FIV 282

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

bine v am gasit, fetelor, postez pt prima data aici, sunt in asteptarea cm-ului, apoi merg la dr pt schema de stimulare, e primul meu fiv, sper sa ma primiti printre voi, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

fetelor voi ce ziceti estradiol 1296 si progesteron 1,11 in ziua 10 de stimulare este bine??? punctia o fac miercuri si valorile sunt de azi...mai fac doar azi menopur(4fl) ,si la noapte pregnil ...ce parere aveti????

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna ziua fetelor,
veronica, pai stai foarte bine, zic eu, bravo, deja termini stimularea, iar miercuri punctia, mai ai putin si iti iei puiutii acasa, ai sa vezi ca va fii bine, prevad eu, in legatura cu polipul, la eco se pot insela, cred ca e imposibil sa reapara asa de repede, tocmai am primit analizele la estradiol 698, deci a crescut da la 60 la 698 in 5 zile, azi mi-au redus doza de menogon la 3, maine 4, iar poimaine iar 3, si apoi mai vedem in functie de analize, eu punctia o am duminica iar marti am et, iti tin pumnii sa fie bine
alexis, tu pe 19 ai eco iar eu am et, sa fie intr-un ceas un pentru amandoua
va pup fetelor

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

bine ai venit ella sa fie cu noroc ...la ce dr faci fiv?
cristy bafta pe 19 ..tinem pumni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Gheveronica,

eu am avut aceeasi problema cu polipul, aparea si disparea cum avea el chef, m-am cautat toata vara , nu mi-a aparut la nici o ecografie pana la FIV, a inceput sa se vada inainte de punctie, exact ca la tine. D-na doctor mi-a zis ca este mic ca sa ne incurce si ca cel mai probabil a aparut de la stimulare (la fel am patit si la primul FIV), si a avut dreptate, Dumnezeu a vrut sa se prinda ambii bebei,iar acum ma lupt cu greturile!!dar sunt fericita ca mi se intampla in sfarsit si mie.

Iti doresc mult noroc, sa nu-ti pierzi nici o clipa speranta!

6+

Mergi la inceput

fiv-ul il voi face la genesys fert, cu tutunaru si matei
am inteles ca stimularea va fi cu menopur, voi incepe cu una pe zi datorita varstei(38), apoi vom vedea la hormonale si la eco cum vom continua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 76mirela spune:

Buna seara!

Am si eu o curiozitate, poate cineva dintre voi a procedat in acest fel: se pot folosi embrionii congelati la Giulesti intr-o clinica din strainatate? Se accepta oare?

Eu am facut "aprox." 2 FIV-uri la Giulesti dar sunt foarte dezamagita de ceea ce se intampla acolo si de lipsa de implicare a medicilor (poate nu sunt toti la fel, dar...). Spun aprox. 2 FIV deoarece nici unul nu a mers pana la capat. In urma celui de-al doilea au rezultat cativa embrioni care sunt congelati la Giulesti.
(asta ca o prezentare a mea

Va multumesc.

Mergi la inceput

bafta ella ..am fost si eu la tutunaru si matei 3ani..eu am facut doar monitorizari ,inseminari si laparo..mult succes ..sa ne tii la curent..
multumesc camelia.. tu cu ce dr ai facut fiv???eu am facut 2 polipi dupa stimulare si i-am scos cu histero.am inteles ca ei reapar la stimulari pt ca se hranesc cu hormoni.

Mergi la inceput

multumesc, cu siguranta o sa va tin la curent, mi e putin teama, dar trece..
bafta si tie, sa vii cu vesti f bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor maine sunt in a 14a zi de la FET ..am sa fac testul de urina oare e posibil sa fie un pic prea repede ? sau credeti ca arata?

Mergi la inceput