FIV 282
Raspunsuri - Pagina 16
oana_cnt spune:
In urma cu un an si ceva, am facut primul FIV, din pacate nereusit. A urmat de curand al doilea si de aceasta data Doamne-Doamne mi-a trimis un bebe.
Pentru toate cele care sunt in focuri, cel mai important lucru cred ca este sa fiti optimiste si linistite. Nu e imposibil si e atat de important.
Am vrut sa va scriu pentru ca stiu cat a contat pentru mine orice reusita, cu fiecare dintre cele care reuseau simteam ca imi cresc si mie sansele.
Va doresc tuturor aspirantelor multa, multa incredere in Dumnezeu si in voi!
Pentru ca am vazut ca sunt inca pe listuta de aspirante, va rog sa ma treceti la gravidute, visez momentul acesta de 5 ani: FIV 2 reusit cu dr. Ispasoiu si dr.Chicea, Clinica Polisano Sibiu
Oana, cu voia lui Doamne-Doamne 5+
fivoase spune:
Oana_cnt- Modificat.
Acum ptr. fetele care doresc sa se faca modificari pe prima pagina sa scrie cu rosu ca sunt tanara speranta si nu vad bine albastru, dar rosul il vad .
oana_cnt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fivoase Oana_cnt- Modificat. Acum ptr. fetele care doresc sa se faca modificari pe prima pagina sa scrie cu rosu ca sunt tanara speranta si nu vad bine albastru, dar rosul il vad . |
Multumesc mult!
Oana, cu voia lui Doamne-Doamne 5+
alexis81 spune:
Buna seara fetelor.
Va doresc un sfarsit de saptamana linistit si frumos!
Veronica sa te ajute DD sa ramana bebeii cu tine
Cristy bafta maiine la pik up
Va pup pe toate
gheveronica spune:
cristy multa bafta maine iti tinem pumnii
multumesc mult alexis
multumesc angieangie,
pup toate fetele
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
ella72 spune:
Cristy, multa bafta maine, sa intri sa ne povestesti cum a decurs totul
pupici la toate fetele
cristy1977 spune:
buna ziua fete dragi, va multumesc ca v-ati gandit la mine, eu sunt bine,acum am venit de la clinica, avem 9 ovocite si asteptam maine telefon de la clinica sa vedem cate s-au fertilizat, totul a decurs cum trebuie (anestezie, etc), nu am dureri de burtica sau sangerari, poate doar o usoara presiune/balonare si sunt un pic cam adormita, ne pregatim pentru marti la et
alexis, ce-ti face burticuta
veronica, mamicuta noastra in devenire, cum te simti dupa et, sper ca esti linistita si stai cat mai cumintica, eu sunt lupul moralist... aseara aveam niste emotii si nervi, te pup si ai grija de prichindei
ela, hai ca nici tu nu mai ai mult si ne tinem de manuta la numarat zilele pana la beta, succes la produs cat mai multi dolofanei
pup toate fetele
"After all, tomorrow is another day!"
ella72 spune:
cristy, ma bucur ca totul a decurs bine, ce productiva ai fost
te-ai trezit imediat dupa punctie, nu?(intreb ca habar n-am cum e, n-am facut anestezii in viata mea)
gheveronica spune:
cristy felicitari si mult noroc in continuare..iti tinem pumnii si ne gandim la tine ...
eu sunt bine ..putin balonata si o durere surda pa partea stanga..azi am inceput clexane..in rest asteptam cumintei ziua de 29 pt beta..
pup toate fetele
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite