu nu i-ar fi incaltat.
Haioasa faza, a fost ca langa noi mai era o fetita de 2 ani impreuna cu mamica ei, care erau fix in aceeasi situatie ca noi....aia mica nici nu stia inca sa vorbeasca, dar cum-necum isi exprima foarte clar preferintele.......pana la urma, si ele au luat ce a ales domnisoara.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
gabitaco spune:
E nevoita fetita sa poarte aceste ghete?
Daca nu ... eu zic sa cauti ceva mai tineresc, mai modern, ca la 50 de gasesti o multime de modele cochete.
Eu ii cer intotdeuna parerea fetitei mele cand ii cumpar ceva pt gradinita. Si sa vezi cum isi analizeaza copii dimineata hainutele, incaltamintea ... si ce comentarii fac....
incearca sa vezi ce se poarta ... pt copii sa fii cat de cat in pas cu moda e f important.
Sau poate acest anunt e doar publicitar ... caci ma indoiesc totusi ca o mamica ar cumpara asemenea ghete unei mici domnisoare...chiar si medicinale - ca si alea se mai pot stiliza.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
georgiana05 spune:
mie chiar imi pare bine ca am gasit modelul asta,in sensul ca fetita fiind si in ansamblu de dansuri populare,se cere exact tipul asta de incaltaminte,in judetul Alba la noi,fetele la costumul popular poarta ghete din piele neagra cu sireturi...nu sunt ieftine e adevarat,dar o cunostiinta a adus o pereche din Germania,si le-am vazut,sunt chiar calitate ! Fetita mea chiar are uniforma la scoala,eu cred ca asemenea ghete s-ar potrivi bine,acuma chiar m-ar bate gandul sa fac un efort sa ii cumpar 2 perechi...
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana05 mie chiar imi pare bine ca am gasit modelul asta,in sensul ca fetita fiind si in ansamblu de dansuri populare,se cere exact tipul asta de incaltaminte,in judetul Alba la noi,fetele la costumul popular poarta ghete din piele neagra cu sireturi...nu sunt ieftine e adevarat,dar o cunostiinta a adus o pereche din Germania,si le-am vazut,sunt chiar calitate ! Fetita mea chiar are uniforma la scoala,eu cred ca asemenea ghete s-ar potrivi bine,acuma chiar m-ar bate gandul sa fac un efort sa ii cumpar 2 perechi... |
Pai si atunci de ce ne-ai mai intrebat?
georgiana05 spune:
domnisoara mea stramba putin din nas la ghetele astea,asta-i adevarul,(dupa ea ar purta baschetzi de panza si iarna !) si m-am gandit sa vad si alte pareri
mcoca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana05 mie chiar imi pare bine ca am gasit modelul asta,in sensul ca fetita fiind si in ansamblu de dansuri populare,se cere exact tipul asta de incaltaminte,in judetul Alba la noi,fetele la costumul popular poarta ghete din piele neagra cu sireturi...nu sunt ieftine e adevarat,dar o cunostiinta a adus o pereche din Germania,si le-am vazut,sunt chiar calitate ! Fetita mea chiar are uniforma la scoala,eu cred ca asemenea ghete s-ar potrivi bine,acuma chiar m-ar bate gandul sa fac un efort sa ii cumpar 2 perechi... |
Saraca de ea, o compatimesc sincer. Pentru dansuri ai putea lua o pereche de ghete ieftin din vinilin si gata, sunt ok sa se zbantzuie pe scena.
Vicky si Printzesone
kj74 spune:
bine ca ai scris pe forum marea dilema ce te a convins sa iei doua perechi?
adaug si eu urate ghete
theo_2004 spune:
horor ghete! cred si eu ca fata, domnisoara deja, nu le doreste.
pampoane ai gasit pana la urma? pentru alta fetita parca, mai mica? Sau ...
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
alba_ca_zapada spune:
georgiana05
cred ca fetele au devenit un pic rautacioase.
Ghetele nu sunt o frumusete, dar este foarte important sa fie confortabile pentru picior. Eu ii iau fetitei mele ghete ortopedice pentru ca merge cu varfurile picioarelor in interior.
Medicul ortoped la care merg periodic cu fetita pentru control, mi-a explicat de n-ori importanta unor incaltari care sa nu creeze presiune asupra piciorului si care sa fie confortabile pentru picior.
Si ghetele pe care le poarta fi-mea sunt cu siret ca sa se potriveasca foarte bine pe picior si sa tina glezna strans. Trebuie sa aiba pernuta aceea la secul piciorului pentru a sustine bolta plantara si a nu se aplatiza talpa. O pereche de ghete de acest tip costa in jur de 350 lei.
In timp, o incaltaminte gen adidas, purtata permanent cauzeaza mari probleme la coloana. Asa mi-a spus ortopedul si in consecinta eu incerc sa o invat pe fi-mea sa isi aleaga corect incaltamintea.
Tu stii daca ghetele care au generat atatea pareri negative indeplinesc sau nu conditiile de calitate. Din poze nu reiese decat ca sunt niste ghete cu siret foarte serioase pentru o fetita de cca. 12 ani.
Ca sa le arat fetelor ghetele ortopedice tip horor le atasez 2 site-uri cu poze (voiam sa pun doar unul dar nu vreau sa se considere reclama).
http://www.biangi.ro/pentru-copii.html
http://www.ortopedica.ro/products_/143/incaltaminte_ortopedica/ghete_ortopedice
theo_2004 spune:
cred ca NU trebuie amestecate proble medicale si altceva.
una este cazul ghetelor ortopedice si altceva niste ghete (urate daca este sa fim sinceri) pt purtat zilnic la scoala si la dansuri.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"