Bazar umanitar ***47***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Neata lume... vad ca discutati de arhivare... eu am intampinat azi o problema si poate ma lamureste Dodo... ca si caz exemplu... de cand am achitat datoriile am observat ca la unele produse castigate nu-mi deschide anunturile... imi spune ca nu a fost gasit produsul cu item X... azi am intrat sa imi spun parerea despre produsele de la Dodo (pe care le-am primit aseara si de care sunt superancantata) si nu gasesc si pace decat factura...anuntul nu m-il deschide... nu gasesc pe nicaieri sa-mi spun parerea... nici la achizitii, nici la parerea mea... gasesc multe altele donate de mine, vreo 3 castigate de mine de la alte donatoare, dar Dodo nu e pe nicaieri...

Am incercat impreuna cu Alexandrina sa gasesc solutie sau macar o explicatie... Dodo imi poti spune daca cumva ai arhivat acele facturi? sa fie asta cauza pentru care nu pot pune calificativ?

Multumesc mult de intelegere tinand cont de faptul ca sunt un pic off-topic

Nu-s arhivate(am intrat acum si verificat...nici macar nu le-am marcat ca fiind livrate)...si eu am vrut sa comentez cand ti le-am trimis si sa-ti multumesc ca ne esti alaturi si nu te-am regasit la rubrica respectiva.
Mai am produse ce au depasit o luna ca neplatite sau nelivrate si nici pe acelea nu le vad si nu le pot comenta.
Deci nu-i la mine "buba" cred ca asa-i "programelul" o sa veric caci pe 9 se face o luna de cand o pers a castigat de la mine multe prod si nu le-a platit si daca nu le plateste vad pe 10 daca patesc la fel.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

si eu am patit la fel cu produsele cumparate de georgi de la mine. nu o mai gaseam nicaieri: arhivate, reusite, facturi etc. nici dupa nume. am gasit-o cautand "neplatite" .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Bine, bine, dar eu sunt culmea: ca voi nu le gasiti de la program, dar eu am sters facturile lui Monnvas ca sa dispara de la neplatite, ca nu am reusit sa marchez la ea ca produse platite

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu am asa:

-produse neplatite de mai mult de o luna, la care inca imi mai pot spune parerea
-produse platite, insa ne-expediate, la care nu mi-am spus inca parerea, dar nici nu mai am optiunea; mi-a disparut de peste tot.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Eu am asa:

-produse neplatite de mai mult de o luna, la care inca imi mai pot spune parerea
-produse platite, insa ne-expediate, la care nu mi-am spus inca parerea, dar nici nu mai am optiunea; mi-a disparut de peste tot.

Eu n-am asa mare varietate de produse. Am doar produse inaccesibile, la care nu ajung nici cu numar, nici de la factura.
kid adaugi tu in document o doleanta cat mai completa legata de asta?
https://docs.google.com/document/edit?id=1NgkTX4ECa08x-up24f7edaKSUt2VPLNPAl2VfOW0LjM&hl=en#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Nu s-au facut raportari pentru Maria Rubi[/], Robi, Siluan, [b]Stefania!!!

Azi ar fi ultima zi. Le atrage cineva atentia?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu zic sa anuntam

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Revin si eu cu mai multe rugaminti firbinti, din suflet:
1. puneti calificative atunci cand va ajung produse, pentru a asigura buna functionare a bazarului si macar astfel sa putem avea siguranta transparentei tranzactiilor (adica acuratetea celor descrise)
2. Arcadia, te rog sa nu uiti de mine
3. Ada, cand ne vedem? Saptamana viitoare te rog din suflet fa-ti timp de mine !
4. Diannaalex, filmele sunt casigate din 9.09...cand poti, te rog sa nu uiti de ele sa ti le pot trimite.
5. Apocalipto si Gabirus, am trimis mesaje, nici un semn. Lucrusoarele au fost castigate pe 08.09, deci maine...
6. Lali_mete, am un pachetel marisor pentru tine...

Azi fac pachetele restante si revin sa anunt cui i-am trimis deja. Multumesc
PS Ma enerveaza mucii lui Glad care nu se mai termina si deja e a treia zi de gradi cand sta acasa... (iubesc enotionul asta !!!! asa de folos mi-ar fi si pe mess )

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Chiar nu esti offtopic
Cum incerci sa gasesti produsul? Folosind optiunea de cautare?
Mie imi da eroare, am scris si la topicul de la tehnice, daca incerc sa caut dupa numar un produs.
Daca intri in cont, la 'facturi'-'achizitii' sau la 'ofertate' - 'castigate' poti vedea produsele castigate; la a doua ai si un buton langa 'vizualizeaza factura' cu 'parerea ta'. La mine in cont unde nu apare acest buton, inseamna ca deja mi-am scris parerea despre respectivul produs.
edit: nu are legatura factura cu exprimarea parerii; iti poti spune parerea si la un produs care nu are factura.

Am intrat cum zici tu si-mi apare doar factura... m-as mira sa-mi fi spus parerea in avans, cu atat mai mult cu cat nu-s inca foarte dumirita de cum se procedeza cu parerile... abia azi am mai cerut niste lamuriri de la Alexandrina... Repet... nu cred ca mi-am dat cu parerea inainte sa primesc produsul cred ca doar Dodo poate sa-mi spuna daca a arhivat sau daca intradevar re parerea mea apropo de produsele primite ieri

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Inteleg ca e problema cat de cat generala... eu as raspunde cu parerea, dar nu pot in unele cazuri... nu e vina mea... sorry... am pus parerea azi la unele produse, dar la cele de la Dodo nu reusesc... daca puneti voi doleanta e ok, daca nu imi spuneti si o trec eu...

Si eu mai am o plangere... ca doar ploua afara si e zi de plans si de dormit... eu scriu text in mesaj si daca aplic pe anumite emoticonuri, imi sterge ultimele cuvinte si trebuie sa rescriu... ca si cum textul ala l-as avea selectat si emoticonul vine peste... inlocuindu-l... deasemenea uneori apas Enter sau spatiu si-mi sare din fereastra de mesaj, jos la continutul topicului... eu de multe ori nu ma uit pe ecran si scriu in gol pana realizez ca nu apare ce tastez in fereastra mesajului... voi v-ati lovit de asemenea probleme? eu parca azi le sesizez si ma gandesc ca prezenta mea a fost raruta in ultima vreme si poate doar azi am sesizat-o eu.. poate voi ati sesizat mai demult...

Deasemenea am primit azi sterilizatorul de la Carmina... arata minunat.. ma asteptam sa fie mai mic... e impachetat ireprosabil... deci parere super...numai sa si invatam sa-l folosim

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput