FIV 282
Raspunsuri - Pagina 19
gheveronica spune:
honeys felicitari..sa ai grija de puiutii tai si ai o sarcina la termen..sigur sunt 2
multumesc aristicapoate intra si samira si stie mai multe
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
angieangie spune:
felicitariiii!!!!!!!!ti-am zis eu ca esti gravisi eu in ziua 11 de la et am avut tot 76,nu mai stiu cat..la mine s-a prins doar unul dar au fost fete cu aceeasi valoare care au doi puiuti..asa ca pana la echo..bucura-te ca esti mamica
Citat: |
citat din mesajul lui honeys Azi, ziua 11 de la ET beta: 76.98. Cati credeti ca s-au prins din 3? Va pup, tremura toata carnea pe mine |
Angie+25
bebe jucaus
cristy1977 spune:
honeys, sigur esti gravi, bravoooooo!!!!!, bucura-te din plin, nu mai e nici o indoiala, felicitari!
"After all, tomorrow is another day!"
honeys spune:
Multumesc fetele, ma bucur cum sa nu?
Astept clipa asta de peste 4 ani, asa ca tremur...am in fata foaia cu rezultatul, nu-i mai dau drumul ca nu pot....
va pup pe toate
maria08 spune:
Honeys: Felicitari!!!!!
Crysti: Trebuie sa ai incredere in puiutii tai!!! Fii optimista, peste doar 12 zile vei veni cu vesti bune!!!
cristy1977 spune:
angie, vero, maria, multumesc de incurajari, asa voi face, voi avea incredere in sansa mea, numai gandul ca acolo undeva exista viata din mine chiar si sub forma a cateva celule imi da forta sa merg mai departe si sa lupt pentru ei
vero, tu ce-ai facut cu puiutii ramasi?
ela, cum mai merge cu stimularea? ce mai zice tutu?
maria, tu unde ai facut cele 3 fiv-uri?
ella72 spune:
cris, merge bine stimularea, vad ca nu am nimic, in afara de niste greturi rebele si ceva bufeuri, dar cred ca e normal, tutu zice ca sunt beton, dupa analizele din z 2, acum sa vedem la eco miercuri, abia astept sa imi spuna cum stau cu foli.
spune-mi si mie putin despre anestezie, ca sunt cam obsedata de treaba asta, te si intubeaza sau te doar injecteaza in vena?
iti tin pumnii si ma gandesc la tine, sa se prinda puiutii
cristy1977 spune:
ela, draga mea, nu ai de ce sa-ti faci nici un fel de probleme, in primul rand pentru ca tutu este un maestru al interventiilor chirurgicale, chiar daca nu este cazul in fiv, eu am facut pana acum 5 enestezii generale si niciodata nu am avut probleme, apoi, lucrurile stau cam in felul urmator: vine anestezistul si iti pune o serie de intrebari la care tu trebuie sa-i raspunzi cu mare atentie: daca ai mai avut interventii chirurgicale, daca esti alergica la vreun medicament, etc. apoi mergi in sala de operatii, te intinzi intr-un scaun aproximativ ca cel de gine, iti pune o branula, anestezistul va sta in permanenta la capul tau si te va supraveghea indeaproape, il vei auzi cum ii va da indicatii asistentei ce si cat sa-ti adiministreze, apoi vei simti o toropeala placuta si gata vei adormi, nu vei mai sti nimic, cand te vei trezi, vei fi pusa la aparatul de monitorizat, ti se va administra oxigen si in maxim jumatate de ora iti vei reveni, vei incepe sa vorbesti si sa vezi tot ce se intampla in jurul tau, anestezia de la punctie este foarte usoara, nici nu se pune problema de voma si alte stari nasoale, eu intr-o jumatate de ora dupa ce m-am trezit, aproape ca eram in picioare, dar asistentele nu m-au lasat, deci poti sa stai absolut linistita, scuze de off topic, dar cred ca este mai bine sa spulberam orice teama, cu atat mai mult cand nu exista motive, te pup si megi cu curaj inainte
cristy1977 spune:
ahh, iar chestia cu intubatul, sincera sa fiu nu stiu daca m-au intubat sau nu la punctie, cand m-am trezit nu aveam absolut nimic pe nicaieri si nici nu ma jena gatul, deci si aici poti sa stai linistita