Dovlecei in sarbatoare*198*
Raspunsuri - Pagina 2
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 E ca la nebuni Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent |
Ti se pare,asa suntem noi usor ,de la vreme ni se trage....
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
cristina_ana spune:
Merci, Monis, OMRON o sa cumpar!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Iulika29 spune:
Lali multumim de capitolDanuta[/b] da mami maine am eco.Am niste emotii!!!Si cu bebe nr 2 in Romania påi te cred si te inteleg.Aici sunt alte conditii sa stii atata pt mama cat si pt copii.Aici iti tb decat så ai sentimentul acela ca vrei copii.Cred ca aici am vazut cele mai multe familii cu 3-4 copii ca la 1,5-2 ani diferenta.Si pårinti tineri.
Te pup!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+
miha74 spune:
LA MULTI ANI ALEX!
Sa cresti mare si sanatos si sa iti bucuri parintii pana la adnaci batraneti!
lul-
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
Si Mattia e racit. Nici nu a inceput iarna si deja e a 4-a raceala!!!! Sunt atat de mahnita!! Nu il vedeam asa de sensibil. Azi-noapte mi-a tusit de am stat in picioare de la 1,30 la 4,30. Pe urma, pana dimineata a tot tusit dar macar nu s-a mai trezit.Offff....La mine aerosoli nu prea isi fac efectul. La min emerge siropul. Sa vedem ce-o fi si de data asta.
LA MULTI ANI ALEX!!!
Woow acusica facem si noi 1 an.Ce de emotii ma navalesc!!!
Pupam dovlecimea!!
Mami de Alessio Michele(2 ani si 3luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
Si Mattia e racit. Nici nu a inceput iarna si deja e a 4-a raceala!!!! Sunt atat de mahnita!! Nu il vedeam asa de sensibil. Azi-noapte mi-a tusit de am stat in picioare de la 1,30 la 4,30. Pe urma, pana dimineata a tot tusit dar macar nu s-a mai trezit.Offff....La mine aerosoli nu prea isi fac efectul. La min emerge siropul. Sa vedem ce-o fi si de data asta.
LA MULTI ANI ALEX!!!
Woow acusica facem si noi 1 an.Ce de emotii ma navalesc!!!
Pupam dovlecimea!!
Mami de Alessio Michele(2 ani si 3luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
miha74 spune:
offff, imi pare rau ca sunt astfel de discutii....
hai sa va spun eu cum e acum la mine in casa: io la laptop, iar Laura se joaca cu cei doi pititci. Sunt deghizati, iar Laura (care e acsa din cauza de ziua educatiei) cu Matei se ascund de Iris, care din inertie ii cauta disperata, tipa de numa' and ii gaseste, Matei rade de numai poate....este minunat!
cristina- sanatate Emmei, poate scapa de injectii mititica! a spart Andrei oglinda?
croco- cum ii mai est Amei. am avut si eu o data cu Matei, voma in jet...dar fara nici o alta urmare...
miha74 spune:
vik- sanatate multa si tie! si felicitari pentru Isa mergareata.
de altfel felicitari pentru toti dovelecei care arata ce mari si istti sunt ei. si nunumai, felicitari pentru FB-ul cu Bravo al Andrei.
sper sa mai fim pe aici (pe forum) sa ne bucuram si de FB-urile dovleceilor
si aproposito, fata mea mare a facut 13 ani...nici nu imi vine sa cred.
Initial am vrut sa ii facem petrecere acasa, ca nu i-am facut niciodata acasa, ne-am scos (o sa intelegeti de ce) cu spatiile de joaca special amenajate...dar acum e prea mare. dar ne-am razgandit cu o zi inainte ca ne-am gandit ca avem doi teroristi mici in casa, care sigur vor atarna pe usile inchise si se vor zmiorcai asa ca i-am dus la mall, la un film si un kfc (in plus e reducere)
noi nu am stat cu ei, doar i-am dus si i-am luat.
cristina_ana spune:
Miha, nu a spart-o, dar nici mult nu mai avea. Il inteleg, se plictiseste micutul, si e si cam gelos cand vede cum o cocolosesc pe sora-sa.
Iuliko, am emotii pentru tine maine!
Danangie, cand afli ce ai in burtica?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
crocodana spune:
mamicilor cu experienta in 'dinti' si nu numai:
al doilea scaun gen mustar in 24 de ore poate sa fie de la un dinte ce tocmai a spart sau sa-l corelez cu voma si sa ma gandesc la ceva mai rau gen enterocolita?
daca noi nu am avut niciodata diaree habar nu am ce inseamna regim, am notat eu pe undeva de la voi dar zau daca gasesc..imi vine in minte doar mucilagiu sau un pilafior!
ps. am reusit sa citesc tot, sunteti minunate, va multumim frumos pentru gandurile bune.as da orice sa nu mai sufere dovleceii....cristina sper sa fie util aparatul si sa scapati repede, bine ca a vazut-o un medic
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!