Dovlecei in sarbatoare*198*
Raspunsuri - Pagina 5
anamaria1979 spune:
Suede, Vik sanatate multa. Laura sper sa te simti mai bine pana la motarea baietului.
Cristina sanatate multa fetitei. Eu am omron aparat de aerosoli e k il folosesc eu pentru rinita alergica de ceva vreme.
Monikus te pup si imi pare rau sa aud ca esti obosita si suparata. Felicitari pentru puiut si mers sa fie totul bine pentru voi.
Iulika
Danangie sanatate multa lui mattia.
Nela o noapte linistita iti doresc si un somnic cat mai odihnitor. Nu stiu ddaca am nimerit-o cu noaptea ca nu imi dau seama de diferenta de fus orar dar sper sa ai un somn trasnet nu asa oricum.
cristina_ana spune:
Nela, am citit pe blog ca ai decis sa intri in concediu. Ma bucur mult pentru tine, cu siguranta ai luat cea mai buna decizie pentru tine si Ana cea scumpa! Si poate acum, daca te linistesti, vine si bebe2 mai repede!
Anomis, esti cea mai minunata femeie pe care am cunoscut-o eu vreodata! Si mie imi este dor tare, tare de voi 2!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
vik-cj spune:
fete dragi!
Am intrat sa va dau vesti (proaste): mi s-a confirmat pneumonia (atipica) si am promis ca pina luni stau in casa si in pat altfel la spital ajung... nu va spun ce nervi si draci am pe langa faptul ca nu mi-e bine ca nu pot sta cu Isabela cat mai mult si nu o pot duce la plimbare...asta e. Va multumesc de incurajari
Iulika esti o frumoasa! Abia astept sa ne confirmi maine ca e Daniella!
Dana..sanatate Amei...sper ca e mai ok acum. De altfel doresc sanatate tuturor dovleceilor bolnaviori, sa le treaca repede toate problemele.
Cristina eu tocmai ce mi-am luat un aparat de aerosoli portabil, emicut si silentios, de la Gima (asa ii spune marcii).
Miha74 ce distractie faina acolo la tine...sa inteleg ca nu te duci la scoli semestrul asta?
Biaz, Nela pentru cuvintele frumoase si pentru faptul ca inviorati forumul cand intrati.
Daca tot voi sta in pat sper sa fiu la zi cu cititul/raspunsul pe forum.
Acum va , seara faina.
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
suede spune:
Nela,Anamaria multumesc frumos!
Cecilia multa sanatate!Imi pare rau ca ai facut pneumonie.Imi era si mie teama sa n-am ceva mai grav...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
aricelul spune:
Vik multa sanatate si insanatosire grabnica !
Monikus pe amandoi. Felicitari pt primii pasi ce frumos trebuie sa fie sa-ti vezi puiutul cum merge ...noi mai avem de asteptat. Sanatate multa, sa-i treaca raceala si sa doarma noaptea cat mai bine, ca tare rau e sa nu te odihnesti de atata timp.
_
Maria (28.08.2009)
cristina_ana spune:
Cecilia multa sanatate, sa te faci bine repede!
POZE
POZE NOI
suede spune:
Vreau sa o felicit pe sora mea gemana pentru primii pasi.Imi dau seama cum te simti acum cand domnul Radulescu a luat-o la pas.
Mihnea inca nu merge singur....doar ca Mowgli ,cu o super viteza...ca noutate totusi accepta sa mearga ajutat de manute,ca pana de curand se aseza jos...Mergea doar singur,pe langa masa,pe langa canapea..
Felicitari si pentru Monikus!
Aveti baieti mari....
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
cristina_ana spune:
Suede, vroiam sa-ti spun ca pentru tusea ta ai putea sa iei Prospan, e din plante si destul de bun.
POZE
POZE NOI