Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (64)
Raspunsuri - Pagina 5

pogonici1977 spune:
lili.....sa te auda cel de sus
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

histamina spune:
Iertati-mi lipsa,dar nu am net decat in week-end si,oricum Sebastian nuimi lasa macar o secunda libera.Mananca din ora in ora ziua, iar noaptea din doua in doua ore.Multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului, si-a dublat greutatea n cele 6 saptamani de cand sntem acasa.
Eu am ramas cu 4 alimente safe, din care unul e varza, ce da colicii bebelusului.Alergiile se tin lant,asa ca am mai slabit.Intre timp am pierdut si lactaza, asa ca a trebui sa renunt la lactatele proaspete.
Probabil va amane definitiva dezlegarea la carne,care e singurul aliment la care nu am nicio reactie pana acum.
Multumesc Maici Domnului,am lapte,gras, bun,iar Sebastian e incantat de asta.
Ma ajuta sotul cand vine de la job.Cam atat, caaimei, desiuntem in aceeasi curte, trec cam o data la 2 zile,catevaminute, de fapt doar mama
Sunt insa fericita, am o imensa energie si mi cred ca Sebastian e o minune pe care nu o merit.
Altfel, sa fac dus e o performanta, sa gatesc e un record absolut.

Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Cami_antonia condoleante tatalui tau!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Va doresc putere sa treceti peste acest necaz. Ai grija de tine, de samburelul din burtica si de Antonia!
Lili_g multumesc mult pt informatiile despre uleiul de catina.
Am gasit in farmacia Stejara, dar capsule. Sunt bune?
www.farmaciastejara.ro/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=ulei de catina" target="_blank"> Aici e site-ul!
histamina multumim pt mesaj!
Banuiesc ca de la nike e mesajul
Dumnezeu va v-a ajuta sa va cresteti copilasul..e greu primele luni, apoi va manca m rar..va creste si vei putea face una alta.
Ii doresc multa sanatate, sa se faca mare.
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

mada23 spune:
Cami....multe sincere condoleante, bunul Dumnezeu sa-ti odihneasca tatal, iar voua multa putere sa treceti peste necaz
multe si pt voi dragutzele mele, Sf Maicutza sa va binecuvanteze vietile cu tot ce aveti nevoie
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
25+ Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

pinuta spune:
Cami condoleante sincere! Este greu sa pierzi pe cineva drag, dar ai grija de tine si de ca nu-i face bine.
pogonici o sa te auda DD ca te din inima!

pogonici1977 spune:
pinuta draga ce imi doresti tu mie sa iti aduca si tie doamne doamne
abia astept acel moment ...am emotii numai cand ma gandesc
histamina..draga mea..ma bucur ca ne mai scrii, pov ta e un exemplu ptr mine ca DD face minuni cu cei pe care ii iubeste..iar puiul tau e un dar imens de la DD
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1286596800" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)

histamina spune:
cami,Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
nu te supara, ca bebele e cel mai important acum.
sebi suge de la 22.30 la cat vrea l.azi noate m-a lasat la ora 2.face pauze de refacere si somn,cam de 10-15 min.suntem prematuri si obosim.la 4 aveam 100 de ml mulsi si i-a baut pe nerasuflate.la 7 era cu tata in gurita, la 8.30, la 10.30, la 12.30.acum motatie la sanul meu.
am crescut mult, de la 1,550 (cat scazuse de la 1,800) la 3,100,in 40 de zile, pt ca nu a luat in prima luna,in spital, decat 180 de gr.
suge pana ii curge laptele din gurita,apoi sa vezi colici.mananca lacom,pana nu mai poate.
in rest e super ok.

Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noce Alina, ulei de catina am vazut la plafarurile de cartier. Erau si alte solutii naturiste pentru cresterea imunitatii. Eu stiu ca o jumatate de lamaie si o lingura de miere dimineata intaresc imunitatea cel mai bine. Pe de alta parte, pediatrii americani recomanda sa lasi imunitatea sa se formeze singura, nu ajutata. Happy-mami de ![]() |
Multumesc!

Stiu! Asa vroiam si eu sa o las sa-si capete singura imunitatea. Dar vezi tu, o am si pe Justina si e atat de darnica Ioana incat ii da si ei.
Justinei o tine haraiala si tusitul vreo doua saptamani, pe cand Ioanei 2-3 zile.
Acum o saptamana le-au trecut la amandoua (2-3 zile) dupa care iar a inceput sa tuseasca si Justina la fel sa haraie.
Acum, nu prea m tuseste Ioana dar are mucisori , iar Justina haraie (nu stiu cum sa zic

Nu stiu..o m las o saptamana - doua si apoi ma hotarasc.
ALINA