Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 3
douradoudou spune:
am pus pe picasa niste poze cu haine de bb..cateva ca m-am plictist ..merge greu netul..am pus doar din alea pana la 3 luni
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 34+ cu
mirunam spune:
Crisis lasa copilul sa stea acolo cuminte la caldurica si tu sa te bucuri de ultimele nopti linistite . Adevarul e ca te inteleg dar cand ma gandesc la durerea de dupa, l-as mai tine un an.
Corina cum nu mai are loc??? Arianna a fost si ea maricia parca... capatanos e si al meu, dar inca trece. Vai de noiiii...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Crisis lasa copilul sa stea acolo cuminte la caldurica si tu sa te bucuri de ultimele nopti linistite . Adevarul e ca te inteleg dar cand ma gandesc la durerea de dupa, l-as mai tine un an. Corina cum nu mai are loc??? Arianna a fost si ea maricia parca... capatanos e si al meu, dar inca trece. Vai de noiiii... MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 + |
Miruna, pai nici Arianna n-a prea avut loc, asa ca s-a nascut cu tal valg, si am facut kineto 1 an Sper ca acum sa fie bine flacaul, ca numai eu stiu ce inseaman masaj 50 min la un bebe de nici o luna
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BraveGirl
Miruna, pai nici Arianna n-a prea avut loc, asa ca s-a nascut cu tal valg, si am facut kineto 1 an Sper ca acum sa fie bine flacaul, ca numai eu stiu ce inseaman masaj 50 min la un bebe de nici o luna ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 35+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Ce e asta? Esti chir curajoasa atunci!
Doura, sunt superbe hainutele si caciulitele
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +
BraveGirl spune:
Pt ca a avut o pozitie ciudata in uter, s-a nascut cu labuta piciorului orientata in interior si trasa...nu prea stiu sa explic. Multi bebei au problema asta, dar e de diferite grade. De cele mai multe ori se remediaza cu un masaj simplu pe care ti-l arata neonatologul si apoi cd incepe bebe sa mearga, se corecteaza. Dar la noi a fost mai grav si fiind si fetita, am zis sa aiba un mers frumos si corect.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
alinushca spune:
amelia eu ti-am dat PM de dimineata. daca nu l-ai primit, inseamna ca realmente nu ai PM
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35
Joy21 spune:
Salut, dragelor!
Am fost si noi la eco ieri, bebe e bine, are 2400 g si e cu capusorul tot in jos. Toate bune, mai putin tensiunea pe artera uterina dr. combinata cu placenta mica. Maine merg si la consult si discutam situatia, eu totusi sunt optimista.
Nu am citit decat ultimele pagini, felicitari Miruna, Corina pentru grasutii vostri! Noi suntem ceva mai mici, poate ramane mamica fara epiziotomie
Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara
David Lloyd George
vmadelain spune:
citat din mesajul lui mirunam Crisis, multumim Diana, pai aia chiar sunt sexy . Sa vezi chilotii cumparati de mine. Oricum, sunt folositori dupa ce nasti sa culeaga burta lasata daaaar, daca nasti natural si sfarsesti cu epiziotomie nu stiu daca te incumeti sa ii tragi pe tine. Eu una nu as avea curaj. Am fost la doctor si vestile sunt urmatoarele: col moale si deschis (nu se mai mira nimeni), bebe cu circulara de cordon simpla model *esarfa* (ii vine mai mult peste cap decat in jurul gatului), ameninta sa fie un lungan, are doar 3,000 g. Verdictul este: inca se poate sa nasc natural, nu scap de epiziotomie din cauza circularei si a dimensiunilor. Badea e asa increzator ca nu ajung la sfarsitul lunii incat mi-a facut trimitere pentru spital, just in case ca ma apuca nascutul noaptea. De cand i-am zis ca ma doare spatele, ca am contractii etc. mi-a spus *pai inseamna ca mai ai putin si nasti*. Pana pe 23 octombrie nu am voie sa nasc, chit ca stau in cap, ca sa iasa scorpion... nu am puncte sa imi schimb titulatura Am fost si la farmacie, am inspectat cosmeticalele si nu le-am cumparat. Am zis ca iau tifon si nu am luat. Nu ma intrebati de ce ca nici eu nu stiu. MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 + |
Miruna Ce flacau mare ai tu acolo in burtica!!! Felicitari maxime si speram ca grasunelul sa stea acolo macar pana la 38 de saptamani!
Doura tare dragute hainutele[/b]!!! Cum spunea si Ana, cand le vezi asa micute si delicate parca iti vine tot dragul si toata dragostea din lume pt puiul tau!
Vad ca azi se vine cu vesti de la echo, am uitat sa zic ca si eu am fost la dr mea la control, nu a fost morfo, dar m-a linistit si mi-a zis ca fetita are aprox 1700g si ca e in grafic, ramanand acelasi DPN: 1 decembrie! Nici nu ma mai stresez cu alte echo ca vad ca difera in functie de curtea fiecarui dr...
Fetelor, dati-mi si mie idee ce sa fac mancare de regim, efectiv imi sta mintea in colturi si nu am pic de inspiratie!!! Daca ma puteti ajtuta cu ceva idei...
Mai asteptam burtici cu vesti bune, din cele care mai aveau controale azi!
Madalina31+
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui alinushca amelia eu ti-am dat PM de dimineata. daca nu l-ai primit, inseamna ca realmente nu ai PM Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35 |
Alinushca, ai raspuns .
29+
ratusca83 spune:
corina, joy felicitari pt bebe grasuni...
mirunaal tau este cel mai grasun...Am emotii pt ca joi merg si eu sa fac eco la Medlife..abia astept sa vad ce greutate are bebe...
mi se face teama cand ma gandesc ca se apropie momentul nasterii...
32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)