FIV 282
Raspunsuri - Pagina 11
cristy1977 spune:
alexis, am incercat sa-ti dau pm dar nu il ai activat, trebuie ca mergi la sectiunea contul meu, mesaje private, options si activeaza mesaje private sau daca nu-ti iese, da-mi o adresa de mail si iti scriu, te pup si ai grija
"After all, tomorrow is another day!"
cristy1977 spune:
alinaoprea, multumesc pentru raspuns, sa ne ajute dumnezeu pe toate
"After all, tomorrow is another day!"
misa_21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dragoste777 reclama |
Activeaza-ti PM sau trimite-mi un pm cu adresa de mail.Vreau sa iau legatura cu tine.
Scuzati deranjul off topic
redramy spune:
Salutare doamnelor,
Imi pare rau, dar eu am intrebat de Giulesti si cred ca de la mine a plecat polemica. Stiu ca parerile sunt pro si contra, dar cele care ne hotaram sa facem un FIV acolo este in primul rand din cauza banilor. Comparativ cu clinicile private, intr-adevar conditiile nu se compara, dar in ceea ce priveste profesionalismul doctorilor si timpul acordat pacientelor eu cred ca este discutabil. Si oricum in ceea ce priveste reusitele la FIV, cred ca Giulestiul se incadreaza in limitele statistice generale.
Eu am avut ieri o intrevedere cu dr. Marinescu care a fost destul de placuta, profu' era pus pe glume, dar a fost mult asteptata (vreo 3 ore
). Mai am de facut niste analize si o histeroscopie diagnostica (eu am mai facut una de interventie, si acum trebuie verificat daca totul e in regula), si apoi dau startul la FIV, pe care sper sa-l fac anul asta
!
Bafta multa tuturor
!
monaramona spune:
fetelor am facut testul de urina in ziua 14 si a iesit o liniuta..dureri mai am, CM nu mi-a venit si beta nu am unde sa fac..am zis sa il mai repet dupa 2 zile daca nu imi vine CM ..va rog din suflet sa nu incepeti cu ''imi pare rau ''sau alte cele ca eu nu sunt daramata ma simt bine si sper in continuare ..pana nu vad CM inca mai sper..oricum am un mare sprijin baiatul meu care m-a consolat si asta m-a bucurat enorm si m-a facut sa trec peste tot numai privindu-l..ii multumesc lui DD ca exista el..mancala-r mama pe el de baietel
va pup si astept vesti de la voi
mai vreau sa va zic ca sunt in a 29 a zi de CM ..voua cele care nu ati reusit in a cata zi v-a venit CM?
aristica spune:
monaramona eu am 3 et la activ (doua cu embrioni proaspeti si unul cu embrioni congelati). Toate au fost cu rezultat negativ. La mine CM a venit astfel:
ET1 - in ziua 11 (ziua 27 de la ultimul CM)
crio-ET - in ziua 12 (ziua 28 de la ultimul CM)
ET2 - in ziua 11 (ziua 27 de la ultimul CM)
Eu am CM normal de 28 zile, in unele luni aparand la 27 sau 29. Deci bine faci ca speri in continuare, mai ales ca ai asemenea ajutor din partea puiului!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
CAMELIA28 spune:
Alexis, trebuie sa vb cu doctorul tau, probabil la prima ecografie iti va spune exact cum stai.
Mie mi-a zis din start ca nu am voie efort si ca ar fi mai bine sa-mi iau medical, asa am si facut si cu toate astea am avut intr-o zi celebra maroneala, am fost le eco de urgenta si dr mi-a spus ca unul din bebei ar vrea sa se desprinda, dar nu este iremediabil, recomandare:
nu am voie sa parasesc patul!Cu toate astea am incredere in Dumnezeu ca voi duce sarcina pana la capat, trebuie sa fii optimista, altfel nu se poate. Eu stiu de la primul FIV ca abia dupa aflarea rezultatului incepe adevaratul stres, dar repet, DD ne va ajuta!
many_bani spune:
Cristy gestone au si la MNL, ptr. pacientele lor, despre administrarea de progesteron sub diferite forme este bine sa vorbesti cu profu. Bafta.
mami de
Vlad (29.10.2009)
alexis81 spune:
Buna Cami28.
Multimesc ptr. sustinere chiar acum fug la gine la eco ca sa vad care este problema.
Sper sa fie bine!
Va tin la curent.
Va pup pe toate

Doamne ajuta-ne!
gheveronica spune:
buna fetelor
multumesc de sustinere ..
am facut azi punctia.a durat 15min..am avut 11 ovocite si maine aflam cati embrioni..am inteles ca singura problema la mine este progesteron 1.11 in rest totul bine.
tratament dupa punctie :utrogestan200mg 4ov/zi,medrol 16mg 1tb/zi timp de 5 zile,ogestan 1tb/zi,doxiciclina 100mg 2tb/zi timp de 5 zile,climen doar pastilele albe 1tbx2/zi,aspenter 1tb/zi.
transferul il fac vineri si atunci mai am de luat cu o ora inainte nospa 80g,scobutil si indometacin supozitoare.
acum ma sunt ok ma doare putim burta dar mai am o scurgere rosie ffoarte putin probabil de la punctie .
cristy tu ce ai mai facut???
pup si multumesc la toate fetele

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite