Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ma duc si eu la tv un pic, apoi la dus si la culcare.

O noapte usurica tuturor!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Da :)) de obicei la 14 sau cand am ceva de facut pun ceasul sa sune apoi inapoi iar un mic somn...oricum e f dereglat somnul, plus ca noaptea pe la 12 cand ar trebui sa dorm ma ia cate o durere de picioare, sau chiar daca stau linistita incepe bebe sa imi dea suturi :))

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Aneud, ce aiurea sa ajungi de la 90 - 10% din venit. Realitatea este ca peste tot in lume statul te usuca cu taxele si iti da inapoi cu zgarcenie. Diferenta fata de minunata Romanie este ca iti ofera anumite conditii: strazi, gradinite, invatamant, sanatate, transporturi etc. ori aici nu iti ofera nimic, nu vezi pentru ce cotizezi. Acum inteleg de ce trebuie sa te intorci la munca repejor, oricui i-ar fi dificil cu o asemenea scadere.

Vasari nu mi-a spus cat de deschis este si daca ar fi spus sigur exagera ca sa ma cuminteasca. Oricum la mine colul deschis e la ordinea zilei, ciudat e sa fie inchis. Din iunie o singura data a fost inchis. In rest a fost moale si deschis. Mi-a si spus sa nu il mai iau pe Emanuel in brate... eu nu il mai ridic de pe la 3 ani din cauza problemelor cu coloana . Iti dai seama ca nu o fi tocmai inchis sau normal... asta e. Ma patucinizez mai mult si tot nu nasc eu acum.

Noi de 4 ani platim o gramada impozitul pe casa, desi nu a fost locuita 3 ani pentru ca nu aveam curent. Iarna nu au dezapezit, drumul l-am platit din buzunar, canalizare, gaze si apa sunt doar un vis etc... Azi am primit ceva la schimb insa: INDICATOR STRADAL cu numele strazii si numerele caselor (suntem doar 3 puteau sa ne scrie si numele ca era loc). Peisajul e de soc. Camp, pustiu, case in constructie si indicatorul stralucitor. Stateam ca proasta si radeam in fata placutei, e ca steagul Americii pe luna.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirunam, super tare cu indicatorul. Dar de ce nu aveti canalizare si gaze? Si noi tot in camp stam, dar avem canalizare (ce e drept se mai infunda si vine vidanja ) si gaze. Drumul e cam praf...din bunavointa unui vecin se mai carpeste.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

A...si noi s8untem tari: vin sa ne dezapezeasca. Prima iarna a fost cam nasol, dar acum deja avem PCR!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Corina, tare urata problema cu piciorusele. Noi am avut probleme cu picioarele ca erau prea drepte, cica din cauza ca nu a avut loc. M-au pus sa il cracanez cu doi pampersi suprapusi si niste exercitii pe care am refuzat sa le aplic...erau mai mult tortura. Picioarele sunt la fel de drepte si acum, daca era fata o faceam fotomodel

Joy, Madalina, multumim de aprecieri si va dorim si voua la fel . Sa vedem daca live va fi la fel de grasun. Mi-e frica ca am luat toate salopetele pt 54 de cm... la Emanuel le-am luat de 3 luni si inota in ele, am zis acum sa evit gresala. Poate patesc invers.

Madalina, Anya ce mai face? Mai lucreaza...vad ca nu scrie deloc...rusinica!

Ma pregatesc si eu de nastere...ma duc sa imi trec numarul de telefon in mail

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +

Sunt aici Miruna, incerc sa recuperez din urma si nu mai apuc sa scriu ca uit ce si cui vroiam sa zic ceva. Felicitari pt voinic! Maine am si eu control, chiar sunt curioasa ce greutate are si al meu . Sunt in prenatal de 1 luna deja, insa sunt mai ocupata decat eram cand mergeam la munca . Azi am terminat smotrul general, insa o sa mai am o tura joi, deoarece am inchis balconul si abia am gasit un meserias care sa finiseze totul. Nu-mi place deloc balconul inchis dar aveam nevoie de spatiu de depozitare.
Urata chestia cu piciorutele, verisoara mea s-a chinuit cu fetita ei vreo 4 ani, s-a nascut cu ambele picioruse indoite spre interior..au incercat cu gips, ghete ortopedice dar pe la varsta de 3 ani a trebuit s-o opereze la un piciorut pt ca nu-si revenea. Acum are 8 ani, merge bine insa continua cu fizioterapie si masaj.
Sashenka cred ca eu eram in mall Baneasa, am mers pana in ikea sa mai iau una alta si pe urma am trecut cu sotul sa-si cumpere ceva de imbracat. Scuze daca nu te-am observat dar probabil eram zombi si plictisita pt ca shoppingu' nu era pt mine Pup sa treaca toate grijile, sunt convinsa ca o sa fie totul bine pana la urma
Ratusca eu am comandat aseara de la babyconfort patut si masa de infasat si mi le-au adus azi..Singura chestie e ca n-au fost atenti desi eu le-am zis ca masuta poate fi orice culoare inafara de roz, ei mi-au trimis una roz..acum sa vad cum fac s-o schimb
Doura foarte dragute hainutele
Rala felicitari pt cununie! Sa fiti fericiti!

Ana 34+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Anya2010 te rog mult scoate de la semnatura linkul cu "poze"...
Este linkul odiseei si poate intra oricine si chiar nu vreau ...
asa sunt eu mai pudica si sunt convinsa ca sunt mai multe fete care nu vor sa fie vazute de alte persoane in afara de cele de la odiseea noastra.
Sper sa nu te superi si sa intelegi .

Fericita 35+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

vad ca nu mai scrieti..ne "citim" maine!ma bag si eu langa sotior sa ne uitam la tv. noapte buna!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ma doare capul in continuare, as vrea sa scriu, dar nu pot. Va pup, somn usor tutror!

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Noapte buna burtici! Ne auzim maine!

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput