Dovlecei in sarbatoare*198*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Cristina_ana ,multumesc frumos!
L-am incercat deja,dar momentan degeaba....Am incercat si aerosoli cu ser fiziologic si Prospan,ce i-a recomandat medicul lui Mihnea si la el a functionat,dar la mine nu vrea deloc....
Pana la urma trebuie sa treaca,nu?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

SEARA BUNA!

ALEX sa cresti mare, sanatos si frumos si sa iti bucuri parintii cum stii tu mai bine!

hai sa va zic si ce-am citit eu!
Cristina, mami, eu doar am vopsit, mami a varuit, de' gospodine din mama in fiica, ce sa-i faci! Felicitari pentru Emma papaciosa, wow! papa singurica cu lingurita, nu altfel; cat despre laringita, nu cunosc detalii, dar va doresc sanatate maxima, sa treaca repede cu aerosoli!
Liliac, te cred ca te-ai emotionat toata, doua bucurii in aceeasi zi! Pupici Raducului plimbaret, sa nu mai zici ca nu stie decat sa dea cu piciorul in minge . Maseaua ce-ti mai face?
Ellenuta felicitari zuzei pentru bilant, eu zic ca e foarte bine!
Lali sanatate si lui Paulica, sper ca la ora asta deja e mai bine! off, ca a vent frigul cu febre, muci, viroze, de acum, vrem nu vrem, sigur o sa mai fie!!!
Diamar, te chem la o friptura, tu aduci friptura, eu dau muraturile!
Vik, sanatate multa!
Alex
Bia citatul tau mi-a dat fiori! bunica cred ca e cea mai draga fiinta de pe pamant! sa ne traiesti , Buni! te iubesc!
Monikus felicitari si voua pentru primii pasi, poate de acum va fi mai usor! bine, exceptand 2-3 sapt pana prinde el echilibru bine
Miha veselie mare la tine; asa era si la noi in casa, noi suntem tot 3 copii, deci era haos total!
Crocmam pupici Amei si sanatate multa va doresc si voua!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Nela mami, ma gandeam eu ca nu esti de la conservatori dar asa m-am gandit eu sa te intreb cand am vazut pe un bloc lozinca lor.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Vreau sa scriu mai multe dar nu ma lasa asa ca incerc sa scriu cate putin.

Monikus . Felicitari pt plimbaret.

Vik, sanatate multa. Lasa ca te faci tu bine si te revansezi fata de Isabela.

X-ggg, bugatii ca bugatii dar pe mine iar m-a dat pe spate Rares cu costumatia lui.

Crocodna, sper sa nu fie enterocolita. A mai vomat de atunci?

Ma gandeam ca in ritmul asta o sa dispara de tot topicul asta la sfarsitul lunii cand oricum ar fi trebuit sa ne mutam de la bebelusi.

Eu doresc tot binele din lume atat fetelor de aici cat si de dincolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ioanna, Alex de o saptamana plange continuu de la 7 seara la 12 noaptea, asa ca acum nu am timp de subtilitati. Vreau sa stiu daca la mine te-ai referit cu lipsa de bun simt si de educatie.

Croco multa sanatate Amei. Vad ca fetele te-au sfatuit bine si tu esti optimista!

Mi-a placut mult de Carina cum ti-a zis de alaptare. Carina hai mami ca esti prea frumoasa sa stai in butoi! Si mai zi-ne ce mai face prim-umblareata!

Vik toata ziua m-am gandit la tine ca dimineata m-am luat cu alte mesaje si am uitat sa-ti urez. Dar vad ca gandurile mele de toata ziua nu au avut efectul scontat. Insanatosire grabnica! Incearca sa profiti si sa te odihnesti!

Numai sanatate si pentru Emma, Suede, Dinu si Mattia!

Monikus felicitari, mami! Multa lume spune ca se linistesc dupa ce umbla! Sper sa fie asa la voi!

Anomis (ce mi-ar placea sa te cunosc personal, mi-a facut pofta Cristina cand a zis ca esti cea mai cea pe care o cunoaste.... ca aici oricum eram in fan clubul tau ) Imi pare tare rau ca aveti probleme. Asa ca sper sa nu iti mai amintesti de mine noaptea! (e o urare ok, nu? )

Iulika apreciez mult, sa stii! Conteaza mult parerea ta! Aaaa, si dupa ce ca ne umpli de optimismul suedez (mai ca-mi vine sa invat limba ) si cu iubirea lor pentru familie si copii, acuma ne si pui pe jar. Ziua de maine e speciala! Sper sa se vada bine!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Si am uitat de biaz care ca de obicei merita un buchet mare de . De stafilocolul auriu am auzit ca-l are foarte multa lume, se trateaza si apoi reapare dupa un timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluk, ceea ce am zis despre Anomis este perfect adevarat. Uite, sa confirme si celelalte fete care au cunoscut-o! Este cu adevarat minunata, mie imi aduce zambetul pe buze si buna dispozitie numai cand ii aud vocea. Este calda, extrem de placuta, zambeste tot timpul, mereu cu o vorba buna, atenta, sociabila, super desteapta, fara nici o urma de rautate in ea. Este perfecta!
Hai ca fug, mi-a venit sotul cu aparatul ala de aerosoli si ma duc sa vad daca ma descurc cu el.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Raluk, ceea ce am zis despre Anomis este perfect adevarat. Uite, sa confirme si celelalte fete care au cunoscut-o! Este cu adevarat minunata, mie imi aduce zambetul pe buze si buna dispozitie numai cand ii aud vocea. Este calda, extrem de placuta, zambeste tot timpul, mereu cu o vorba buna, atenta, sociabila, super desteapta, fara nici o urma de rautate in ea. Este perfecta!
Hai ca fug, mi-a venit sotul cu aparatul ala de aerosoli si ma duc sa vad daca ma descurc cu el.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

exact cum mi-o imaginam eu de aici de pe forum

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Baaai,de cand ma chinui sa spun si eu ceva si uit,mama ei de lipsa de neuron ( ca si asta a fugeat de mine ).
Deci sunt tare invidioasa pe darurile lui Rares,da? Da invidie d-aia buna , nu rea . Si mai eram invidioasa pe cineva dar nu imi amintesc de ce .

Si mai voiam sa urez multa sanatate copilasilor bolnaviori,ca sunt destui

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Mamicile mele dragi Cristina & Raluk
- acum sunt ca morcoveata.

Asa cum v-am cunoscut pe fiecare in parte
sunteti extraordinare iar eu nu merit atata atentie, really.

Mergi la inceput