Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Din pacate desi am avansat asa de mult pe alte planuri, barbatii inca mai au conceptii invechite. Si le au pentru ca le convine, e in avantajul lor. Eu cred ca e foarte important ca sotul sa se implice in cersterea copilului atat pentru noi cat si pentru relatia dintre ei. Copilul va fi mult mai apropiat si de tati daca tata va sti cum sa se comporte cu el in orice situatie.Sotul meu vine cu mine la cursuri lamaze si ii place mult, se implica si la cumparaturi, am ales impreuna aproape tot ce am cumparat pt bebe si daca imi este rau incearca sa ma ajute;mai face un ceai, imi face masaj la picioare etc. Acum sa nu va inchipuiti ca am sotul perfect. Are si el defectele lui dar din pucntul asta de vedere pqana acum suntem pe drumul cel bun. Sper din suflet sa se implice si dupa ce se naste bebe

31+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Ana, nu e deloc adevarat ca nu poti lua copilul in brate dupa cezariana . Eu l-am scos in brate din maternitate si nu i-am mai dat drumul decat la tati, luni de zile. Apare inevitabil o posesivitate instinctiva legata de bebelul propriu si personal. Ma ocupam fara probleme prea mari de tot ce avea nevoie. Partea cea mai grea era ridicatul din pat la fiecare alaptare ca eram neexperimentati si oricum aveam un pat mic in care greu am fi incaput toti 3. Ce-i drept taticul ma ajuta f mult cu schimbatul scutecelor si cu igiena lui in primele 3 saptamani cat a stat acasa. Insa sigur nu as fi putut sa ma mai ocup si de mancare/rufe/casa (cazul meu). Soacra in vizita sau la trebile casei!

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35

Mergi la inceput

miruna, multe mamici folosesc dresuri la baietii lor . si mie mi se par comozi si caldurosi (sa fie de calitate) si am cumparat deja. albi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Diana, tu de ce faci cezariana?nu se poate altfel?Daca vrei, poti raspunde pe PM. Ai stabilit cu profu la ce data? Vad ca voi naste inaintea ta. Imi placea sa mai fiu cu o fata de aici de la odisee, mai ales o fata care face cezariana, sa ne mai incurajam una pe cealalata.Si la Filantropia am inteles ca te obliga dupa 8-10 ore sa te dai jos din pat cu fortza.

34+
35 ecografic

beatrice, crede-ma ca ar fi bine daca te-ar da jos din pat dupa 8-10 ore. cu cat o faci mai devreme cu atat iti revii mai repede si mai usor si cum zicea si olgutza scad mult alte riscuri. la cf2 se dadeau jos dupa 24 de ore. si erai deja asa ametita/anchilozata/nemancata/nebauta etc ca abia reuseai si apoi tine-te recuperare. nu trebuie sa te sperie ca ti se pare prea devreme. mi se pare ca limita inferioara e la 4 ore dupa ceza, deci 8-10 e chiar rezonabil. si nu se rupe nimic prin burta indiferent cat de tare doare sau cat de tare ti se pare ca atunci sta sa plezneasca operatia, trust me.

Mergi la inceput

hera, da cautare pe net, eventual youtube, cu "pelvic rocking" si pune-te pe treaba. la mine a functionat la prima sarcina si tot asa pe la 30 si ceva i se nazarise sa se puna cu capul in sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Miruna eu inca nu am luat caditza asa ca astept sfaturi de la fetele experimentate

31+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

A merci mult, ma apuc de treaba. Zici ca la tine a functionat?
Sper sa functioneze si la mine ca nu vreau cezariana.

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

hera, da cautare pe net, eventual youtube, cu "pelvic rocking" si pune-te pe treaba. la mine a functionat la prima sarcina si tot asa pe la 30 si ceva i se nazarise sa se puna cu capul in sus.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna am uitat sa te intreb ieri daca ti-a mai zis ceva medicul despre ventriculii aia ?

Iar despre bunici si ajutorul lor si eu am oroare cu mama ma descurc ca intelege ca vreau sa ma lase in pace, dar soacra-mea denumita si "scai" e tipul de om care sta in ceafa ta cu privirea de caine umil care "doar vrea sa ajute" ..asa zice la inceput ca dupa aia incet-incet iti da ordine ce si cum sa faci ca ea le stie pe toate ...dar sunt decisa sa "ma bat" cu oricine ma deranjeaza

Doamne ai grija si de noi 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Hello!
Astazi am iesit si noi la plimbare: la pedichiura (domage....dar cand am ajuns acasa french-ul meu era praf), la ultimele analize de sange la Euroclinic ( veste proasta, medicii au de la 01 oct un plafon de la CASMB si dr meu deja l-a consumat, a avut 3 nasteri de vineri pana azi, astfel incat nu mai pot beneficia de reducerea de 2800 lei. Cele care ati programat nasterea la Euroclinic, sa verificati daca medicul vostru mai are plafon in luna respectiva).
Am facut o vizita si la MarioPlaza (Miruna, saru'mana de pontul cu MicriGold
), am gasit niste cercei superbi, veriguta mica si pe partea din fata are un fluturas mic-mic cu briliante.
Apoi....Morthercare, au bagat colectia noua, am luat frumusel un catalog si voi bifa in el ce mai vreau pt toti doritorii de shopping (bunici, prieteni, colegi de serviciu)
Mi-am facut pofta cu ceva dulce si bunnn de la Paul si direct spre casa. Doamne, nu mai simteam organele in mine, nu stiu cum mai merg alte burticute la munca...!
Astept coafeza la ora 16 si pana aici mi-a fost pe ziua de azi.
Rala, casa de piatra si multa, multa fericire!
Sashenka ma bucur ca te-ai linistit in privinta medicului, ai sa vezi ca va fi bine!

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Despre cadita va pot spune ca am luat una normala, fara suport si am folosit-o o singura data, la scaldatoarea de dupa botez. In rest pe Teo am spalat-o la chiuveta pana i-a cazut buricul si apoi direct in cada mare. Uite un filmulet de la prima ei baitza "independenta".

Avantajele colacului special pt bebe: se dezvolta foarte bine, gimnastica prin inot este excelenta.
Dezavantaje: este inebunita dupa apa si nu ar iesi din mare/piscina/cada in veci.

Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput