FIV 282
Raspunsuri - Pagina 13
monaramona spune:
fetelor va multumesc ptr sfaturi dar eu iau femoston(pastilele rosii)si utrogestan(progesteron)si probabil asta nu imi lasa organismul sa imi vina CM
beta imi vine asa tz ptr ca laboratoarele trimite analiza la bucuresti ..asa ca nu am decat sa astept pana sambata..apoi daca dr spune sa intrerup tratamentul asa am sa fac
va pup pe toate si aveti grija de voi
gheveronica spune:
buna fetelor
eu tot astept tel de la dr sa vad cati embrioni
ella draga eu am 36 de ani..si eco am facut in z2 de cm pt foliculi antrali pe atunci am avut doar 10...estradiol si progesteron..deci presupun ca o sa-ti faca eco..
alexis felicitari si sa te ajute dd..venim si noico
cristy ai vazut ca totul a fost ok..multa bafta..ce de grasuti
Monaramona te asteptam si pe tine cu vesti buneOricum eu simt ca o sa ne dai vestea cu 2 liniute
aristicaideea era ca samponul si gelul de dus au parfum nu alcool..eu am cumparat un sapun fara parfum si un deo fara parfum si alcool..nu stiu care este treaba dar au specificat si subliniat cei de la clinica (eu fac fiv la promed system cu dr predoi deliana pt ca s-a mutat de la medlife)
pupici pt toate fetele sa ne ajute dd
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
cristy1977 spune:
alexis, inca o data felicitari
sa va traiasca bebelinii si sa fiti fericiti alaturi de ei, te pup si sa vii cu vesti cat mai des
cat despre oute, au fost mai putine, dar niste supravietuitoare
ela, multumesc pentru gandurile bune, noi facem fiv la mednewlife, sigur ca iti poate face eco in prima zi de ciclu si mie mi-a facut desi muream de rusine dar crede-ma, pentru ei nu are nici o importanta, doamne ajuta sa ai noroc si sa fie fiv-ul cel norocos, tu unde il faci?, te pup
veronica, sigur va fi bine
"After all, tomorrow is another day!"
angieangie spune:
ellasi eu am 35 impliniti..asa ca bafta multa e o varsta norocoasa
alexis sa-ti traiasca bebelusii..ti-am zis eu ca sunt 2 ai grija de tine sa nu racesti
monaramona..eu mi-am facut testul de urina la o saptamana dupa ce am aflat ca sunt gravida prin testul beta hcg..si abia mi-a iesit o liniuta roz pal ,asa ca mai ai putina rabdare si nu intrerupe tratamentul
bafta multa tuturor fetelor
Angie+24
bebe jucaus
ella72 spune:
fetelor, multumesc de incurajare, eu am 38, dar mai am un baiat de 15 ani din prima casatorie, la noi sotul are oligoastenoteratozoospermie moderata
noi facem fiv-ul cu tutunaru si matei, la genesys, acum am venit de la cabinet, mi-a spus ca maine in z 2 sa merg sa fac lh-ul, estradiolul, fsh-ul si progesteronul, si apoi la el cu rezultatele sa imi faca eco, sa vada daca e ok fv-ul pe ciclu asta, sa nu existe balauri pe acolo..
ella72 spune:
fetele din bucuresti, stiti un laborator care da rezultatele analizelor in cateva ore?(hormonalele)
parca medlife facea asa, cu taxa de urgenta aferenta
gheveronica spune:
BUNA FETELOR
la mine au ramas 7embrioni..maine fac embriotransferul la 15.45
pup toate fetele
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica denisule cat te-a amanat ungurul? |
aristica medicul meu este o "ea", unguroaica frumoasa cu ochi albastri-violet ptr. care am un deosebit respect. Ma amanat ptr. luna viitoare , dar trebuie sa iau medicamente ptr. reglarea CM( sa nu ma mai surprinda)
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
dandanutz spune:
buna fetelor va pup pe toate si bafta si felicitari
alexis felicitari sa fie o sarcina usoara si sa fiti sanatosi
cristy1977 spune:
veronica, bravo, este foarte bine, aveti de unde alege, sa fie intr-un ceas bun, cati ati vrea sa puneti in burtica? de maine esti oficial mamica
denisa, numai maine nu-i poimaine, nu mai e mult si intri si tu in focuri, tinem pumnii
mie mi-a iesit estradiolul 2200 iar progesteronul 1,2, maine la 12 noaptea fac pregnylul, iar duminica dimineata punctia
va pup
"After all, tomorrow is another day!"