Dovlecei in sarbatoare*198*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

bia- pai eu credeam ca ai ajuns la tzitzi de 3 ori pe zi. sau a mers doar intr-o zi?
eu, ii dadeam doar la nani, de doua ori pe zi, dar de cand suntem fete mari, de vreo 3 saptamani nu mai dormim de doua ori, ci doar o data la pranz, si atunci vreo ora. asa, deci ii dadeam doar la nani de pranz, dar de doua zile l-am scos si pe ala, am vazut ca adoarme si fara. Asa ca am ramas cu suptul de seara si dimineatza. Iar eu nu cred ca e de moft, ca noi mancam in jur de 18.00 ultima masa, si apoi la 20-20.30 tzitzi, si tine pana dimineatza la ora 5-6.

si Bia, ce frumos spusesei tu despre noi cele care scriem pe forum, desi ma regaseam si in spusele surorii lui dimar (sper sa nu gresesc) - adica sunt o pustoaica , pentru ca eu de fapt sunt miha94

cristina- bravo tie mami...ca la mine s-a spart ceva...un ceainic de il adusesem de la Tokyo...dar e vina mea ca nu l-am ridcat sufiecient de sus.
sa stii ca la mine se inteleg bine, dar tot asa, pana la anumite jucarii. Eu le-am pus o regula, cu numaratul pana la 10 si apoi dam jucaria celuilalt, la Matei functioneaza ca intelege, cu Iris ...mai greut, dar vom reusi pana la urma

croco- asa mami stai calma ca nu e nimic grav, un 2ca mustarel. ce fructe a papat? nou ni se intampla de la para, in ziua in care ii dau, trebuie sa apara mustarelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Croco, varsaturile nu au legatura cu dintii. De enterocolita nu stiu mare lucru dar te-au ajutat deja fetele.

Carina .

Mai fetelor, voua vi se intampla sa vreti sa va pupaciti copilasul pana va impinge? Eu nu ma pot stapani.

Eu zic ca vremea de afara ne da peste cap pe toate.

Icsgggg promit sa raspund curand la PM.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Lali, am vrut neaparat sa iti zic ca te admir pentru faptul ca te-ai implicat in actiuni caritabile! Jos palaria!
Este un lucru mare sa faci acest lucru, cu un copilas mic acasa. Asta numesc eu omenie.
Te rog frumos sa mai postezi din cand in cand, cate un mesaj de genul celui pe care l-ai facut mai devreme, reamintindu-ne sa participam, daca se poate, cu ceva. Multe dintre noi (vezi cazul lui Monique) nu citesct forumul zilnic (cum face eu, de exemplu). Ma gandesc ca tot in ideea asta ai mai scris un post pe tema si bine ai facut-o.
Un mesaj pe teme caritabile nu poate fi deranjant, pe mine personal ma face sa ii multumesc lui Dumnezeu de ceea ce am!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Hello fetele,

Dupa recuperari, din alea cu alergat limba pana la urechi, sunt la zi (aici ) si am zis sa scriu si eu repede ca se trezeste Dinu si stop joc.

La multi ani Anna draga!
Esti o minune scumpa, mi-au placut foarte mult pozele dezmotzate
Sa le aduci parintilor numai bucurii si sa te joci frumos cu Eva

La multi ani Rares!
Mami Cata, ce de utilare de transport a primit ficiorul.
Si imi place tare in poze cum sta el sfatos in masina/ si pe motor si priveste cu indulgenta audienta care-si da cu presupusul.
Super.

La Multi ani Alex, pui drag de Lull!
Sunt convinsa ca mami si tati au creat iar o poveste frumoasa cu tine in rolul principal in ziua asta minunata in care implinesti primul anisor.

Lilian, am plans cu tine cand am citit de Radu si de Andra. Un cadou mai frumos, asa de inceput de job, nici ca se putea.
Abia astept sa citesc detalii pe blog. familia frumoasa pe care o iau oricand la mine acasa

Bia cum apari tu ca o briza in arsita unor neintelegeri si discutii mai aprinse. Si pupa pianistul si citetzul din partea mea.

Dana sunt curioasa de numa si va tin pumnii pentru viizta in Marsilia, sa fie cu mare noroc si "succesuri"

Crocomam, multa sanatate Amei si te rog mult, cand poti mai pune o poza cu Carliontz tuns sa vadem scufita rosie

Mely felicitari pentru , sa aveti parte numai de calatorii frumoase cu ea. Foarte mult mi-au placut pozele cu voi, sunteti frumosi frumosi toti 4

Cristina mea draga, mi-e dor de plimbarile noastre cu dovlecii la brat in mall . Multa sanatate Emmei. Si eu caut acum ap. cu aerosoli si am tot citit si de Omro si de Laica si de Joycare, etc. nu ne-am hotarat inca dar am gasit pe net cateva opinii potrivit carora ar fi bine sa fie cat mai putin zgomotos, cu ultrasunete a.i. sa poti sa-i faci in somn tratament daca treaz devine imposibil.

Monikus
uite cum isi da drumul Rares cel frumos la tot, si busilat si mers. I-ati facut analize?

Alex, ce face Zeinuca?

Iulika, pe la ce ora vei stii maine ca vreau sa intru pe furis de la jos sa ma bucur live si da, musai sa mai faci si alti bebei ca esti tare frumoasa graviduta

Raluk , te imbratisez cu drag mami, am citit ca iti e mai greut acum cu Alex. Te inteleg si sa stii ca sunt acolo cu tine (dar cu Dinu in brate)Azi noapte plangeam amandoi unul in bratele celuilalt dar fiecare din alte motive
Noi suntem ciudati. E umflat la 4 masele 2 sus 2 jos si noaptea ma tine planton, la 7 plec la viciu si ajung la 4 cand daca am boroc mai doarme (ca acum si stau pe net) daca nu, ma ia de proaspata si plina de viata. Mucii sunt tot pe acolo, dar pare un pic mai bine de cand I-am dat vit. C.
La birou nu imi e dor de el, dar cand ajung acasa sunt geloasa pe mama ca a sta cu el si eu nu. Il pup de il albesc toate dupa-amiaza.

Mergi la inceput

Monikus, m-am bucurat sa te citesc azi! Mi-a placut indeosebi mesajul referitor la conflictul de la noi de pe forum. Se vede ca a fost unul venit din inima, sicer.
Iti impartasesc sentimentele: imi doresc atat de mult sa pastram tonul optimist, prietenesc, deschis, de comunitate unita! Asta m-a atras pe mine la acest forum! De asta m-am hotarat sa scriu, anul trecut.
Avem atatea de infuntat in viata reala, macar pe cea virtuala sa o umplem cu bine si frumos!

Si da, si eu o pupacesc si o iubesc pe Ana pana ma impinge...

Astazi sunt mare filosoafa, mai!
M-a muncit Ana pana la 10, trezita de la 6!

Mergi la inceput

La multi ani, Alexutu'!
Sa fii sanatos, sa cresti mare, sa cresti frumos, sa te faci om!

Te imbratisez, Lullaby! Sa petreceti frumos, dragilor!

Diamar, nu am nicio orientare politica. Imi place sa urez dovlecutilor sa se faca oameni pentru ca a fi om e lucru mare!

Mergi la inceput

Anomis, te pup! Si pe Dinutu la fel!

Cristina, multa sanatate Emei! Sa nu fie cu injectii si alte cele! Va pup!

Si multa sanatate Ceciliei! Pneumonie, mai mami?!
Laura, sanatate multa!

Ma duc la culcarica! Mai am de zis, dar mi-e somnic.
Va pup, o noapte linistita!

PS: de abia astept sa vad ce ascunde Iulika in burtica!

Mergi la inceput

Am uitat sa ii zic lui Alex ca eu ii fac baie Anei din doi in doi! O zi da, una ba! La noi baia nu e cu balaceala si alte cele, e rapida, de 5-10 minute.
O consider suficeinta pentru clima noastra (subtropicala), asa incat sa nu ii afecteze PH-ul pielii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

oare o fi deplasat daca va rog sa imi dati si mie link-ul cu dovlecelul vesel, ca nu am reusit la prima cautare...
multam d'avance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uite aici, Miha:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156948

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput