Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 4
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Am fost si noi la control si eco. Miruna, ne-ati luat. Noi avem doar 2780g ...dar avem capul mare. Nu prea mai are loc, statea intr-o pozitie tare ciudata. E infipt bine in col, care e moale si scurt, dar inca se tine tare, nu se deschide ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 35+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Bravegirl felicitari si tie pt bebelina grasunica! Ce de bebei maricei avem pe aici!!!
Joy ne luam de manuta, ca si a mea e mai micuta, are 1700g la 31sapt si jumatate,e in grafic, deci cresc ele, in ritmul lor, stiu ele mai bine!
Cu tensiunea uterina nu iti face prea mari probleme, mie tot imi zic de ea de luni bune, dar vezi si ce parere are dr tau, poate gaseste o solutie sa o micsoreze!
Ma duc sa beau o cana cu lapte cald cu miere, ma doare in gat!!!
Madalina31+
mirunam spune:
Corina, tare urata problema cu piciorusele. Noi am avut probleme cu picioarele ca erau prea drepte, cica din cauza ca nu a avut loc. M-au pus sa il cracanez cu doi pampersi suprapusi si niste exercitii pe care am refuzat sa le aplic...erau mai mult tortura. Picioarele sunt la fel de drepte si acum, daca era fata o faceam fotomodel
Joy, Madalina, multumim de aprecieri si va dorim si voua la fel . Sa vedem daca live va fi la fel de grasun. Mi-e frica ca am luat toate salopetele pt 54 de cm... la Emanuel le-am luat de 3 luni si inota in ele, am zis acum sa evit gresala. Poate patesc invers.
Madalina, Anya ce mai face? Mai lucreaza...vad ca nu scrie deloc...rusinica!
Ma pregatesc si eu de nastere...ma duc sa imi trec numarul de telefon in mail
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +
Aneud spune:
Coluri moi si scurte si bebei mari... urmeaza 2 sau 3 pui de om curand in inventarul odiseei noastre, nu? :)
Anymona - excelet site-ul, ma gandesc unde sa pun o minunatie din aceea, nu la bebe in camera caci mama are sa picteze un unicorn urias deasupra patului ei si e suficient in materie de decoratii cred eu.
Apropos de "chiloteii sexy" eu am fost in vacanta in Romania acum o luna si m-am bucurat sa vad ca voi aveti Mothercare ca atare m-am aprovisionat cu 6 perechi din aceia pana la urechi si sunt extra fericita ca am facut asa, sunt geniali.
Fetelor sa ma plang si eu. Alta acum.... de 4 ani lucrez in tara asta si am un salariu mult peste medie iar cu aproape 60% taxe si impozite am crezut ca sunt mai mult decat achitata fata de ei si sa ma astept la compensatie normala. Mai ales de la pomul laudat, Suedia. Cand colo, cand am fost dsponibilizata am aflat cu soc ca nu am dreptul la 90% ajutor de somaj cum credeam ci la 25% caci nu m-am inscris in nu stiu ce organizatie decat cu 9 luni in urma, nu cu 12. Astazi am sunat sa intreb care va fi situatia daca stau vreun pic acasa in concediu de maternitate si am ramas ca la dentist: pentru ca am fost disponibilizata acum 3 luni, nu am un an de zile consecutiv cu acelasi venit ca atare voi primi faimoasa suma de 10 Z-E-C-E la suta din venitul meu anterior. Asa abia astept sa plec de aici....
O seara frumoasa, ma retrag la sezonul nou din Nevestele Disperate pana nu sparg vesela de nervi.
27+ cu o FIV
misticgirl spune:
Fetelor, am pregatit masa, am papat, am spalat vasele si ma retrag in pat, la tv. M-am hotarat, amine dim poate ajung la Filantropia, la un control la dr meu, apoi dupa-amiaza ma duc sa bag o eco pt linistea mea .... si uite cum s-a calmat o graviduta nervoasa
Daca nu apar dimineata, ne auzim cand revin de pe drumuri. Somn usor si o noapte fara dureri, contractii, vise urate si alte bazaconii
Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)
BraveGirl spune:
Aneud, noi tot ne gandim sa plecam din tara asta ca platim f mult la stat si nu beneficiem de nimic. Daca va zic cat avem de dat noi la anul impozite pe case si masini ...imi vine sa ma impusc. Dar cd citesc ce scrii tu, imi vine sa mai stau pe aici Imi pare tare rau de situatia ta.
Am uitat sa va spun ca m-a apucat depresia cat asteptam la medic. Cum stateam eu asa si ma jeleam de dureri, intra o gravidutza cu o burtamai mare decat a mea, cu o rochita scurta, verde, tricotata, f frumoasa, cu o gecuta si cu... ghetute din alea cu talpa groasa in fata si TOC CUI de 12 cm (cred, ca mai mult nu prea se poate). Mergea ca o floricica M-a apucat instant depresia. Eu nici dupa ce nasc nu mai sunt in stare sa port toc cui
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Vasari spune:
Rala, casa de piatra! Sa fie intr-un ceas bun!
Claudia, ce experienta aiurea :(... sper sa te lamuresti maine.
Amelia, dr tai sunt chiar rauvoitori. Eu am primit imediat adeverinta pt job, nici nu am insistat. Daca vrei iti si spun unde poti merge sa obtii imediat. Ca idee, la HR mi-au spus doamnele de-acolo ca adeverinta asta mi-o poate da orice dr, ori de fam, ori ginecolog, nu necesita nicio confirmare speciala, verificare, absolut nimic. La fel e cu cele 16 ore/luna de mers la dr. Daca vrei detalii exacte ne auzim pe PM. E intr-adevar un formular, dar cred ca e acelasi pt toata lumea. Cu CM, asa e, si la noi se vizeaza orice...
Miruna, cat de deschis e colul? Cati cm adica? :) Ema e super, ca de obicei!
Madalina, ce bine ca te-ai linistit... chiar ma gandeam cum a fost.
Am incercat sa stau putin pe canapea la un film, a venit Maria si s-a bagat intre spatar si mine pana am ajuns jos. Nu stiu ce vom face pana nasc, noi stateam imbratisate cand era de stat... pana acum nu deschideam televizorul, dar de cand am contractiile astea tot simt nevoia sa ma odihnesc, nu mai pot gravita non-stop in jurul ei.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31
nushulica spune:
salutare!
am ceva hainute la vanzare de f buna calitate la preturi bune ,poate intereseaza pe cineva
le gasiti aici http://community.webshots.com/album/578468010cxCErW
astept pm daca e cineva interesata
sarcini usoare in continuare!
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
ramonik1986 spune:
Am terminat si eu treaba prin casa si acum stau intinsa in pat, v-am ajuns din urma cu cititul si ma odihnesc... Am vazut ca ati intrebat de mine eu intru aproape zilnic insa mai mult spre noapte ca m-am obisnuit prost cu somnul: ma trezesc pe la 14 si ma ia somnul abia dupa ora 4 dimineata.
33+
BraveGirl spune:
La 14 te trezesti?????????? eu visez sa ma trezesc si eu macar la 10. O sa vedeti ca nu mai e posibil dupa ce ai bebe. Daca ar fi fost ai mei din Bucuresti, livram si eu copilul din dotare macar o seara pe luna, sa dorm si eu dimineata. Asa, desi doarme cu mama, cd se trezeste tipa MAMIIII!!!!TATIIII!!! Vrea la noi si nu o pot refuza
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
pissi78ro spune:
Salut, fetelor!!!
Nu am mai intrat de ceva timp pt ca stau acasa de luni (mi-am luat concediu) si nu am laptop. Acum sunt pe laptopul sotului.
Acum am reusit sa termin tot ce ati scris. Sunt foarte utile toate sfaturile voastre.
FELICITARI, ALEXA!!!
Astazi am fost la dr. Ursuleatza are 1,414 kg, e cu o saptamana inainte.Totul e in regula. E f amuzant ca am pus pariu cu sotul meu cat va avea: eu am zis 1.3kg, el a zis 1,5 kg. Si ea are 1,4, de aceea sotul meu ii spune acum Bebelusha diplomata, ca ar fi facut expres ca sa nu castige nimeni.
Va pup si sper sa scriu mai des de acum
28+ Roberta