FIV 282

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

eu nu cred ca e devreme, iti tin pumnii stransi, stransi , Doamne ajuta sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

ms mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

monaramona tinem pumnii..hai cu doua liniute..beta nu faci?

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura40 spune:

Ceau fetelor!
As vrea sa stiu daca vreuna dintre voi ati avut in schema de tratament Bravelle.
Eu sunt la primul fiv si am emotii tare mari si nu am vazut la niciuna bravelle.
Am inceput stimularea de 2 zile la Gynatal, Timisoara la dr.Dorneanu din ziua 2 de CM.
-ziua 1 diphereline 0,1 la ora 15
-ziua 2 diphereline 0,1 la 15 si bravelle 75ui la 16.30
-tot asa pana in ziua 8 cand merg la eco si dozare estradiol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura40 spune:

Scuze !3 fiole de bravelle de 75 ui la 16.30.Nu am reusit sa modific mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

monaramona hai cu doau liniute Doamne ajuta
Anda.te sarut cu mult drag si mi-e dor de tine vreau sa te vad cu burtica
nu stiu cine intreba de Giulesti daca a mai facut cineva fiv acolo..eu am facut si fiv 1 si fiv 2 care a fost si reusit cu prof Marinescu,sunt foarte multumita de cum a decurs tot,e adevarat ca nu prea are timp,dar important e rezultatul nu vorba multa..
va stau la dispozitie cu orice v-ar interesa in masura in care pot
bafta multa

Angie+24

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

fetelor care aveti experienta cu pregnyl...la cate zile dupa pregnyl de 5000 unitati se poate face test si rezultatul sa nu fie fals pozitiv?
eu azi am 15 zile de la pregnyl de 5000 unitati facut pe cm natural fara stimulare...
oare testul ar fi concludent dc e pozitiv? s-a eliminat pregnylul in 15 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Daca ai facut acum 15 zile pregnylul cu siguranta sa eliminat. Se elimina in cca 4 zile

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

am venit si eu sa sutin ideea, cu Giulestiul. la mine s-au prin 2 insmeinari- una cu avort menstrual, alta oprita din evolutie la 8 sapt, iar al 2-lea FIV , am avut 10 embrioni, 1 prost, ramasi 9- 3 pusi- 2 prinsi si 6 la congelat.cred ca fiecare reactioneaza dupa felul ei.dar competenta profesionala a unor medici din Giulesti mi se parut de necontestat- eu care sunt mai carcotasa,ptr ca de, sunt medic.am avut si eu o data o convesie FIV din IA, si 3 embrioni- unul divizat de 2 spermatozoizi, 1 s-a oprit la ziua 2- fara sa se mai divida, am pus 1- nu s-a prins. ptr ca era IA nu am facut analize la 3 zile, ecografii la 3 zile, doar m-am trezit cu foliculi..dar cand protocolul a fost facut ca la carte, a fost ok..binenteles ca puteam pune 3, si sa nu se prinda nici unul. eu cred mult si in loteria FIV-ului.ca dupa ce ii pune, dc se prind s-au nu, nu mai tine de medic, de multi alti factori de mediu local..si de Doamne- Doamne.

16 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

buna fetelor
nu vreau sa supar pe nimeni ,dar eu nu sustin deloc giulestiul si nu pt ca nu am reusit si din acelasi motiv ce spunea una din fete lipsa de profesionalism si lipsa de comunicare si nu mai vb de conditii....
oricum bafta si sa dea DD sa ne implinim visul pana la urma ..va pup pe toate

Mergi la inceput