FIV 282

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna dimi fete dragi
ela, vero, pisucmic, maria, va multumesc pentru urari
maria, tinem pumnii pentru test, am auzit ca la fiecare fiv in plus sansele cresc, asa ca eu zuc sa fii increzatoare, sigur de data asta vei reusi, cand trebui sa faci testul? ah, gata am vazut, il faci pe 22, doamne ajuta
honeys, si eu cred ca asta este un semn bun, la fel a avut si alexis, si uite acum este fericita mamicuta de gemenasi
vero, draga mea, ma bucur ca esti bine, acum cate o durere ici colo nu mai inseamna nimic, doar ne aduce aminte ca traim, eu din pacate am racit si ma simt tare nasol, de azi dimi stau numai in pat, ma doare gatul, stranut, tusesc si imi curge nasul, cum nu se putea mai nasol, voi face tratament la greu pentru raceala pana maine si apoi voi trece pe paracetamol, aveti idee ce pot lua pentru tuse si durere de gat care sa nu afecteze bebeii? vedeti ce optimista sunt
azi astept tele de la clinica sa vedem cati embrionasi avem
va pup si va tin la curent

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Cristy: Multumesc pentru incurajari!! Sper sa primesti vesti bune de la clinica!
Honeys: Te-ai hotarat sa faci testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Honeyssi eu am crezut ca mi-a venit cm asa niste dureri aveamdar a venit bebe
cristyofff...bafta multa bea ceai cu lamaie si miere...iar pt tuse si gat poti sa iei sirop de patlagina,muguri de brad si propolis..are la plafar..eu asta am baut cat am fost racita si mi-a trecut destul de repede..oricum trebuie sa te feresti cat poti de raceala macar primele 3 luni
ai grija de tine si de puiuti..si Doamne ajuta

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput

fetelor, m-au sunat cei de la clinica, din 9 ovocite s-au fertilizat doar 3, sunt tare trista, ioana nu a putut sa-mi dea alte explicatii, mi-a zis ca mai multe vom afla maine de la prof... probabil ca ovocitele au fost de proasta calitate, ca alta explicatie nu as avea... maine la 9 am et, va pup...

Mergi la inceput

angie, multumesc mult, asa o sa fac, te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

nu fi trista si eu la fel am avut..dupa punctie mi-au zis ca au ramas 5 ovocite si au fertilizat 3..si uite ca trei e cu norocdu-te cu cea mai amre incredere la et..noi iti vom tine pumnii..si fii fericita,,ve fi mamica

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

angie, multumesc mult, asa o sa fac, te pup

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

cristy nu fi trista .sa vezi ca or sa fie cu noroc ..ai grija de tine si sa ai incredere in dolofani tai..sigur o sa fi mamica...sa toci marunt o lamaie cu tot cu coaja si sa o pui in miere si sa iei 2,3 lingurite pe zi pt gat..face minunitinem pumnii maine .ne gandim la tine
maria eu am facut fiv cu dr predoi deliana si embriolog mustata la promed system in dorobanti.

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

fetelor am si eu o intrebare
a mai facut cineva diphereline 0.1 in ziua3 de la embriotransfer?????pentru ce se face???

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

gheveronica - cica se face pentru fixarea embrionilor (nu stiu daca samiruta citeste aici, ca ea a aparut prima pe forum cu vestea despre diphe dupa et - poate iti va explica mai multe)

monaramona???

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Azi, ziua 11 de la ET beta: 76.98.
Cati credeti ca s-au prins din 3?

Va pup, tremura toata carnea pe mine

Mergi la inceput