Bazar umanitar ***47***
Raspunsuri - Pagina 15
maria_rubi spune:
Salutare tuturor!
Am raspuns pe umanitare despre costul total al operatiilor si cati banuti am strans. Acum verific iar extrasele sa va comunic aprox cat s-au strans datorita bazarului....sau cel putin asta am inteles ca va intereseaza...?
Va pup si revin
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
georgipuia spune:
Off topic - URGENTA : fetele pretenuta mea a dezvoltat anticorpi antiRH a patit vre-una la fel? ce se face? ce sanse are la 6 luni de sarcina? unde gasesc si eu un topic sa ma ajute cu info directe la caz si nu asa... sfatul medicului?[q]
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madyrizi
daca mai e cazul te ajut eu. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse diverse pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
da
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
EllaX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Off topic - URGENTA : fetele pretenuta mea a dezvoltat anticorpi antiRH a patit vre-una la fel? ce se face? ce sanse are la 6 luni de sarcina? unde gasesc si eu un topic sa ma ajute cu info directe la caz si nu asa... sfatul medicului?[q] Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
georgipuia, prietena ta sa vorbeasca repede cu ginecologul ei, care sa-i spuna ce are de facut. Daca ginecologul ei nu stie, sa schimbe - tot repede - ginecologul, pentru ca e de datoria lor sa stie ce au de facut in cazuri din acestea.
Pe scurt, daca anticorpii sunt acum aparuti (daca-s noi, daca si-a mai determinat anticorpii antiRH si nu avea) si sunt in titru mic (concentratie mica) si daca ecografic bebele si placenta sunt bine, se poate administra ser antiRH. Asta-i varianta cu rezolvare ok. A, ser antiRH se cumpara din farmacii (putine), una din ele fiind in Cluj (i-am cumparat eu surorii mele). No, vedeti repede ce are de facut, nu-i de asteptat!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
valentina_22 spune:
Folosesc internet explorer, nu am experienta necesara sa incerc cu altele. Astept pana saptamana viitoare cand imi vine mesterul-cumnatael si il pun la treaba. Mercic pentru raspuns
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
ana l spune:
Alexandrina, nu putem facu un fisier pe prima pagina, alaturi de celelalte existente, si acolo sa centralizam intr-un tabel, lunar, sumele de la bazar? Nu e mai usor de urmarit decit sa alergam la fiecare subiect sa vedem?
hainute de vanzare
georgipuia spune:
citat din mesajul lui EllaX georgipuia, prietena ta sa vorbeasca repede cu ginecologul ei, care sa-i spuna ce are de facut. Daca ginecologul ei nu stie, sa schimbe - tot repede - ginecologul, pentru ca e de datoria lor sa stie ce au de facut in cazuri din acestea. Pe scurt, daca anticorpii sunt acum aparuti (daca-s noi, daca si-a mai determinat anticorpii antiRH si nu avea) si sunt in titru mic (concentratie mica) si daca ecografic bebele si placenta sunt bine, se poate administra ser antiRH. Asta-i varianta cu rezolvare ok. A, ser antiRH se cumpara din farmacii (putine), una din ele fiind in Cluj (i-am cumparat eu surorii mele). No, vedeti repede ce are de facut, nu-i de asteptat! EllaX cu Ana (30 iunie 2006) |
A vb cu gineco si a chemat-o de urgenta la ea... se duce dupa ora 17 ca atunci vine sotul de la munca, dar pana atunci ne sta inima la amandoua ca am si visat-o cum nutrebuie aseara
Multumesc de explicatie...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui dicirstea Cand aud de greutati dinastea silfidice - 50kg, mi se pare ca sunt culmi de neatins, vreau sa dau tot ce imi aduce aminte de cum aratam acum 4 ani CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
Hai ca ma ofer eu sa primesc kilogramele de prisos. De un an si ceva ma chinui sa mai pun macar 2 kg pe mine si n-am sorti de izbanda. Acul cantarului se incapataneaza sa ramana la 52-53 kg. Si zau ca arat naspa, mi se pare ca sunt lunga si desirata (la 170 cm)
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
ana l spune:
Avem centralizarea de la Alexandrina aici:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AidHX2oD4Q03dHc0eVNmbk9nMVRnSGM3aFZNZ3l4Rmc&hl=en#gid=0
Ii anunta cineva pe responsabilii de caz pentru Robi, Siluan si Stefania?
http://picasaweb.google.com/114856353344001663105" target="_blank">hainute de vanzare