Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna pranzul de la noi..am intrat sa vad ce mai e nou si ma duc la curatenia de fiec zi...azi iar sunt f nervoasa pt ca au oprit apa-inca nu au terminat reparatiile..deci fac curat si dus din bidon pt ca apa bo sa ma de abea dupa-amiaza
felicitari pt cele care schimba azi semnatura si va pe toate fara exceptie

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

am uitat ce era mai important

[red]mosulik si alexa[red] felicitari pentru minunile aparute in viata voastra sa va traiasca scumpele raze de soare sa va incalzeasca cu dragostea lor toata viata, si sa va mangaie sufletele numai cu bucurii!!!

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Buna fetele!

Azi schimbam si noi semnatura si mergem si la eco morfologica de trimestrul 3 la Adela Dinu. Revin dupa cu detalii.
Evident ca dupa cezariana, adica iemdiat ce te poti tine pe picioare (cam la 24 de ore dupa operatie) o sa va tineti bebeii in brate. Nu sunt atat de grei incat sa puna in pericol ceva. Iar dupa 10-14 zile o sa carati si carutul pe scari daca e cazul (la mine a fost pentru ca stateam la parter inalt)
Inca o chestie, eu zic sa nu va bazati foarte mult pe estimarile ecografice de greutate. La fetita mea mi-au estimat-o la 3.400 kg cu 2 sapt inainte de nastere, iar ea s-a nascut cu 3.070. Deci in nici un caz nu va ganditi de genul aaa, e destul de mare, pot sa scot copilul mai repede. Estimarile sunt cumva in functie de lungime, circumferinte etc, insa cum nu sunt toti bebeii standard, estimarile sunt cat se poate de aproximative.

33+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata!!

Azi sunt la firma ca am mancarici acasa, dar plec la pranz ca imi duc primul copil (adica patrupedul canin) la tuns, sa fie frumos, igienic, si sa nu se sperie bebe de el cand l-o vedea

Aproape am terminat de spalat tot!!! Si de calcat! Si de pus in dulap! Insa maine vreau sa ma duc sa mai dau o tura prin magazine pt costum de scos din spital (dezvoltat o obsesie in directia asta, nimic nu mi se pare "corespunzator" cu importanta evenimentului ) si sa mai arunc un ochi la diferite paturici (ca urmare a discutiei de ieri). Sotul, care a crescut 2 frati (are o sora de 13 ani), si-a dat cu parerea ca tb salopetica de iarna si o paturica impaturita cum zicea Miruna. Asa ca ma duc sa caut paturica.

Cu chilotii cei sexy - parerea mea este ca acum tb purtati Si dupa textele de pe ei par de gravidenie, nu? Oricum, in ultimele 3 saptamani am remarcat ca atunci cand port rochie (si chiloti normali tanga pe sub) imi simt burta ca o ia la vale printre picioare. Dar daca port leggings de aia de gravida, cu burtica, sau fusta cu burtica, deci am suport, e mult mai bine si sunt mult mai vioaie.

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

CLaudia bafta la eco! Pana la urma nasti la Municipal sau la Filantropia ca nu inteleg? Eu tot sper sa am colega de camera !

Geniusa, stai cuminte la tine acasa. Nu am avut cezariana dar colega mea de rezerva avea si i-a pus asistenta copilul in brate cum a fost adusa in salon. Ii era foarte greu sa se ridice din pat, nu sa tina copilul. La Municipal, mai sadici de fel, te obliga sa te comporti ca si cum nu ai avea nimic. Mai mult, mamele cu cezariana sunt puse sa dea ture pe coridor ca sa se refaca... Dupa o saptamana, din surse sigure, esti deja destul de autonoma.

Fetelor eu am doua probleme mari si late:

Stie careva un cardiolog de copii?

Lui bebe pot sa ii pun dresuri? Eu sunt o friguroasa si ma gandesc ca se congeleaza fara dres...la Emanuel nu mi-am pus problema asta dar acum ma chinuie rau.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Ah! Va ziceam ieri ca a nascut o prietena, care era cu sarcina cu cateva zile mai mare ca mine. A dezvoltat pre-eclamsie, avea tensiunea 17 cu 11. Iar cei de la Medlife (unde si-a monitorizat sarcina) nu au fost in stare sa ii dea diagnosticul, si o amageau cu niste medicamente care nu aveau efect. S-a dus la Elias pana la urma, la Vladareanu, care i-a zis ca in starea ei trebuia sa nasca de mai demult provocat, ca era periculos pt bebe si pt ea! A nascut ieri o fetita, 2400, cica totul ok acum, insa prietena mea dupa cezariana a tb sa fie intubata, cica de abia respira. Nasol rau! Sunt marcata inca de eveniment. Mi-am luat ieri tensiunea obsesiv, sa vad daca patesc si eu asa ceva

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Lui bebe pot sa ii pun dresuri? Eu sunt o friguroasa si ma gandesc ca se congeleaza fara dres...la Emanuel nu mi-am pus problema asta dar acum ma chinuie rau.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Normal ca poti sa-i pui.

Mami fericita si implinita de Iulia si 30+

Mergi la inceput

Cris, si eu am intrat pe forum in saptamana 16, desi pana atunci citeam cu religiozitate tot ce se scria (daca statea doar in pat de dimi pana seara, ce era sa fac?). Din acelasi motiv, imi era frica... Tot de aia am si zis la rude si prieteni ca sunt insarcinata cand eram pe la 14 saptamani... Eu nu am avut sarcini oprite in evolutie, dar sarcina asta nu a inceput sub cele mai bune conditii - am sangerat 10 saptamani in continuu si nu prea mi se dadeau asa sanse extraordinare Am si eu uneori momente cand ma mir ce departe am ajuns in sarcina si mi se pare asa ireal ca totul e ok acum

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Ca tot m-am plans ieri ca ma trezesc dimineata, azi am dormit pana la 9.45 Pt ca am avut dureri nu prea am dormit, si pe la 6 am adormit lemn.
Miruna, pai zi draga asa, ca tu esti aproape Bucuresteanca . Eu stau in campul Voluntari, n-am treaba cu Buc (se vede cartierul meu la intersectia Pipera cu Erou I. Nicolae. Dar e bine si la noi, ca la jumatatea campului au venit cu utilaje, au trasat pe pamant un drum, si cica e bulevard Il vor asfalta in urmatorii...1000 de ani
Nu am inteles de ce sa pui strampi lui bebe? Cand? Pe sub ce? Unde?
Mistic, bafta la control si eco!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

M-ati bulversat si pe mine cu strampii. Nu i-am luat asa ceva
Sa ii iau? Si cum ii pun? Pe sub body, peste body? Sau in combinatie cu alt fel de piese vestimentare... Pff! Greu cu bebeii astia, ar tb sa faca niste reguli clare de imbracat

Pe de alta parte ma gandesc ca eu nu suport strampi sub ceva Port ciorapi doar cu rochii si fuste. Niciodata pe sub pantaloni - nici daca sunt -20 de grade afara. Si dc bebe seamana cum mine, si baietel fiind fuste nu pupa, ce ma fac

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput