Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

MaraAnisia, lili_g va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine...
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara,

Mara, eu propun pentru intalnire, sa spunem, o duminica dupa-amiaza, ca in principiu atunci lumea e libera. Ma gandeam la un parc ceva pentru ca daca exista doritoare sa vina cu bebe, orice varsta ar avea acel bebe , sa oferim ceva si copiilor. Daca ar dori sa vina numai mamicile (si mamicile aspirante adica, printre care si eu) atunci putem muta undeva la caldurica si unde putem eventual bea un ceai si sa mai vorbim.

Florelacri, si eu sunt alaturi de tine, Doamne ajuta sa ii aduci sotului cadoul dorit!!!!

Sandaa, iti multumesc pentru cuvintele frumoase si ma rog in continuare sa primim toate Darul cel frumos, la momentul pe care il stie Dumnezeu pentru fiecare dintre noi, dupa Voia Lui.

Va pup pe toate cu mult drag
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Livsy

Buna seara,

Mara, eu propun pentru intalnire, sa spunem, o duminica dupa-amiaza, ca in principiu atunci lumea e libera. Ma gandeam la un parc ceva pentru ca daca exista doritoare sa vina cu bebe, orice varsta ar avea acel bebe , sa oferim ceva si copiilor. Daca ar dori sa vina numai mamicile (si mamicile aspirante adica, printre care si eu) atunci putem muta undeva la caldurica si unde putem eventual bea un ceai si sa mai vorbim.

Florelacri, si eu sunt alaturi de tine, Doamne ajuta sa ii aduci sotului cadoul dorit!!!!

Sandaa, iti multumesc pentru cuvintele frumoase si ma rog in continuare sa primim toate Darul cel frumos, la momentul pe care il stie Dumnezeu pentru fiecare dintre noi, dupa Voia Lui.

Va pup pe toate cu mult drag
Doamne Ajuta!

Dumnezeu nu ne va lasa la greu...atata timp cat avem credinta...
Sa ne ajute Bunul Dumnezeu....faca-se voia Lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata
ce faceti dreagelor mele

noi suntem la sovata...o sapot de odihna...cu piscina de apa sarata si calda.........ma simt f bine

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Pogonici, ce frumoos, sa ne povestesti cum e la Sovata. Si noi ne gandeam, daca ajungem in tara sa mergem acolo o saptamana. Se poate merge si iarna?

MaraAnisia, sa aveti un an frumos la gradi! Abia astept sa ne povestesti cum se simte fluturasul tau!
Nici eu n-am intrebat duhovnicul, dar am inceput deja sa citesc psalmi. Nici nu am un duhovnic aici, e preot la biserica, dar nu m-am spovedit la el.
Livsy, multumim ca ne-ai spus! Acum cine poate sa intrebe, ma gandesc si eu. Dar cred ca o rugaciune nu face rau.

Lili, mai aveti putiiin! Ce frumos, ce minune se intampla acolo in casa voastra! Dumnezeu sa te ajute sa ajungi cu bine la termen. Stii ca o sa-ti fie dor de burtica, nu?

Florelacri, multi ani fericiti mai departe! O sa vina si bebe, cu credinta si cu dragoste!

Noi luna asta facem un an de cand ne straduim sa-l avem pe bb2. Invatam lectia rabdarii si mergem mai departe. Tare mult mi-ar fi placut sa aiba Filip cu cine sa se joace, un fratior apropiat ca varsta. Dar asta e, ne jucam noi cu el si ne rugam in continuare.

Vine ziua Sfintei si mult ne-ar fi placut sa fim si noi mai aproape, sa putem merge intr-o biserica s-o cinstim. Drum bun la toate fetele care merg la Iasi!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si ciprian....sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie08.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

noce pe timp de iarna sunt deschise multe hoteluri dar cu tratamient e indicat sa stai la alunis sau danubius..atata..caci nu ai voie dupa tratamnet sa iesi in frig afara

noi stam la alunis..avem net in camera si e de 3 stele camerele renovate....caldura...

baza de tratamnet e la subsol..e f b dotaatata..e noua ca de al 2 an de cand e data in functiune...cu piscine calde..etc

acum in hotel cred ca functiioneaza cam la 60% din capacitate

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Preasfin#355;itul P#259;rinte Calinic Boto#351;#259;neanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ia#351;ilor va resfin#355;i duminic#259;, 10 octombrie, Biserica „Sfântul Nicolae” din localitatea Ciurea, Protopopiatul Ia#351;i II.

cine se afla in apropierea iasului poate ajunge pt participare la sf liturghie sau pt inchinare.

pentru fetele din tara, daca ajungeti la Cuvioasa Parascheva, mi-as dori sa ma vad cu voi pt cateva clipe. vorbim pe PM

o zi buna tuturor

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

Alina, asta e cu gradinita...ii spusesem lui Cami, eu dau la fete ulei de catina, este foarte bun pentru intarirea sistemului iminitar...trece mai usor peste raceli...Nu cred ca e bun si pt Iustina. Drum bun si linistit la Iasi.

Doamne Ajuta!

Unde pot gasi acest ulei de catina?
Merci!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Preasfintitul Parinte Calinic Botosaneanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Iasilor va resfinti duminica, 10 octombrie 2010, Biserica "Sfantul Nicolae" din localitatea Ciurea, Protopopiatul Iasi II.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput