Bazar umanitar ***47***
Raspunsuri - Pagina 17
Laura25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carminabulina
Pai degeaba donatoare daca nu sunt cumparatoare. Ca am observat ca au primit diamante doar cele a caror produse s-au vandut. Nu toate cele care au donat bijuterii au si primit diamante. Eu una nu am primit si am vazut lista si asta a fost concluzia la care am ajuns. Desi am vandut si eu o bijuterie la bazar dar nu stiu daca incepuse campania asta "caseta cu bijuterii". Asa ca daca doriti 250 de diamante trebuie sa le dati cumparatoarelor ca donatoare sunt destule. In cazul asta eu sigur merit un diamant . Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
carmina, s-a decis sa se dea diamante in momentul in care se si vinde produsul, nu doar daca e pus la bazar. Zi-mi te rog ce ai vandut tu e in bazarul nou, sau in cel vechi? Daca e in cel nou, poti sa imi dai link la articol?
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
RHYANNA spune:
soorry zilele acestea nu am timp sa intru(casa e dezastru,se pu termopane,centrala si de azi am si alpinisti
rog confirmare plata expresor -mikaeela(stiu ca nu poate confirma ca e plecvata
-plata 18 lei in brd pt mihai -mihaela 770 din partea HM
MERCI MULT TRIMIT SI LINKURILE INSA NU POT INTRA
PS
CRED DODO_PUI ,DACA VREI,ITI TRIMIT TIE MONITORUL SI IMPRIMANTA SI LE PUI TU LA BAZAR PT BOGDANEL
MERCI MULT DE INTELEGERE
SOTUL M-A LASAT SA-MI IAU EU CONCEDIU SA STAU CU MESTERII(ca sunt mai dura cu ei)
RHYANNA spune:
laura nu am uitat de ce am discutat cu banutii in cont,cred ca maine ajun g din nou la banca si te anunt pe PM
Laura25 spune:
Am dat PM si am lasat mesaj pe messenger lui pisellino. Dar nu a mai intrat pe net de cat ne=a lasat acel mesaj. Va rog mult sa o intelegeti, avand in vedere situatia si sa o pasuiti cu raportul pana reuseste sa intre pe net. Nu putem spune ca nu a intrat sa ne spune in ce stadiu sunt. Va multumesc eu in numele ei pentru intelegere!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
EllaX spune:
Carmina, cre' ca imediat ai si tu diamant, ca tocmai am licitat inelul de la tine (cel care-i la Dodo).
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaX Carmina, cre' ca imediat ai si tu diamant, ca tocmai am licitat inelul de la tine (cel care-i la Dodo). |
Subscriu
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Monnvas spune:
Lumi, primit confirmare, bifez si expediez cat de curand (sper chiar dupa-amiaza).
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Lumi, primit confirmare, bifez si expediez cat de curand (sper chiar dupa-amiaza). CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
N-am reusit sa-ti raspund ieri, deci mai amanam sa ne intalnim ca astept sa pui si pluovarasele de baietei, poate mai cumpar ceva
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
valentina_22 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Laura25
carmina, s-a decis sa se dea diamante in momentul in care se si vinde produsul, nu doar daca e pus la bazar. Zi-mi te rog ce ai vandut tu e in bazarul nou, sau in cel vechi? Daca e in cel nou, poti sa imi dai link la articol? Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Si daca s-a vandut si nu a mai apucat sa fie pus la bazar? I-am trimis Mikaeelei cateva brose si cercei hand-made. O parte dintre ele s-au dat ca painea calda,inainte de a fi postate restul nu a mai avut timp sa le puna la bazar deoarece a trebuit sa plece cu Ionela. Se cheama ca merit si eu un diamant?
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
EllaX spune:
Daca are cineva de pus la bazar, as dori:
- poseta medie/mare, neagra, preferabil piele intoarsa/piele intoarsa cu piele lacuita/piele lacuita, ieftina
- ghete/cizme fetita, cat-de-cat calduroase (pt iarna), cam un nr 28 (17 cm "utili"), din piele sau imitatie, NU piele intoarsa
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)