Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 10
mirunam spune:
Anymona, nu stiu de ce i-au numit asa dar sunt cam toti la fel. Al meu se vaita din orice, nu s-ar supune unei operatii ca cea descrisa de tine nici daca l-as parasi si i-as lua si casa . Poti incerca sa il convingi in timp, ca nu doare, ca nu il taie, ca nu simte nimic si ca tu te chinui langa el pentru ca nu vrei sa dormiti separati, oricate camere aveti. Pai ce-i asta... daca acum dormiti separati la batranete ce faceti?
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +
sugubina spune:
Neata burtici!
Azi dau un ceai alta treaba nu prea ai-am facut 31 saptamani !!!
De trei zile stau in casa, m-am depresat de tot. Azi mergem la farmacie sa iau tifon si inca cateva chestii pt bagaj si Pufice pufoase; probabil si doo salopetele-ca am primit chestii o gramada da dinastea nu am! Revin la raport dupa ce ma intorc.
E tare depresiv afara asa e..
geniusamb eu am inteles ca bb poti sa il cari ca are 3kile si nu e monstru. (era una la scos fire cand eram io odata la control). Da nu ai voe alte chestii mai grele. Si la noi socrela ne tot zice sa facem botez repede, da io vreau in mai; mama zice ca de ce le punem patucinu Puficelor in sufragerie ca ce poate mai vine lume la noi (dormitoru e f mic, si e cel mai frig acolo; pe cand in sufrag am si aer si imediat se face cald).
beatrice75 asa gandesc si eu cu bunicii,socrelele si mamele-sa te ajute da cu ce ai nevoie nu sa stea in fundu la bb.
danaint cu chilotii aia inalti cu burta-nu stu despre voi dar pe mine ma deranjeaza orice taie burta; am niste pantaloni de gravi (culmea luati acu 3y) care sunt tare molicei; naspa ca sunt de trening si nu pot fi purtati pafara..
sugubina 31+ cu Puficele
Olgutzika spune:
Miruna, asa e, sunt destul de brutali, nu prea pierde nimeni vremea cu tine cu dragalasenii. Dar nici nu am asteptari d-astea de la un spital de stat, din pacate...din instinct de conservare, nu de alta. Pe tine cum de te lasa Badea sa nasti natural? S-a defectat ? Succes la ultimele cumparaturi, ai grija!
Acum, as we speek, naste prietena mea la Giulesti. Am emotii cu carul!
Danaint, prietena ta a facut preeclampsie? Urat, bine ca sunt bine acum! Va trebui sa isi verifice functia renala si dupa nastere o vreme, ca uratenia asta lasa urme...Ma minunez cum Medlife-ul a lasat sa ii scape asta. Probabil ca o tineau pe tratament pentru tensiune, dar la proteinurie nu s-or fi gandit? Nu mai conteaza, bine ca sunt bine, ca au trecut prin clipe grele.
Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia
sashenka_h spune:
eu zic ca decat Miruna sa iei ciorapei mai bine pe sub salopeta ii iei pantalonasi cu botosi, din aceea intregi, sunt ceva mia comozi ptr bebe...eu asa am folosit la iustin
Mami Andreea 33sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
onniex spune:
Buna fetele!
Ieri am fost si eu la eco morfo de 32. Domnisoara are 2 kg, este ok, placenta inca in regula, colul ok.
Ar trebui si eu sa intru in prenatal - apropo, este cineva de pe site PFA? Daca da, as dori sa aflu cate ceva detalii inainte, sa ma organizez si eu mai bine.
Cred ca trebuie sa imi suspend activitatea.
Felicitari proaspetelor mamici!
Va pup pe toate, fete curajoase!
32+
sashenka_h spune:
scuze ptr ca am retrimis mesajul , se urcase sasha pe calculator si a inceput sa butoneze
Mami Andreea 33sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Hera25 spune:
Buna fetele,
Deci am fost si eu de dimineata la eco morfofetala. Unde surpirza bebele meu s-a intors cu capul in sus. Pffffffffffff, mi-a spus totusi ca ar putea sa se intoarca pana la 35 sapt cu capul in jos. Dar oare ce i-o fi venit? Acum 2 sapt era si el asezat frumos cu capul in jos ai acum? Acum cum sa fac sa se intoarca inapoi? Parca a postat cineva la un moment dat un link cu chestia asta. Parca Alinushca.
Eu nu vreau cezariana, mai ales ca a zis ca bebele meu cica e mai mult lung decat gras. Cica ca si dezv in lungime e de 33 sapt, si ca si greutate e de 32. ...Cine stie...sanatos sa fie...Ideea e ca eu am ovulat mai tarziu si probabil ar trebu sa ne luam si dupa chestia asta....habar nu am...
Va rog dc stiti tehnici de intoarcere a bebelului cu capul in jos, postati aici.
Off nu mai pot sa scriu, poate mai tarziu revin.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 32+
danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Cu plasturii de nas nu se rezolva nimic? |
Dupa mine, aleaa sunt o porcarie. De cand sunt gravi, sotul m-a mintit ca cica as sforai. Evident, nu cred, insa am zis sa ii fac pe plac si mi-am luat minunatele chestii. Pe la jumatatea noptii ma trezesc ca imi intra in ochi, ca se dezlipesc dupa cateva ore
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Al meu aseara cand mi-a vazut bagajul de spital, m-a intrebat:"Doamne, dar ce ai de gand?Sa te muti la spital?"Si tot mai am lucruri pe care nu le-am pus la bagaj, ca de ex, trusa pt celule stem pe care o va aduce el, centura cezariana pe care iar o va aduce el, etc, ca mi-e frica de sparleala. 34+ 35 ecografic |
Trebuie sa fac si eu bagajul. Da mi se pare ca apoi chiar intru pe ultima suta de metri Vineri insa mi-am propus sa fac si operatiunea asta.
s35 Lucas Petru
sugubina spune:
beatrice75 site ala este choice brand .ro (eliminam spatiile). Ia vezi dc gasesti sa iti placa ceva. Io azi merg la ei sa iau un blender ca au la oferta; si poate un mop cu aburi. Care ziceati ca ati mai loat deacolo mop? E bun?
anymona oo ce te inteleg. Si Pufescu horcaie-ca sforaie zic eu ca e prea bland termenu. Numa ca eu nu sunt asa ca tine sa nu plec din pat-io ma duc sau il dau pe el afara. Mai ales cand e obosit rau sau a baut ceva, maaama ce sunete scuate. Proste ca nici nu sunt dinalea egale sa imi pot organiza respiratia pe ele-cateodata ma si sperie. Si cum ma intorc ca balena de pe o parte pe alta sa mai suport si sforaisme sincer nu pot. E mai important ca eu si Puficele sa fim bine. Dormim si impreuna da numa cand nu e f obosit sau sa fi beut ceva. E cumplit sa nu te poti odihni.
A si cu interventia- am fost la inceputu anului asta la orl cu el si ne-a zis ca are cornete si deviatie de sept si pe nara stanga nici nu a putut patrunde cu fibroscopul..asa ca daia sforaie. Tre operatie de deviatie. Numa ca daca acu vin Puficele nu avem bani si de asta (ca nu e acop de asigurare pt ca e evident afectiune preexistenta)..
Asa sunt ei momai si speriosi de zici ce-i asta. Eu rad de el si gata..da nu am ce-i face.Ce sa mor de nervi cu el de gat? Nu am energie si pt asta..
Olgutzika si mie mi-a dat dr noastra sa fac proteinuria..nU mi-a venit inca rezultatu..
sugubina 31+ cu Puficele
ana_o spune:
Ioana, te sustin 100%!
Buna dimineata, in primul rand... Chiar daca e pranzul.
Asa... deci Ioana, ne putem lua de mana. Am aceeasi problema serioasa cu al meu domn iubi, de 2 saptamani dormim separat(mai multe cauze, printre care si sforaitul) si orice i-am spus, el are alta scuza! "Sotiile trebuie sa doarma cu sotii chiar daca ei sforaie, asa e normal, sa se invete cu zgomotul." Pana si mama i-a explicat ca tatal meu, cateodata sforaia si se retragea singur in alt dormitor, ca sa n-o deranjeze pe ea si ca explicatia lui e cam misogina. I-a spus in fata, dar degeaba. El o tine pe-a lui, "sotiile trebuie sa se sacrifice pentru soti"!
Si eu sunt la fel de intrigata, dar am zis ca-mi tin sentimentele in frau si il voi exila in living definitiv, pana ii trece astfel de gandire tirana si misogina, mai ales ca dupa ce vine bebe, n-o sa trezeasca bietul copil cu zgomotele alea! Las' ca vede el!
Vad ca se discuta despre ajutor dupa nastere. Imi dau si eu cu parerea. Nu sunt de acord sa intervina cineva in ingrijirea lui bebe, in afara de parinti, dar este de real ajutor cineva care sa gateasca, sa faca ordine, sa calce, sa mearga la cumparaturi... si mama sa aiba timpul necesar doar pentru bebe mic. Mai ales ca tatii merg la job. Linistea asta(pentru mama) ca totul e pus la punct si nu stresul gatitului, spalatului, calcatului etc, iti da un alt feeling si esti concentrata 100% pentru ingrijirea copilului. Eu asa vad lucrurile.
Cu riscul ca voi fi deplasata, voi interzice tuturor sa-l pupe, sa intre la el fara sa fie spalat pe maini sau vizite cand bebe doarme sau trece de 7 seara. Fiecare are dreptul de a gestiona cum considera binele propriului copil.
Revin, ca am scris cam mult.
Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...