incaltaminte de scoala-sugestii-
Raspunsuri - Pagina 3
sdcristian spune:
alba ca zapada, cele puse de tine sunt muuuult mai frumoase ca cele negre puse de autoarea subiecturlui
ia-i pt dans daca toata lumea are asa, dar pt scoala ia-i ceva frumos.
adinag spune:
Alba ca zapada,si eu vroiam sa zc ca si mie mi se par de 1000 de ori mai frumoase ghetutele ortopedice expuse de tine. Se vede ca pe langa ca indeplinesc un scop medicinal, cineva si-a dat toata silinta saarata cat mai vesele, copilaresti, atragatoare.
Insa cele aratatede Georgiana sunt chiar urate. Georgiana, de ce nu tii cont de preferintele fetei tale, sa gasiti un compromis multumitor pentru amandoua?
Off topic.
Theo, despre ce pampoane vorbesti, kitschurile alea de pus in par de acum 30 de ani? Doamne, si eu am purtat asa ceva, cu multa rusine, si prietenii mei de aici se rapadesc mereu de ras cand vad pozele mele cu chestiile alea. Sunt chiar penibile :(, iar in ziua de astazi sunt atatea clame si elasticuri faine pentru fete.
Scuze de off topic.
Mediajust spune:
Da, cam uratele...Mie imi aduc aminte de bocancii mei de armata (acu 20 de ani, si fetele faceau armata). I-am urat din toata inima, asa aratau, dar erau maron.
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinag Off topic. Theo, despre ce pampoane vorbesti, kitschurile alea de pus in par de acum 30 de ani? Doamne, si eu am purtat asa ceva, cu multa rusine, si prietenii mei de aici se rapadesc mereu de ras cand vad pozele mele cu chestiile alea. Sunt chiar penibile :(, iar in ziua de astazi sunt atatea clame si elasticuri faine pentru fete. Scuze de off topic. Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Tot off-topic: hahahaaaaa ... da, despre alea e vorba. Autoarea acestui sb a mai deschis altul despre fundele alea oribile, unde se gasesc, daca se mai gasesc. Cica fac parte din traditia scolara. Gusturile nu se discuta. Si mie mi se par oribile si le-am urat din toata inima. Nu e rautate sau ironie, am explicat doar despre ce era vorba.
mamma bis - o fetita si 29s de
roxy spune:
deci concluzia la toata discutia de aici...cumpara 2 ....Buna decizie.Poate ca tie iti plac, chestie de gust, da de ce nu porti tu , de ce trebuie sa poarte fata ceva ce-ti place tie...nu stii cate complexe se pot dezvolta de aici.Daca era ceva impus de scoala, cum era uniforma pe vremuri, poate ca nu aveai de ales, asta e modelu si gata, da asa...incearca sa te pui in loicul ei si sotul tau sa iti cumpere hainele dupa gustul lui, total altu decat al tau si tu sa fii obligata sa le porti la servici...nu in casa unde nu te vede nimeni, ci acolo unde esti discutata de cei care te vad, si ii vezi pe ceilalti cum mustacesc pe la colturi, cum te-ai simti.
andacos spune:
Sunt oribile!
Nu mai distruge mei increderea in sine a copilului cu asemenea oribilitatzi!
Nu stiu de unde a gasit(ca mult le-a cautat,asta e clar)cunostintza ta uritzeniile alea,ca eu n-am vazut as aceva in magazine!
Din experientza itzi spun ca nu le va incaltza,potzi sa te dai tu de 3 ori peste cap ca si Prislea!Se vor prafui undeva intr-un coltz!
Mai mult sa cumperi 2 perechi ,nu numai ca e mult financiar,dar si o chestie lipsita de logica spun eu,copii cresind poate de la luna la luna!Dar poate ca e mai bine asa...macar sa invetzi ceva!
Nu mai spun ca mi se pare aiurea faptul ca desi copilul tzi-a spus clar ca nu le vrea-si pe buna dreptate,tu deschizi subiect pe forum sa vezi ce spune opinia publica!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
theo_2004 spune:
off topic si nu prea : despre pampoane aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156570&whichpage=1
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Cristina_C spune:
Georgiana, in primul rand copiilor trebuie sa le placa asa ceva, nu tie- ma refer si la ghete, si la pampoane. Respecta-le gusturile si fii si in pas cu vremea!
Scuza-ma, dar e ca si cum ai purta iarna caciula de vulpe argintie, ca acum 30-40 de ani:
http://cheapclothes4sale.files.wordpress.com/2010/02/dsc03659.jpg
andacos spune:
citat din mesajul lui Cristina_C http://cheapclothes4sale.files.wordpress.com/2010/02/dsc03659.jpg |
Vaaai,ce m-am putut distra!
Imi amintesc ca toate vinzatoarele de la alimentara erau in posesia unei...vulpi!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
szivarvany spune:
citat din mesajul lui Cristina_C http://cheapclothes4sale.files.wordpress.com/2010/02/dsc03659.jpg |
am ras cu lacrimi
Georgiana, daca incaltarile sunt pt dans, e un lucru. Acolo o fi o tinuta obligatorie, un port specific si asta e, fiind in linie cu celelalte fete.
Pt scoala mergi cu ea la cumparaturi sau ii arati botine pe net, in niciun caz nu i le bagi tu pe gat.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"