Logoped

Logoped | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos, recomnadati-mi un logoped pentru baietelul meu de 5 ani...nu pronunta bine cateva consoane...e vorba de S, Z, TZ...e "sasait", cum se zice...am incercat sa fac cu el niste exercitii pe care le stiam eu...dar nu prea coopereaza...Vreau neaparat sa merg la logoped...stiu ca defectul trebuie corectat neintarziat ...
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

iti recomand eu pe mihaela mereuta.
daca vrei nr ei de tel, da-mi pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liliann

iti recomand eu pe mihaela mereuta.
daca vrei nr ei de tel, da-mi pm
Ti-am trimis PM...Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Si pe mine ma intereseaza subiectul. Fata mea (5 ani si jumatate)inca nu-l pronunta pe r de fiecare data...se straduie sa-l pronunte si iese un 'r' englezesc.

Probleme are cu grupurile de litere: ce, ci...etc iar tz suna ca si s. Isi da seama ca nu le pronunta cum trebuie si uneori chiar se supara pe tema asta.

Aveti idee cam cat costa o sedinta de logopedie? Si cam cat ar trebui sa lucreze pentru a corecta problemele de vorbire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La inceput de an scolar, in gradinite, vine un logoped care-i testeaza si trimite apoi parintilor bilet cu cine are nevoie de exercitii, unde si un telefon. E gratuit, apartine de ministerul educatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

La inceput de an scolar, in gradinite, vine un logoped care-i testeaza si trimite apoi parintilor bilet cu cine are nevoie de exercitii, unde si un telefon. E gratuit, apartine de ministerul educatiei.
Asta o fi la gradinitele de stat...La gradi particulara nu cred. Pana acum, de ani de zile de cand am copiii la gradi particulara...nu a venit nici unu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da, probabil vin la gradinitele de stat. Insa si copilul tau are dreptul la logoped gratuit. In Drumul Taberei e la scoala 197.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Fetita mea este la grupa mare la gradinita. Nu cred ca i-a evaluat vreun logoped.

Claujro, poti sa-mi dai, te rog, mai multe amanunte legate de logopedul de la scoala 197. Stau in Drumul Taberei si as putea ajunge. Cand are program? Ai fost cu copilul acolo si a avut rezultate? Imi trebuie vreo trimitere?

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am facut exercitii cu baiatul meu dupa sfaturile Betianei (multumesc!) si nu mai este sisiit. Mai avem probleme cu tz-ul, dar sper sa o rezolvam si pe asta. Betiana, daca intri pe aici si ai vreun sfat, multam anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Natasa, vreau si eu sa citesc sfaturile ei, imi poti da un link? sau poti sa imi spui tu ce sa fac te rog? Tot cu s si sh avem o problema... si cu tz uneori...
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisi_ella

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Asta o fi la gradinitele de stat...La gradi particulara nu cred. Pana acum, de ani de zile de cand am copiii la gradi particulara...nu a venit nici unu'...

_Ella, Emma (13 mai 2003) & Matei (7 iulie 2005)

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

La noi gradinitele particulare si scolile pivate au logopedul lor. Dar e valabil doar pentru cele cu ani buni vechime si copii multi, nu cele mici deschise in camera unui apartament sau un colt de casa.

hainute de vanzare

Mergi la inceput