Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
syl spune:
Buna fetelor. Am lipsit ieri si abia am citit capitolul anterior. Mai am din noul capitol 11 pag., fug sa citesc.
Referitor la rezerve. Ma gandesc ca poti sa stai la rezerva dar bebele sa stea la neo si sa ti-l aduca la cerere sau sa-l ti cateva ore cu tine ziua. Eu stiu ca asa e la Elias. Mai ales daca doamne fereste e si prematur pai nu ti-l da la rezerva. Deci care vreti sa optati pentru rezerve eu zic ca e ok. Eu am stat intr-un salon cu 2 paturi deci am mai avut o mamica cu mine cu cezariana si desi imi era tare draga totusi am constatat ca ea avea multi vizitatori si nu m-am putut odihni ziua deloc. Ba mai mult uneori trebuia sa aman mulsul ca deh...erau vizitatorii.
Daca aveti buget rezervat pentru asa ceva nu mai stati pe ganduri.
Syl, mami de Ati si acum 28+
Thomas Bogdan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
beatrice75 spune:
D-asta imi place programul strict de la Filantropia: doar 2 ore pe zi de vizita, atat!Vorba Claudiei: ziceai ca esti la o pensiune de odihna. Daca nasti natural, alta e povestea, mai poti iesi pe hol, pleci acasa repede....
34+
35 ecografic
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 D-asta imi place programul strict de la Filantropia: doar 2 ore pe zi de vizita, atat!Vorba Claudiei: ziceai ca esti la o pensiune de odihna ![]() ![]() ![]() ![]() 35 ecografic |
Nu e rau pentru ca esti scutita si de vizita colegelor de salon, uneori prea numeroasa si galagioasa dar pe de alta parte nici la tine nu pot veni si te urci pe pereti.
Pe mine ma enerva sotul la culme. Venea, statea ca pe ghimpi 20 de minute si incepea sa i-a calea iesirii. Nu ii placea pentru ca mai era cineva in rezerva. Eu in schimb suportam vizitele rudelor vecinei de pat pana la ora 21 cand se mai carau si acasa
![](icon_smile_big.gif)
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +
![](treintje.gif)
Aneud spune:
Crisis81 si Danait - stiu ce simtiti, nici mie nu imi vine sa cred ca am ajuns la 27 de saptamani, unu ca ne-a luat atatia ani sa fim macar insarcinati si doi ca mi-a intrat in cap ca nu va dura, am trait tot trimestrul 1 cu ochii pe izmene si tot trimestrul doi cu citit povestiri despre bebei prematuri care totusi au trait... abia acum la 24-25 de saptamani am mai respirat si de acum incolo sa vina cand vrea ea -chiar si devreme chiar daca asta ne-ar darima si ar fi teribil de greu- numai sanatoasa sa fie.
Anymona - esti o dulce cum povestesti tu. Sa fiu sincera esti chiar calma, eu una l-as fi anuntat ca are o interventie si i-as fi trecut programarea in calendar! Sa multumesc lui Dumnezeu al meu are si el fite dar la durere rezista superb si mi-a crescut respectul proportional de cand a avut cele doua operatii de taiat bijuterii familiale ca sa o putem face pe bebelina. Mie mi s-a parut normal dar apoi am intalnit fete ale caror barbati nu vroiau sa faca operatia nici morti si mi-am dat seama ca sunt norocoasa. Sper sa isi revina daca pui in propozitie altfel
Cat despre parinti... noi am luat-o pe mama la noi cand a facut cancer acum 2 ani si deci nu avem sanse sa fim doar noi doi dar sper sa fie mai mult indicatii pretioase pentru ca ea nu e foarte mobila si doarme la parter si noi cu Miss LHB o sa fim la etaj. Singura frica e ca ma va albi pe mine in incercarea de a nu ma lasa scoasa din sarite. 27+ cu o
FIV
beatrice75 spune:
Eu sunt mai ciudata, cand imi este rau, nu vreau pe nimeni in preajma. Este adevarat, ca in acele momente imi va lipsi sotul. Dar atat!
34+
35 ecografic
tigrutz spune:
Buna fetelor!
Bravegirl, sunt total de acord cu tine, eu zic ca la inceput un ajutor este binevenit, asa ca v-as sfatui sa nu refuzati categoric, macar pt calcat, spalat, mancare. Evident, asta nu inseamna sa stea pe capul vostru tot familionul, etc.
Si eu am patit la fel, Vlad nu statea singur deloc, mergeam cu el la toaleta, cand facem dus il tineam cu caruciorul in fata baii sau faceam repede cand dormea el.Iar cu somnul, aceeasi problema, niciodata mai mult de 30 de min, zici ca avea o alarma care suna fix cand expira timpul.
Sper sa fie mai bine de data asta, avem si mai multa experienta,plus ca va sta si sotul cele 5 zile de la stat si cele 10 zile pt cursul de puericultura, a luat adev de la medicul de familie.
Chiar asa, pt cursul ala sunt libere 10 zile lucratoare, nu? Sau nu sunt bine informata?
Azi am facut si eu o parte din tampoanele alea pt spital, doar vreo 11 pt ca mi s-a terminat fasa. Voi cate credeti ca ar trebui pt spital, pt 3 zile, sa zicem? Cred ca nu voi sta mai mult,sper cel putin, o sa nasc natural.
Va , sa aveti o zi minunata!
32+ cu
mirunam spune:
Intrebare: Ce cadita ati cumparat?
Eu am doua cadite simple de la Emanuel. Lui i-am facut baita in camera, cu cadita pusa pe o masuta multifunctionala. Acum masuta nu mai vreau si nu am nevoie, caditele sunt prea mari si nu vreau sa ii fac baie in baia lor doar ca nu stiu ce sa cumpar...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
chestia cu ajutatul mi se pare o problema foarte delicata. eu nu vreau ajutor ptr ca mamacrede ca stie mai multe si ma enerveaza, asa ca il prefer pe sot care stie sa se ocupe de un nou nascut mai bine decat 10 femei. cand l-am nascut pe iustin 2 luni nu am fost in stare nici macar sa-l schimb..sotul a facut totul din prima zi cand am venit acasa. schimbat, baie, sculat noaptea, biberoane si tot tacamul. mie imi era atat de rau incat nici la baie nu ma puteam duce singura iar el atunci nu a avut ce face si-a luat inima in dinti si a invatat singur, eu pe langa el cu indicatiile. asa ca dupa parerea mea si ei pot face foarte multe numai vointa sa aiba. cel putin intre prietenii nostii e sunt niste puturosi care cred ca este treaba femeii sa se ocupe de copil si ei prefera sa zica ca nu stiu ce sa faca sau ca le este frica.....vorba cuiva...sex-ul tare...ma si buseste rasul, le este frica de copii, de ace, de sange.....parca noi ne-am nascut invatate
Mami Andreea 33sapt cu
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
BraveGirl spune:
Miruna, si eu la inceput ii faceam baie Ariannei la ea in camera. Acum nici eu nu mai vreau, asa ca am luat suport pt cadita din ala care s epliaza, din metal si am cadita de la Arianna, de la OkBaby. Are suport din ala pt bebe mic si apoi se pune copilul in fund, dupa sase luni, invers, la capatul celalalt al caditei. E ok pt ca suportul e chiar la nivelul tau, nu te apleci si are furtun de scurgere a apei.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
35+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
syl spune:
Miruna, eu merg cu Ati a mea la Dr. Dumbrava, ecografist cardiolog pediatru. Il gasesti la Budimex (daca ai rabdare) si la Medlife- Favorit am fost eu acum 2 saptamani. Zicea ceva ca se va muta la CM Unirea dar nu stiu de cand exact. Poti suna la Medlife- Grivita sa vezi daca-l mai gasesti.
Auzisem si de Dr. Nicolescu de la Fundeni, nu am fost niciodata la el, am aflat acum de curand. O sa merg si eu sa-l vad, e tot ecografist cardiolog pediatru.
Syl, mami de Ati si acum 28+
Thomas Bogdan