Bazar umanitar ***47***
Raspunsuri - Pagina 18
Lumi_Nag spune:
Multumesc Monnvas. Totusi nu am primit inca de la Natynic confirmarea pentru 15 lei (costumasul).
Sper sa intre astazi si sa confirme.
Ma milogesc asa la confirmari pt ca nu am posibilitatea scanarii chitantei si nici nu am cum sa descarc de pe aparat poze.
ana l spune:
Lumi, eu nu cred ca-i normal sa te milogesti. Cind cineva propune un caz nou si isi ia angajamentul ca se ocupa de el, trebuie sa inteleaga ca are si responsabilitati. Daca nu se pot cofnirma zilnic banii, atunci sa se scrie undeva mare de tot ca se vor face confirmari simbata de exemplu. Ar fi mai usor pentru toata lumea.
hainute de vanzare
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaX Carmina, cre' ca imediat ai si tu diamant, ca tocmai am licitat inelul de la tine (cel care-i la Dodo). |
deci,cu tine ma pt inelus.....bafta
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
EllaX spune:
[/quote]
deci,cu tine ma pt inelus.....bafta
[/quote]
Da-da! La lupta!
Carmina, ce zici, mai ai inele?
Alex@Sara spune:
am fost la posta sa trimit coletele pt
dianaalex
crisis81
si era cat pe ce sa nu le pot trimite .Sara a lasat un iaurt desfacut in carucior,s-a varsat si a trebuit sa sterg ,timp in care d-soara Daria mi-a cotrobait prin geanta si mi-a scos portofelul si telefonul...si am ajuns la posta fara ele.Noroc ca am gasit in geaca 10 ron si am reusit sa trimit coletele ca altu nu mai mergeam la posta,la ce vant bate pe aici,si Dariuca e bolnavioara(are otita,Doamne ce nopti am mai tras cu ea,acum e mai bine ,maine mergem la control )si eu sunt varza,m-a luat o (c)raceala de zile mari
carminabulina spune:
Laura , era o bratara si nu mai stiu dar mai mult ca sigur era pe ultima 100 de m la bazarul vechi. dar nu asta era ideea in mesajul meu, adica nu ideea principala. Chiar vorbeam serios cand ma refeream la cumparatoare. Cumva au si ele meritul lor...degeaba se aduna 1000 de bijuuri la bazar (de dragul diamantului sau nu) daca nu se cumpara.
Luminita , ce oameni sunteti....fato am fost bolnava rau rau de tot si n-am apucat sa citesc messul si nici arhiva nu am. Asa ca daca mi-ai comunicat ceva important te rog sa-mi scrii!
madyrizi spune:
ma duc peste vreo ora sa pun colete pentru: eseea, boticelina, lali_mete si mihaela77O. daca e vreuna din voi care nu-i disponibila spune-ti ca sa nu ma duc cu el.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi ma duc peste vreo ora sa pun colete pentru: eseea, boticelina, lali_mete si mihaela77O. daca e vreuna din voi care nu-i disponibila spune-ti ca sa nu ma duc cu el. |
ce ai pt lali,poti pune la mine in colet!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
madyrizi spune:
prea tarziu. am facut 3 colete pentru constanta . am uitat, mi-am amintit, iar am uitat... le-am facut pe toate 3.
carmina, iti cer scuze dinainte, dar n-am bifat ca ai platit pantalonii. i-ai platit? nu-mi amintesc.
fetelor, zilele astea am uitat si cum ma cheama. cred ca o iau pe aratura.
Edit: moama ce pune diana acolo. pantaloni de trening pentru 3 ani. si sabina.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
ducky spune:
Am pus azi la posta pachetel pentru
- mari_paun
- saryta
- ema-go
- anna-mama
- dodo-pui
Ada sau cine poate sa-mi confirme, asta este platita? http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4053 Sunt sigura ca am vazut undeva scris de ea ca a platit si astepta confirmari. De asemenea, as dori va rog toate confirmarile pentru contul maria_rubi prin care s-au platit produse de la mine ca n-am nimic pana acum...Multumesc (atunci cand se fac confirmari e intr-adevar extrem de util sa stim user-ul care a platit si link-urile produselor !!)
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI