Dovlecei in sarbatoare*198*
Raspunsuri - Pagina 3
cristina_ana spune:
Crocodana, dar temperatura are?
La copiii mei nu am avut si voma cand au erupt dintii, doar diaree. E posibil sa fie enterocolita.
De mancat are voie orez fiert, morcovi fierti, supa din morcovi, albitura si carne fiarta separat, banane, mar copt, paine prajita. Fara nici un fel de produse lactate. Lapte praf doar din cel fara lactoza.
Poate sa ia Smecta, un pliculet pe zi dizolvat in apa. Cam atita imi amintesc acum. Si saruri de rehidratare, le gasesti la pliculete.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
crocodana spune:
sunteti minunate zau!
nu are temperatura deloc (la entero e cu temp?), acu ea are facut rotavirusul dar stiu ca nu acopera tot! faza e ca nu vrea sa pape NIMIC, doar san! nici la apa nu se inghesuie!hai ca-s calma....calma..numai asa o sa fie bine!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
cristina_ana spune:
La enterocolita e cu temperatura foarte mare, peste 39 (acuma nu stiu daca e obligatoriu, dar la copiii mei asa a fost). Sper sa nu fie cazul la voi, ca e naspa tare de tot. SI da, asa, e, nu au pofta de mancare. San poti sa ii dai si cat mai multa apa. Nu e nici o nenorocire daca nu mananca
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
carinablanca spune:
Buna la toata lumea,
La multi ani aniversatilor de azi si din ultimele zile!!!!!!!!
Nu am mai reusit sa scriu de ceva vreme. Am fost intr-un butoi si nu pot sa zic ca am iesit de tot dar parca e mai bine. Si cu toate polemicile de aici de pe forum parca e deprimant. Sper sa treaca perioada asta proasta pentru toata lumea.
Croco, imi pare rau ca Ama nu e bine insa am citit ca tu o alaptazi inca asa ca e super pentru ca laptele de mama se poate da la enterocolita. Stiu ca multi medici recomanda ca in perioade de acest fel sa nu streseze copilul cu alta mancare si sa ii dea san cat de mult. Multa sanatate!
Carina mami de printesa Maria (31.08.2009)
carinablanca spune:
Buna la toata lumea,
La multi ani aniversatilor de azi si din ultimele zile!!!!!!!!
Nu am mai reusit sa scriu de ceva vreme. Am fost intr-un butoi si nu pot sa zic ca am iesit de tot dar parca e mai bine. Si cu toate polemicile de aici de pe forum parca e deprimant. Sper sa treaca perioada asta proasta pentru toata lumea.
Croco, imi pare rau ca Ama nu e bine insa am citit ca tu o alaptazi inca asa ca e super pentru ca laptele de mama se poate da la enterocolita. Stiu ca multi medici recomanda ca in perioade de acest fel sa nu streseze copilul cu alta mancare si sa ii dea san cat de mult. Multa sanatate!
Carina mami de printesa Maria (31.08.2009)
alex25 spune:
Croco la eneterocolita, din cate stiu eu e cu febra si destul de mare. Daca nu a mai vomitat de aseara, si daca nu a avut mai mult de 5-6 scaune moi astazi, nu ai de ce sa iti faci griji deocamdata, mai ales ca are sanul la discretie. E normal sa nu vrea sa pape, dar nu e nimic iesit din comun. Acum hidratarea este cea mai importanta. De papat are voie asa: orez, morcov, dovlecel, albitura, piept de pui fiert, piene prajita, branzica de vaci, banana, mar copt. Daca mai vomita trebuie saruri de rehidratare, ca cele de la Humana, iar daca numarul scunelor apoase este peste 7 pe zi, atunci trebuie Hydrasec.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Cuscra imi pare rau ca aveti probleme.
Un lucru este clar,daca a varsat si are si scaune moi,undeva este o legatura.
Incearca sa mergeti la doctor,sa va faca niste analize.
Ca idee da-i sa manance branzica de vaci,orez cu morcov fiert,mar copt...
Destul de greu momentul,dar o sa treaca!
dulce!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
crocodana spune:
hai ca m-am linistit! v-am zis ca sunteti
MINUNATE!
a avut un scaun moale asera si un acu dupamiaza si nu a mai vomat deloc!
nu mai corelez nimic cu nimic si incerc sa-i dau un orez!dovlecel nu a vrut deloc!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Dana, mutla sanatate Amei! E cumplit sa iti vezi copilul vomitand, oricat de mult iti zici ca o sa treaca... din pacate stiu din propia experienta.
Am vrut sa iti zic, iarasi din proprie experienta, sa nu o stresezi pe Ama cu mancare acum. Stiu ca nici Ama nu manaca cine stie ce solide. Iarasi vorebesc din proprie experienta: daca o tii numai pe san isi revine mult mai repede, in maxim 48 de ore, indiferent de situatie. Ascult-o daca nu vrea dovlecel sau orez si nu insista deloc. Am ajuns la mareata concluzie ca bebelusii nostri sunt infinit de bine pregatiti sa faca fata situatiilor de genul acesta! Mult mai bine decat noi, mamele, oricum. Trebuie numai sa fim atente la indiciile ce ni le dau, e atat de simplu...
Daca se mai repeta episodul vomitacios, mergi totusi la doctor pentru un consult rapid!
Te imbratisez!
Carinablanca, imi pare rau ca ai cazut in butoiul cu melancolie!
Uite un brat mare de flori de la mine!
Ce mai face Maria?
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)