Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (64)
Raspunsuri - Pagina 4

cami_antonia spune:
FETELE
SUNT DISTRUSA
ASEARA INTRE 7:30 SI 8 A MURIT TATAL MEU
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA
SOTUL A PLECAT DEJA ACASA SA II AJUTE PE AI MEI
EU AM RAMAS CU FATA CA NU PREA AVEAM UNDE MERGE
SI DATA FIIND STAREA DE GRAVIDEALA
MI-A FOST FRICA
EMOTIONAL VORBIND
va rog care puteti scrieti-l si pe el pe pomelnicele de morti saptamana aceasta
sau macar o lumanare
daca nu cer prea mult
ALEXANDRU de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
13+

MaraAnisia spune:
Draga mea Cami_antonia, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe Alexandru!
Iar tie putere si alinare alaturi de Antonia si de puiul din burtica.
Doamne ajuta
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

florelacri spune:
sincere condoleante cami_antonia...odihneasca-se in pace...
ai grija de tine...te pupic...

florelacri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noce Pogonici, ce frumoos, sa ne povestesti cum e la Sovata. Si noi ne gandeam, daca ajungem in tara sa mergem acolo o saptamana. Se poate merge si iarna? MaraAnisia, sa aveti un an frumos la gradi! Abia astept sa ne povestesti cum se simte fluturasul tau! Nici eu n-am intrebat duhovnicul, dar am inceput deja sa citesc psalmi. Nici nu am un duhovnic aici, e preot la biserica, dar nu m-am spovedit la el. Livsy, multumim ca ne-ai spus! Acum cine poate sa intrebe, ma gandesc si eu. Dar cred ca o rugaciune nu face rau. Lili, mai aveti putiiin! Ce frumos, ce minune se intampla acolo in casa voastra! Dumnezeu sa te ajute sa ajungi cu bine la termen. Stii ca o sa-ti fie dor de burtica, nu? Florelacri, multi ani fericiti mai departe! O sa vina si bebe, cu credinta si cu dragoste! Noi luna asta facem un an de cand ne straduim sa-l avem pe bb2. Invatam lectia rabdarii si mergem mai departe. Tare mult mi-ar fi placut sa aiba Filip cu cine sa se joace, un fratior apropiat ca varsta. Dar asta e, ne jucam noi cu el si ne rugam in continuare. Vine ziua Sfintei si mult ne-ar fi placut sa fim si noi mai aproape, sa putem merge intr-o biserica s-o cinstim. Drum bun la toate fetele care merg la Iasi! Happy-mami de ![]() |
multumesc mult...am incredere ca odata va veni si timpul sa tin in brate minunea dumnezeiasca...asta numai Dumnezeu decide....
apropo, noi avem 3 ani de cand incercam sa avem un copil...dar speranta nu ne-am pierdut-o

caciantoni spune:
cami - sincere condoleante....Bunul Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe tatal tau.....sunt alaturi de tine cu tot sufletul.....stiu cum este si eu mi-am pierdut tatal in urma cu 6 ani.....e f. dureros....Bunul Dumnezeu sa va intareasca si Maicuta Domnului sa va ocroteasca!!!

Lili_g spune:
Cami, Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau Alexandru, sa va mangaie pe voi toti cei ramasi aici...Sa ai grija de tine, de copiii..Imi pare rau pentru pierderea voastra
Alina, la orice farmacie gasesti, mama imi aduce din Romania cand vine la noi. Este in spiclute cu pipeta, la copii mai mici se dau 5 pic/3 ori/zi. Uite cateva info:
http://www.cozacplant.ro/ulei_catina.html
http://www.cozacplant.bizoo.ro/vanzare/10812/Ulei-de-catina
Noce, mai e un pic intr-adevar, mie mi se pare muuuult. Multumesc pt urari. Poti sa intrebi parintele de la biserica si dansul iti va da binecuvantare sa citesti psalmi.
Pogonici ce mult ma bucur ca te simt linistita, bucuroasa si impacata. Maicuta Domnului sa fie cu voi! fetele

pogonici1977 spune:
cami dumnezeu sal ierte pe tatal tau..sa fie tarana usoara
eu multumesc lui DD ptr toate si ne dorim ac acest concediu sa fie ultimul in doi...
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

deeva73 spune:
cami_antonia Dumnezeu sa-l ierte si sa afle odihna tatalui tau. Iara pe voi sa va intareasca si sa va aduca alinare.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

noce spune:
Camelia, sincere condoleante! Dumnezeu o sa-l odihneasca in pace pe tatal tau.
Tu fii puternica, ti-a dat Dumnezeu cea mai mare mangaiere si o porti acolo in burtica, probabil face tumbe chiar acum cand citesti. Sa nu te vada draga Antonia trista, zambeste cat poti, pentru ca tatal tau ajunge intr-o lume mai buna, cu Voia lui Dumnezeu si cu rugaciunile voastre. O sa-i aprind si eu o lumanare duminica, la noi nu se dau pomelnice.
Alina, ulei de catina am vazut la plafarurile de cartier. Erau si alte solutii naturiste pentru cresterea imunitatii. Eu stiu ca o jumatate de lamaie si o lingura de miere dimineata intaresc imunitatea cel mai bine. Pe de alta parte, pediatrii americani recomanda sa lasi imunitatea sa se formeze singura, nu ajutata.
Florelacri, sunt fete aici in grup care au astept ani lungi pana s-a intamplat minunea. Uite, Anadomnica (daca nu gresesc) a primit binecuvantarea dupa 9 ani, iar acum e pe drum a doua minune.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Lili_g spune:
Pogonici, gata, asta e ultimul in 2
Data viitoare mergeti cu colac, jucarele, scutecele, paturele...biberoane...toate "minunile"