Bazar umanitar ***47***
Raspunsuri - Pagina 14
Nerantula spune:
Buna!
Eu nu mai am timp de loc de pc, de fapt pentru mine nu mai e deloc, am intrat numai sa le rog pe fetele care asteapta pachet de la mine (georgipuia, ralualexandrei si ellinia) sa-mi dea pm cu adresa, mi-e mai simplu si mai sigur decat sa caut nustiuunde
Azi incerc sa fac pachetele si maine le pune mama la posta.
Neaparat mai spun ca am primit coletul de la Ducky, mi-a facut seara frumoasa , lucrusoarele sunt superbe, multumim si de bonus, tot super!
ancadragoman spune:
am nev de ajutor,sora mea a luat ceva de la bazar si nu pot sa intru cu userul ei in contul ei sa vad cui trebuie sa platesc.Cine ma ajuta?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
pooh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuiaSi eu mai am o plangere... ca doar ploua afara si e zi de plans si de dormit... eu scriu text in mesaj si daca aplic pe anumite emoticonuri, imi sterge ultimele cuvinte si trebuie sa rescriu... ca si cum textul ala l-as avea selectat si emoticonul vine peste... inlocuindu-l... deasemenea uneori apas Enter sau spatiu si-mi sare din fereastra de mesaj, jos la continutul topicului... eu de multe ori nu ma uit pe ecran si scriu in gol pana realizez ca nu apare ce tastez in fereastra mesajului... voi v-ati lovit de asemenea probleme? eu parca azi le sesizez si ma gandesc ca prezenta mea a fost raruta in ultima vreme si poate doar azi am sesizat-o eu.. poate voi ati sesizat mai demult...Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
georgipuia spune:
Carmina... la tine mi-am dat cu parerea? ca nici la tine nu reusesc... cat de ametita sa fiu?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
adablackcat spune:
Diana, te sun zilele astea.
In legatura cu raportarea la caz, eu ce sa mai raportez. ca a scris Cristina (maria_rubi) cat s-a strans si cat a costat de fapt operatia. Ce sa spun eu in plus? De cand a scris ea poate au mai intrat 100 lei, maxim in cont, la care s-au facut confirmari. Astept din nou extrase de la ea, dar e clar ca banii s-au dus pe operatii.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alexandrina spune:
citat din mesajul lui adablackcat Diana, te sun zilele astea. In legatura cu raportarea la caz, eu ce sa mai raportez. ca a scris Cristina (maria_rubi) cat s-a strans si cat a costat de fapt operatia. Ce sa spun eu in plus? De cand a scris ea poate au mai intrat 100 lei, maxim in cont, la care s-au facut confirmari. Astept din nou extrase de la ea, dar e clar ca banii s-au dus pe operatii. |
Si e clar ca e greu de delimitat ce a primit datorita bazarului, de restul sumelor, dar incercati sa faceti un raport, ca sa fie regulamentul respectat.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
adablackcat spune:
Am vb cu Cristina, acum raspunde ea pe subiectul maria_rubi.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Alex@Sara spune:
heeellpp.piiizz heeelp
crisis81 mai scrie-mi odata numele de familie ca nu mai gasesc unde mi-ai scris si acum pregatesc coletul.Mersic
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui georgipuia Si eu mai am o plangere... ca doar ploua afara si e zi de plans si de dormit... eu scriu text in mesaj si daca aplic pe anumite emoticonuri, imi sterge ultimele cuvinte si trebuie sa rescriu... ca si cum textul ala l-as avea selectat si emoticonul vine peste... inlocuindu-l... deasemenea uneori apas Enter sau spatiu si-mi sare din fereastra de mesaj, jos la continutul topicului... eu de multe ori nu ma uit pe ecran si scriu in gol pana realizez ca nu apare ce tastez in fereastra mesajului... voi v-ati lovit de asemenea probleme? eu parca azi le sesizez si ma gandesc ca prezenta mea a fost raruta in ultima vreme si poate doar azi am sesizat-o eu.. poate voi ati sesizat mai demult... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
eu patesc asa. Imi fug mesajele...
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
madyrizi spune:
citat din mesajul lui ancadragoman am nev de ajutor,sora mea a luat ceva de la bazar si nu pot sa intru cu userul ei in contul ei sa vad cui trebuie sa platesc.Cine ma ajuta? |
daca mai e cazul te ajut eu.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi