Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sugubina, cum era site-ul acela?chicobrand?Ca mi-e lene sa caut in urma

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Pentru rala: Casa de piatra! Multe bucurii si impliniri!

Mami fericita si implinita de Iulia si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Nici eu nu am avut nevoie de niciun ajutor dupa cezariana. Si m-am descurcat si la spital si acasa si cu ingrijirea copilului si cu casa, cu Radu langa mine doar pentru sustinere morala

Dupa cezariana, cu cat mobilizarea mamei e mai rapida, cu atat refacerea se face mai repede. Nu e vorba de sadism la Municipal...dar cu cat antrenezi muschii abdomenului, picioarele mai curand dupa operatie, cu atat nu isi pierd elasticitatea si te poti misca mai lesne si fara dureri, riscul de formare a trombilor se micsoreaza...in plus, avand copilul langa tine, tinzi sa te gandesti mai mult la el si uiti de toate durerile tale . Asa e, am facut poteci pe holuri, cand dormea Sofia, eu ma tineam de pereti si mergeam. Si probabil asta mi-a facut bine, ca aproape zburdam prin casa la nicio saptamana de la cezariana. Pacat de spitalul ala, ca da asa putine sanse nasterilor naturale, ca in rest, au o politica tare tare sanatoasa in ceea ce priveste ingrijirea copilului si cea post-partum a mamei...

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

eu zic ca decat Miruna sa iei ciorapei mai bine pe sub salopeta ii iei pantalonasi cu botosi, din aceea intregi, sunt ceva mia comozi ptr bebe...eu asa am folosit la iustin

Mami Andreea 33sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Beatrice, parca www.choicebrand.ro era..Au la sectiunea Baby Care http://www.choicebrand.ro/electrocasnice/baby-care.html

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Diana, tu de ce faci cezariana?nu se poate altfel?Daca vrei, poti raspunde pe PM. Ai stabilit cu profu la ce data? Vad ca voi naste inaintea ta. Imi placea sa mai fiu cu o fata de aici de la odisee, mai ales o fata care face cezariana, sa ne mai incurajam una pe cealalata.Si la Filantropia am inteles ca te obliga dupa 8-10 ore sa te dai jos din pat cu fortza.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

azi sunt plina de nervi pe sotul meu. nu stiu cum or fi alti barbati, dar, din pct-ul meu de ved, cine i-a numit pe ei sexul tare a fost beat rau...
problema pleaca de la faptul ca el sforaie si, de multe ori, mai ales de cand sunt insarcinata si ma confrunt cu insomnii, sunt nevoita sa-l trimit in alta camera in toiul noptii ca sa pot dormi. pe el nu-l deranjeaza deloc sa doarma separat, mai ales ca e genul care adoarme instantaneu. adica isi ia perna la subrat se pune in alt pat si in cateva secunde doarme iar. dar io nu suport sa dorm singura desi el e in casa. pai la ce mai suntem un cuplu dc dormim separat!!! prin urmare, m-am interesat si am descoperit ca exista o solutie care rezolva definitiv aceasta problema. se numeste chirurgia sforaitului si consta intr-o interventie minora la nas sub anestezie locala. in 20 min pacientul pleaca acasa fara nicio problema. am aflat ca la medlife (unde dansul chiar are abon de la job) este un medic orl-ist fff bun care face astfel de interventii. foarte incatata de aceasta descoperire, il bag pe domnul sot in sedinta sa discutam despre asta. dar, a luat foc instantaneu. nici nu vrea sa auda de vreo interventie medicala asupra pretiosului sau trup. citez: "de ce mai iubita sa ma supun la asa chin cand avem atatea camere in casa si putem dormi separat in noptile in care te deranjeaza sforaitul meu". asta in conditiile in care interventia e mult mult mai usoara decat operatia de polipi a lu' fi-sa.
prin urmare cum sa nu ma apuce nervii cand io am trecut printr-o nastere naturala si mai urmeaza una, stau sa ma taie si sa ma coase pe unde trebuie ca sa iasa copiii, ma intep aproape lunar in vene si ma cracesc la dr care ma scormoneste pt control si analize toata sarcina, iar lui i se pare un chin o banala interventie la nas!!!!!
ma lasa nervii, zau!!!!! io, in naivitatea mea, chiar credeam ca va fi incantat sa afle ca au aparut metode care rezolva definitiv problema asta

29+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Olgutzica, am zis sadism pentru ca nu le dadeau de ales, dar asa cum ai spus tu e sanatos. Intai le spuneau frumos si daca nu vroiau le luau de aripioara si le plimbau asistentele, sa nu cumva sa triseze . Pentru cele cu epiziotomie practica era statul in fund pe scaun, imi venea sa plang cand vedeam scaunul . Le reprosez doar ca aveu scaun gen fotoliu si nu e bun deloc cand ai ditamai taietura. Cele rigide sunt super.

Corina eu sunt la intersectia Sector 1 - Sector 2 - Voluntari . Cum astia se cearta care ce trage nu am nimic. Asta cu drumul o recunosc perfect. Cand ne-am pietruit drumul a doua zi eram toti la plimbare, faceam drive-test pe pietris . Nah, ca taranu... ca n-am vazut asa ceva ani de zile. Acum radeam cu sotul ca facem poze cu placuta.

Strampii... pai eu nu pot fara si ma gandeam ca si bebe are nevoie dar mi se par prea plastici pentru el si incomozi asa ca adopt varianta Sashenkai cu pantalonasii.

In weekend mi-am propus sa termin cumparaturile si transportul dulapului si al caruciorului... as vrea ca saptamana viitoare sa finalizez totusi, nu de alta dar nu stiu cat col mai am M-a cam luat panica si nu ma pot mobliza.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna burtici,

Nu am apucat sa va scriu ieri pentru ca am avut destul de lucru si v-am citit dar de scris nu am mai avut timp.
Noi suntem bine, bebe Luca imi da niste picioare de am impresia ca iese prin burtica dar eu ma bucurca stiu ca e bine.Maine mergem si noi la ecograf. Abia astept caci nu l-am mai vazut pe bebe de o luna si mi-i tare dor de el. Azi merg la gimnastica si ieri am fost la curs. Mai avem 2 saptamani de lucru fara asta..

31+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Cu plasturii de nas nu se rezolva nimic?

Al meu aseara cand mi-a vazut bagajul de spital, m-a intrebat:"Doamne, dar ce ai de gand?Sa te muti la spital?"Si tot mai am lucruri pe care nu le-am pus la bagaj, ca de ex, trusa pt celule stem pe care o va aduce el, centura cezariana pe care iar o va aduce el, etc, ca mi-e frica de sparleala.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput