Bazar umanitar ***47***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Am vazut cazul nou, cel al Denisei. Nu mai am cuvinte. Vreau sa se termine cu bolile astea odata. Vreau sa fie copiii sanatosi.

Am vazut ca se propunea introducerea lui la bazar. Nu era odata o regula conform careia trebuia sa ai o anumita activitate pe forum ca sa poti propune?

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Neata, fetele

Da, e trist ce se intampla cu copilasii.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Am achitat prin Ing pentru David 10 lei pentru:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5322 - kid

O rog pe Leditia sa-mi confirme cand poate.

Sa aveti o zi frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Nu mai stiu cine intreba de salopeta de fas...am cumparat eu din Stock Market (parca asa ii spune) una foarte draguta, fas simplu de pus peste pantaloni, cu arici la glezna, sa se stranga peste incaltari, cu bretele si cu un sistem sa se stranga la talie. Am luat combinatie rosu cu albastru si mai aveau mov cu roz si galben pai cu grej(frumoss dar prea deschis) = 20 lei.

Neata,

Dicristea, multumesc, eu intrebam de salopete. Dar nu stiu nici sa ma bati unde e magazinul de care vorbesti? Da-mi ceva indicii, te rog

La mine cu kg a fost asa, am avut o perioada luuung undeva la 48-50 kg, apoi am reusit sa ma ingras dupa ce m-am maritat pana la 70 kg cand am ramas insarcinata si am ajuns la 85 kg Acum, datorita alaptatului si copilului energic am ajuns la 57 kg si ma imbrac cu haine din facultate

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Fetelor, caut si eu malete pentru mine. Marimea M. Nu conteaza culorile. Dar as vrea din bumbac, ca eu sunt mai sensibila la materialele hainelor care intra in contact cu pielea. Are cineva?

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata lume... vad ca discutati de arhivare... eu am intampinat azi o problema si poate ma lamureste Dodo... ca si caz exemplu... de cand am achitat datoriile am observat ca la unele produse castigate nu-mi deschide anunturile... imi spune ca nu a fost gasit produsul cu item X... azi am intrat sa imi spun parerea despre produsele de la Dodo (pe care le-am primit aseara si de care sunt superancantata) si nu gasesc si pace decat factura...anuntul nu m-il deschide... nu gasesc pe nicaieri sa-mi spun parerea... nici la achizitii, nici la parerea mea... gasesc multe altele donate de mine, vreo 3 castigate de mine de la alte donatoare, dar Dodo nu e pe nicaieri...

Am incercat impreuna cu Alexandrina sa gasesc solutie sau macar o explicatie... Dodo imi poti spune daca cumva ai arhivat acele facturi? sa fie asta cauza pentru care nu pot pune calificativ?

Multumesc mult de intelegere tinand cont de faptul ca sunt un pic off-topic

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Am vazut cazul nou, cel al Denisei. Nu mai am cuvinte. Vreau sa se termine cu bolile astea odata. Vreau sa fie copiii sanatosi.

Am vazut ca se propunea introducerea lui la bazar. Nu era odata o regula conform careia trebuia sa ai o anumita activitate pe forum ca sa poti propune?

hainute de vanzare

Este o regula privind activitatea pe forum, insa nu anterioara propunerii cazului. Nu conteaza daca persoana care propune un caz la bazar are 2 posturi sau 1000, nici daca este inscrisa de 2 zile sau 4 ani; conteaza sa isi ia angajamentul de a fi activa o data cu acceptarea cazului la bazar.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Citat:
citat din mesajul lui ana l

hainute de vanzare

Este o regula privind activitatea pe forum, insa nu anterioara propunerii cazului. Nu conteaza daca persoana care propune un caz la bazar are 2 posturi sau 1000, nici daca este inscrisa de 2 zile sau 4 ani; conteaza sa isi ia angajamentul de a fi activa o data cu acceptarea cazului la bazar.

Am inteles. Stiam eu ceva din regulamentul anterior, dar nu stiam complet.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Neata lume... vad ca discutati de arhivare... eu am intampinat azi o problema si poate ma lamureste Dodo... ca si caz exemplu... de cand am achitat datoriile am observat ca la unele produse castigate nu-mi deschide anunturile... imi spune ca nu a fost gasit produsul cu item X... azi am intrat sa imi spun parerea despre produsele de la Dodo (pe care le-am primit aseara si de care sunt superancantata) si nu gasesc si pace decat factura...anuntul nu m-il deschide... nu gasesc pe nicaieri sa-mi spun parerea... nici la achizitii, nici la parerea mea... gasesc multe altele donate de mine, vreo 3 castigate de mine de la alte donatoare, dar Dodo nu e pe nicaieri...

Am incercat impreuna cu Alexandrina sa gasesc solutie sau macar o explicatie... Dodo imi poti spune daca cumva ai arhivat acele facturi? sa fie asta cauza pentru care nu pot pune calificativ?

Multumesc mult de intelegere tinand cont de faptul ca sunt un pic off-topic

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Chiar nu esti offtopic
Cum incerci sa gasesti produsul? Folosind optiunea de cautare?
Mie imi da eroare, am scris si la topicul de la tehnice, daca incerc sa caut dupa numar un produs.
Daca intri in cont, la 'facturi'-'achizitii' sau la 'ofertate' - 'castigate' poti vedea produsele castigate; la a doua ai si un buton langa 'vizualizeaza factura' cu 'parerea ta'. La mine in cont unde nu apare acest buton, inseamna ca deja mi-am scris parerea despre respectivul produs.
edit: nu are legatura factura cu exprimarea parerii; iti poti spune parerea si la un produs care nu are factura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Am achitat prin Ing pentru David 10 lei pentru:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5322 - kid

O rog pe Leditia sa-mi confirme cand poate.

Sa aveti o zi frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Simo,confirm plata.Multumim.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput