FIV 282

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

cris, sa ai multa bafta in zilele ce urmeaza, sa ne dai de veste duminica
veronica, ce productiva ai fost, super, bafta multa maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

angi draga mea nu mai sper intr-un miracol..azi am mai facut unul si tot o liniuta am ''sure check''deja ma gandesc cand sa fac FETul celalalt cred ca la anu' dupa paste ca anul asta m-am saturat de alergatura ..din martie tot alergam intr-una am sa vb cu dr sa vedem cand opresc tratamentul..sunt in a 16 zi de la FET si numai o liniuta nu cred ca are rost sa imi mai fac sperante ,nu am auzit nici o fata care sa faca testul in a 16 zi si sa fie bun..asa ca va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

monaramona mie de fiecare data mi-a venit ciclul peste utrogestan. Nu intrerupe tratamentul. Ai o sansa, caci n-a aparut ciclosul. Tine cu dintii de ea!
denisule nush ce mama ma-sii ii dau eu cu "ungurul" Sa fie intr-un ceas bun, ca meriti din plin
alla la medlife poti face toate analizele enumerate de tine, le ceri in urgenta, dar nu platesti nicio taxa de urgenta. Exista unele asistente care-ti spun ca daca nu ai parafa medicului pe listuta de analize, nu le baga in urgenta, dar daca le spui ca de analize depinde ecografia si demarare stimularii, inhibarii sau ce vrei tu sa le spui, ti le dau imediat in urgenta. Succes la eco!
veronica fata draga, dar ai produs, nu gluma! De 7 ori bravo si de Sf. Mihail si Gavriil sa te vad cum vi cu o beta imensa, ca sa alegi doua nume, din start!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexis81 spune:

Buna dimineata fetele!Dandanutz,Angie,Cristy multu ptr. urari.
Astazi e o zi super importanta ptr. Veronica.
Veronica santem alaturi de tine si te asteptam cu puiutii acasa.
Te pup si ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

aristica eu iau pe langa utrogestan si femoston(pastilele rosii)femostonul are si pastile albe , iar daca eu nu le iau pe cele albe nu cred ca imi va veni CM asa ca treb sa intrerup pastilele ca sa imi vine..maine vb cu dr si imi zice el ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna dimineata
veronica, draga noastra, hai cu puiutii acasa, asteptam vesti
ela, si eu am fost pacienta doctorului Tutunaru multi ani m-a ajutat mult prin laparoscopiile pe care mi le-a facut, te pup si succes la fivulet, ai incredere si sigur va fi bine
alexis, mamicuta fericita
pup fetele

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

va multumesc pt raspunsuri, fetelor!

sunt bine, am venit de la eco, am foliculi antrali, mi-a dat schema de stimulare, 2 menopur, 4 medrol, 1 aspenter si 2 climara(in loc de estrofem), analizele hormonale le-am facut la medlife si le-am zis ca imi trebuie urgent pt demararea stimularii, exact cum a spus si aristica, au fost ok, la 13 le aveam, am recoltat la 11, medicul a zis ca sunt beton si ma asteapta la eco miercuri, pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura40 spune:

Buna fetelor!
Azi am fost la eco dupa 5 zile de stimulare si am pe ovar stang 5 foliculi 1 de 15 mm,2 de 13mm,1 de 14mm,1de 11mm iar pe cel drept 1 de 13 mm.
Am 41 de ani si doctorul a zis ca e bine in ziua 5 .
Totusi as vrea sa intreb pe cele cu experienta in fiv daca e bine .
Va multumesc pentru eventualele raspunsurisi numai bine va doresc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

ALEXIS felicitari,sarcina usoara,bebici frumosi si sanatosi .
MONARAMONA parerea mea e ca nu o sa-ti vina ciclul atita timp cit faci tratamentul,desi sint numeroase cazurile in care a venit.Te pup si bucura-te de copilasul pe care il ai deja,o sa vina si bebe 2 cind o vrea DD.
VERONICA multa,multa bafta
BRUNI unde te-ai ascuns?
Pup fetele,sa auzim de bine.

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

ELLA tu ai climara inainte sau dupa transfer?

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput