Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Eu am gasit la Kika o cadita f draguta si separat, suport pentru stat bebe in ea. Pentru la Tg Jiu le voi lua, ca pentru aici mobila de la babycomfort are cadita prevazuta in comoda.
Mi-a mai aparut o teama... eu am sanii f sensibili, oricum o sa-mi alaptez copilul cu orice sacrificiu, dar ma gandesc la draga de Miruna, cum a explicat ca alapta cu lacrimi de durere si nu a fost nimic placut in asta. Dintotdeauna am avut... mameloanele(sa vb in termeni decenti) mai sensibile, dar acum va fi jale. Nici acel prosop aspru nu-l pot folosi, ca sa ma mai obisnuiesc cat de cat cu durerea. Griji, griji, griji...
V-am zis eu, numai despre asta vom discuta, pana nastem. Va pup, ies din nou la treaba.

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

WOW Cris, ce idee nastrushnica!

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

MSymo exact asta am patit eu la euroclinic mai demult pentru ca povestea e mai veche. De la o suma de 550 ron a trebuit sa platesc vre-o 1900 ron.
Aviz amatoarelor! Sa nu aveti surprize.

Despre soacre.... a mea e noua si nu ne cunoastem foarte bine. Eu l-am cunoscut pe al meu acum un an si un pic iar pe mamicutza lui abia in decembrie anul trecut. Are ea niste conceptii gen: copilul trebuie infasat si legat sa aibe picioarele drepte si alte minunatii, dar cu mine nu tin. Eu, desi nu am nascut, am experenta primului copil si cred ca m-am descurcat foarte bine desi o luna jumate nu am lasat pe nimeni sa puna mana pe fii-mea si nu o pierdeam din ochi nici 5 minute.

Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Vai Cris ce tare e Teo cu colacelu ce ii mai place in apaaa!! E asa dulce!

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

WOW Cris, ce idee nastrushnica!

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35

Nu-mi apartine. Despre colacul acela special am citit mult si bine si este un adevarat succes. Eu masaj ii faceam dupa baitza, cu crema/ulei. Baia este zbenguiala, gimnastica....placere. Nu a plans niciodata!

Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Cris, e geniala pitica!!! Face piruete

Ana, mami de Matei

AMR 4 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Cris cum se cheama device-ul? Cum sa dau search pe ebay sa vad de unde sa cumpar unu?

27+ cu o FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Dimitra, felicitari pt rezultatele bune.

Eu sunt binisor, in afara de greata, lesin, greutate si alte mici neplaceri. Marti ne ducem si noi la eco sa vedem de problema cu funduletul, despre care am mai scris aici. Sper sa fie bine, desi am inceput deja sa am emotii.

Eu o sa nasc la Mitera. La Ioanna am platit 4000 euro, iar dupa 20 de luni, la Iorgos, am platit 5000 euro. Sper sa nu se mai fi scumpit acum cu criza.

In afara ca e cam scump, eu am fost multumita la Mitera pt ca am ales sa stau singura in camera si sotul a stat cu mine zi si noapte si m-a ajutat cu bebe, pe care l-am avut cu noi in camera tot timpul.
Doar cand aveam vizitatori il trimiteam din camera , dar le spuneam asistentelor ca imediat ce plange sa mi-l aduca sa-l alaptez, sa nu-i dea biberon.

La noi s-a scumpit vizita la dr. de anul asta, de la 40 la 50 euro si cum m-a mai si chemat la 2 saptamani... Nu conteaza, sanatosi sa fim !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Larisa, tu o sa nasti la spital de data asta ? Ca parca data trecuta ai nascut la particular, nu ?

De spitale nu stiu ce sa zic. Unii sunt multumiti, altii nu.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aneud

Cris cum se cheama device-ul? Cum sa dau search pe ebay sa vad de unde sa cumpar unu?

27+ cu o FIV

Apasa aici!

Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai

Mergi la inceput