FIV 282
Raspunsuri - Pagina 12
cristy1977 spune:
monaramona, eu nu iti voi spune ca imi pare rau pentru ca eu nu am pic de incredere in testele de urina, iar faptul ca nu au venit uratii este un semn bun, asa ca iti tin pumnii sa fie bebe, poate totusi vei gasi un loc unde ai putea primi rezultat la beta mai repede, te pup
many_bani, dn pacate nu au mai gasit nici ei gestone, oricum voi vorbi cu profu' duminica la punctie, te pup
veronica, da' chiar ca ai avut productie buna, bravo tie, sunt sigura ca maine veti primi vesti bune, cand este punctia, scuza-ma dar in ultimul timp stau tare prost cu memoria![]()

alexis, ce a zis medicul
eu maine dimi ma duc la ultima eco si analize, am ceva emotii, sper sa mai fie piticii acolo
, sa nu cumva sa fi disparut ca am facut inventaru' ultima oara![]()
va pup
"After all, tomorrow is another day!"
gheveronica spune:
cristy bafta maine si sa nu ai emotii ca totul o sa fie bine..ai vazut la mine se vedeau 13 foliculi dar dr a spus ca au fost mai multi pt ca erau suprapusi..bafta multa
punctia a fost azi iar embriotransferul este vineri.maine vad cati embrioni am..te pup si multa bafta maine ..sa ne spui ce ai facut

monaramona mai bine faci beta 

alexis ce ai facut la eco

pup toate fetele
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
monaramona spune:
aristica ,cristy va multumesc mult, ptr ca vb si cu mine si ma mai ajutati
veronica nu am cum sa fac beta ca imi da rezultatul peste 5-7 zile
am vb cu dr si mi-a spus sa repet testul sambata ..asa ca mai am de asteptat putin..atunci va fi alba sau neagra
denisa220972 spune:
monaramona Draguta intreaba la laboratoarele tale daca nu au si analiza ptr. hormonul HCG, sunt doua analize diferite -beta-hcg si hormonul-HCG, dar rezultatul indica acelasi lucru - sarcina-.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
aristica spune:
monaramona daca nu ma-nsel, azi esti in ziua 30 de la ultimul CM, corect?
Pe testele de pipilica scrie ca sarcina se depisteaza in prima saptamana de la intarzierea Cm, parca unele depisteaza in ziua 8 de la data in care trebuia sa apara ciclosul, asa ca nu prea sunt de incredere. Adica sunt, dar cand e bebele putintel mai maricel, nu? Foarte nasol sa n-ai unde face beta, dar eu sunt aici, cu ochii pe tine
denisule cat te-a amanat ungurul?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
cristy1977 spune:
'neata fetelor,
acum am venit de la clinica: avem 12 umflatei, 6 pe stanga si 6 pe dreapta, iar endo este de 13,5 in ziua 9 de stimulare si ziua 14 cm, deci cam maricel cred eu, in fine, dintotdeauna l-am avut mai mare
, maine noapte merg sa fac pregnyl
veronica, te asteptam cu vesti
alexis, cum te mai simti?
monaramona, tocmai imi povestea ioana de la clinica la care fac fiv ca o doamna a facut test de pipi si i-a iesit negativ, apoi testul de sange pozitiv, iar la eco erau 2 bebelini, asa ca ai incredere in sansa ta, atata timp cat uratii nu au venit
va pup fete dragi
"After all, tomorrow is another day!"
alexis81 spune:
Buna dimineata fetele!
eu sant bine nu mai inacap in mine de bucurie! Am fost la eco si sa-u vazut 2 saculeti frumosi adik 2 bebici mancaiar mama!

Sangerarile nu stiu de unde le am ptr. ca uterul este curat ca lacrima adik nu s-a vazut nimic.Mi-au zis sa stau cumintica si sa ma intorc peste 10 zile la alta eco. O sa iau calciu si restul de medicamente care le luam pana acum si sa speram ca totul va fi bine!
Veronica bravo, bravo cate oute 
O sa vezi ca totul va fi bine
ai incredete in DD.
Cati mai multi embrioni sa fie.
Cristy bravo fata si tu ai o recolta frumusica
.Ii povesteam lu barbatu-meu cate oute aveti si el de colo glumind tu nu ai fost asa de buna gainusa ca fetele astea! Eu am avut doar 4 ovocite din care s-au fecundat 3 si am transferat 2 si rezultatul 2 
.
Va pup dulce si va tin pumnii sa veniti cu vesti din cele bune!
PS:Cristy ti-am trimis pm cu adresa mea me mail, daca nu ti-a ajuns sa-mi zici ok? te pup

alexis81 spune:
Monaramona te asteptam si pe tine cu vesti bune
De ce ai rezultatul asa de tarziu? La ce clinica l-ai facut?
Oricum eu simt ca o sa ne dai vestea cu 2 liniute
Te pup 

ella72 spune:
neata si de la mine
cristy, ce de umflatei ai tu acolo, super, abia astept vestile bune, app, la ce clinica faci fiv-ul?
monaramona, tinem pumnii in continuare
alexis, wow, ce vesti bune, deja ma faci sa visez si eu la doi![]()
mie mi-a venit ciclu in dim asta, deci azi ma vad cu nenea dr sa primesc shema de tratament, va spun ce am facut cand ma intorc, pupici
ella72 spune:
gheveronica, maine ai ET, ce bine, asteptam vesti bune si de la tine
fetelor, o intrebare, credeti ca e posibil sa imi faca eco dr in prima zi de cm?
si mai sunt fete trecute de 35 ani pe aici?![]()