FIV 282
Raspunsuri - Pagina 10
cristy1977 spune:
monaramona, tinem pumnii, multa bafta si sa vii cu beta mare, dar in ziua 14 nu ar trebui sa faci testul de sange? este sigur 100% si te-ai scuti de tot felul de posibile neplaceri, ma refer la testele de urina, eu am jurat ca nu voi mai face niciunul in viata mea, te pup si astept vesti bune
veronica, cum mai stau lucrurile?
fetelor, spuneti-mi si mie niste denumiri pentru progesteron injectabil, as vrea sa il iau in locul progesteronului ovule, nu ca nu as avea incredere in el, cred ca este mai mult o idee fixa, as vrea sa incep sa caut, dar nu stiu cum se numeste
va multumesc si va pup
"After all, tomorrow is another day!"
gheveronica spune:
buna fetelor
cristy eu maine la ora 14 fac punctia ...emotii si ganduri...dar trebuie sa fie totul ok.nu prea stiu la ce sa ma astept...
sti ceva de "fara parfum ambi parteneri"???nu pot folosi nici sampon??ca sunt in ceata???
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
monaramona spune:
asi face draguta mea dar rezultatul il primesc peste 5-7 zile lucratoare si treb facut din 2 in 2 zile ..sunt nedumerita..stiu ca testul de urina poate sa fie negativ chiar daca sunt insarcinata ..nu stiu cum e mai bine..dar eu incerc ..sunt in a 28 a zi de CM si nu au venit uratii..ceea ce e semn bun..zic eu
ALINAOPREA spune:
Buna fetele,
Veronica stiam ca la ET si dupa sunt ceva restrictii la parfum nu la punctie.
Eu una n-am respectat aceste restrictii pt. ca medicii nu mi-au spus nimic despre acest lucru si abia apoi,citind forumul, am aflat ca alti medici(mai ales in strainatate)recomanda fara parfum, roll-on, gel de dus etc.
Cristy1977 eu mi-am procurat progesteron injectabil din Italia sub denumirea de Prontogest dar se mai gaseste si sub denumirea de Gestone din cate stiu.
Si eu l-am cumparat tot preventiv, pt. urmatorul FIV, dar nu-l voi folosi decat dupa ce vb. cu medicul,sper sa fie de acord.
toate fetele fara exceptie !
Alina in asteptarea unei minuni de 
aristica spune:
veronica medliful cere ca la PUNCTIE sa vi fara parfum sau orice ar contine alcool. Eu m-am dus cu niste unghii albastre si n-au putut nici macar sa-mi sterga una dintre ele, ca aveau o substanta cu alcool, asa ca mi-au razuit-o
Samponul si gelul de dus au alcool? ca eu n-am gasit asa ceva cu alcool pana acum.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
alexis81 spune:
Buna fetelor va pup pe toate

Gheveronica bafta multa santem alaturi de tine!!!!
Iti tinem pumnii

alexis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristy1977 monaramona, tinem pumnii, multa bafta si sa vii cu beta mare, dar in ziua 14 nu ar trebui sa faci testul de sange? este sigur 100% si te-ai scuti de tot felul de posibile neplaceri, ma refer la testele de urina, eu am jurat ca nu voi mai face niciunul in viata mea, te pup si astept vesti bune ![]() veronica, cum mai stau lucrurile? ![]() fetelor, spuneti-mi si mie niste denumiri pentru progesteron injectabil, as vrea sa il iau in locul progesteronului ovule, nu ca nu as avea incredere in el, cred ca este mai mult o idee fixa, as vrea sa incep sa caut, dar nu stiu cum se numeste va multumesc si va pup ![]() Buna Cristy Eu am acasa 2 cutii de progesteron injectabil care nu-l folosesc ti-l dau cu multa placere. Se numeste Prontogect sant 3 fiole de 100/ml in fiecare cutie Eu il primesc gratis aici in Italia daca vrei spunemi adresa si ti-l trimit. Eu folosesc doar utrogestan di Ungaria nu vreau sa risc sa fac vreo prostie. Azi dimineata cand am facut pipi am vazut pe hartie sange cred ca am sangerat un pik. nu este normal nu? Am crezut ca daca raman insarcinata tt o sa fie bine dar de unde parca am mai multe ganduri negre mi-e frica sa nu-l pierd. Sper sa fie bine dar oricum mi-e frica! te pup si sa-mi zici daca vrei sa ti-l trimit "After all, tomorrow is another day!" |
alexis81 spune:
Buna Cristy
Eu am acasa 2 cutii de progesteron injectabil care nu-l folosesc ti-l dau cu multa placere.
Se numeste Prontogect sant 3 fiole de 100/ml in fiecare cutie
Eu il primesc gratis aici in Italia daca vrei spunemi adresa si ti-l trimit.
Eu folosesc doar utrogestan di Ungaria nu vreau sa risc sa fac vreo prostie.
Azi dimineata cand am facut pipi am vazut pe hartie sange cred ca am sangerat un pik. nu este normal nu?
Am crezut ca daca raman insarcinata tt o sa fie bine dar de unde parca am mai multe ganduri negre mi-e frica sa nu-l pierd.
Sper sa fie bine dar oricum mi-e frica!
te pup si sa-mi zici daca vrei sa ti-l trimit.
cristy1977 spune:
alexis, esti tare draguta, da, m-ar interesa, iti dau pm si stabilim cum, iti multumesc mult, in legatura cu sangerarea, este bine sa nu te alarmezi prea tare, ia neaparat legatura cu doctorul tau, mie mi-a spus ca atunci cand apar sangerari se recomanda progesteron injectabil, cred ca cel mai bine este sa stai in pat, efort cat mai putin, daca sunt doar sangerari de mica intensitate, nu ar trebui sa fie vreo problema, s-ar putea sa fie normal daca se bebeii isi fac culcus acolo, oricum vb. neaparat cu medicul, te pup si iti tin pumnii sa fie totul bine, sa ne mai spui cum te simti
veronica, iti tinem pumnii si ne gandim la tine, asteptam vesti
pup toate fetele cucuiete
"After all, tomorrow is another day!"