Bazar umanitar ***47***
Raspunsuri - Pagina 19
diannaalex spune:
am postat produse noi pentru copii de la 9 luni la 3 ani. revin cu link-uri mai tarziu. Spor la cumparaturi
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
carminabulina spune:
Mady am platit demult acei pantaloni.
Acum mai am de platit pt sapinap si maria rubi. Si o sa o fac saptamana viitoare.
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky [Ada sau cine poate sa-mi confirme, asta este platita? http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4053 Sunt sigura ca am vazut undeva scris de ea ca a platit si astepta confirmari. De asemenea, as dori va rog toate confirmarile pentru contul maria_rubi prin care s-au platit produse de la mine ca n-am nimic pana acum...Multumesc (atunci cand se fac confirmari e intr-adevar extrem de util sa stim user-ul care a platit si link-urile produselor !!) Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI |
Ducky, pentru chitantele ce ajung pe mail, noi trimitem mail de confirmare plata. Daca nu a ajuns un astfel de mail la tine, inseamna ca nu s-au primit chitante. De confirmarile care se fac in forum, haotic, eu una nu ma ocup. Le zic pas.
hainute de vanzare
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui diannaalex am postat produse noi pentru copii de la 9 luni la 3 ani. revin cu link-uri mai tarziu. Spor la cumparaturi mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Diana, m-am uitat si eu la pantalonii de trening, ca ma interesau. Sunt de 2 ani. Lucas la 2 ani si 10 luni poarta pantaloni de 51 cm. Si nu e deloc inalt. Lui in general ii vin inca unele hainute de marimea 86 (pt 2 ani).
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
ana l spune:
Caut un agraf mare, sub forma de brosa, sa pot prinde marginea la haina de toamna. E la git deschisa ca un sacou, si trebuie sa pun esarfa permanet. Dar as vrea o bijuterie cu care sa o prind. Aveti asa ceva de pus la bazar?
hainute de vanzare
Lali_mete spune:
|Valenita a sosit camasutza,multumesc frumos . Ii vine perfect,abea astepta sa desfac plicul,l-a strans in brate pana acasa .Multumim frumos pentru bonus,o sa ii prinda bine .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
madyrizi spune:
citat din mesajul lui madyrizi ma duc peste vreo ora sa pun colete pentru: eseea, boticelina, lali_mete si mihaela77O. daca e vreuna din voi care nu-i disponibila spune-ti ca sa nu ma duc cu el. |
am reusit sa pun coletele. sa ma anuntati cand le primiti.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
am nevoie de voturi
Ancutza_Bro spune:
bijoux argit
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5815
pt cine e interesat
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
fetele cred ca am gresit si am bifat 15 zile in loc de 2 la perioada...ce fac?
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
madyrizi spune:
lasi 2 zile si vezi daca mai sunt ofertante. daca nu-s inchizi, daca sunt lasi pana se plictisesc si ramane una, iar dupa ultima oferta inchizi devreme.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
am nevoie de voturi