FIV 282
Raspunsuri - Pagina 17
pisucmic spune:
Cristy si Veronica, multa multa bafta! Sa aveti puiuti sanatosi si lipiciosi!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 15+
angieangie spune:
pisucmic..ce mare te-ai facut..15 saptmaine poimaine nastem..abia astept
sa dea Dumnezeu tuturor fetelor numai teste pozitive
monaramona..ce faci?pup cu drag
Angie+25
bebe jucaus
maria08 spune:
Buna fetelor!
Sunt si o "fivoasa" care din cauza celor 2 nereusite nu a mai scris la acest subiect....acum astept rezultatul dupa un FET si m-au luat iar emotiile....
Cristy: Tin pumnii stransi pentru 29!!!
Veronica: Tu cand trebuie sa faci testul? Poate mergem impreuna al odisee!!
Pisuc, Angi: Ce repede trece timpul!! Ce repede cresc burticile!! Va doresc sarcini usoare si la termen!!
Cine mai face teste luna asta?
honeys spune:
Neatza fetele,
Oana imi spui si mie te rog cand ai avut sangerarea ce tratament ai luat de rog frumos?
Si eu sambata, in ziua 8 de la et, am avut o scurgere roz pana pe la 18 seara, atunci s-a oprit si am marit doza de utrogestan la 4/zi si am luat si 3 no-spa pe zi. Mi-e frica sa nu se fi oprit de la utrogestan...nu stiu...
Daca mai stie cineva sa-mi raspunda, multumesc anticipat.
Va pup
maria08 spune:
Honeys: eu nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji, de multe ori acest lucru se intampla de la nidarea embrionului; cand faci testul?
gheveronica spune:
buna fetelor
multumesc pisucmic..mult noroc si tie in continuare si sarcina usoara
maria testul ar trebui sa il fac pe 29oct..tu cand trebuie sa il faci???
cristy cum te mai simti?
honeys cred ca e prea devreme pt cm.mai repede a fost sangerarea de la nidatie.cand faci test??? peste 4-5 zile..sa dea dd sa fie cu ochisori
pup toate fetele
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
angieangie spune:
honeyssi eu am avut sangerare in ziua 7..si a durat cam 2 zile..nu abundenta ..ma trezeam din cand in cand cu cate o pata..eu nu am marit doza..am pastrat ce mi-au zis de la spital(daca intervin sangerari nu intrerupeti tratamentul)in ziua 11 de la et am facut beta care dupa cum vezi a fost pozitiv,DOAMNE AJUTA
asa ca eu zic ca e nidatie si esti gravidutza..te asteptam cu vestea mare
maria08 bafta multa si tie si sa vii cu veti mega bune
Angie+25
bebe jucaus
maria08 spune:
Veronica: Pe 22, Doamne Ajuta!! Cu ce echipa ai facut procedura?
Honeys: Eu fac testul in ziua 10 de la ET (cu embrioni de 3 zile); ziu aET-ului este considerata ziua 0. Daca tu sambata erai in ziua 8 cred ca poti face deja testul, dar cei de la clinica nu ti-au spus cand ar trebui sa-l faci? Maine te asteptam cu rezultat pozitiv!!!
honeys spune:
Angi si Maria, multumesc de incurajari.
Nici eu nu am marit doza de capul meu, ci pentru ca am vorbit cu doctorul si asa m-a sfatuit.
Angi dar pe mine cand a fost scurgerea m-au lasat sanii, acum parca sunt plini din nou, ma dor daca ma apas mai tare, in rest nu stiu; e mai greu sa astepti decat ET si punctia, sincer.
Va tin la curent. Pupicei