Dovlecei in sarbatoare*198*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Am vazut si eu gata...dahhhhhh...ce tuta issss...
Sa-ti traiasca printesa mancacioasa...e o dulceata...fi-miu cred ca va manca singur cand s-o insura....

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Alex, sa stii ca am vrut sa-ti spun ca tu sa nu te uiti la filmulet, dar am uitat!!! Imi pare asa de rau ca te chinui cu cea mica, probabil esti la capatul puterilor. Si eu as fi, recunosc cinstit. Cu Andrei si acum ma chinui cu mancatul, e foarte mofturos, si imi vine sa-mi iau campii. Emma mananca orice, da rabsolut orice. Am avut noroc, recunosc. Hai, nu mai fii suparata, or sa vina vremuri mai bune si la tine, cu siguranta!
Mary, nici eu nu-l duc maine pe ANdrei la gradinita, tot din motiv de muci. Sunt cam disperata, astia doi ai mei nu se inteleg deloc. Tot timpul trebuie sa stau si sa o salvez pe Emma din mainile lui. Ma asteapta o zi superba!
Crisbebe, mersi mult de informatii! SI da, adrenalina este, si eu m-am socat, dar Dana a zis ca e normal la laringita ei.
Fetelor, daca mai stiti retete de aerosoli pentru muci multi si urati, va rog zice-ti la fata, ca sunt diperata cu Andrei, el aproape in permanenta e cu muci si se enerveaza alea la grdinita. Alte simptome nu are, nu tuseste, nu febra, nimic. Doar muci. Poate ii gasesc si lui ceva aerosoli eficienti!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Am cerut si eu parerea lu nea Google si am vazut ca se foloseste adrenalina in aerosoli ptr laringita...Ajuta la dilatarea laringelui ptr a nu se sufoca copilul...

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Unde ati plecat mai fetelor toate?
Hmmmm sunt 2 variante...ori sunteti la nani ori v-ati dus toate dincolo si m-ati lasat singura aici...??

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

.Seara buna,

A pierdut un mesaj din probleme de laptop si inainte de culcare vreau sa o felicit pe Iulika!!!!!!!!!! Felicitari mami si sa fie sanatoasa Daniella!!!!!!!!!!!!

Diamar,

Ellenuta, sanatate multa la fete.

Nela, concediu placut si spor la treaba

Revin pe maine caci nu sunt inca la zi.

Noapte buna

Carina mami de printesa Maria (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Crisbebe, eu trebuia sa-i fac o fiola de dexametazona pe zi, asta daca era tot rau si azi, dar cum s-a imbunatatit foarte mult stare ei nu i-am mai facut.
Reteta data de pediatra ta era buna si pentru nas? Ca am probleme mari cu mucii la Andrei si i-as face si lui ceva, dar nu stiu ce!
Miha, ce tare e Mateiut ca nu mai poarta pampersi noaptea!!! Bravo lui! Andrei nu reuseste nicicum sa se trezeasca. L-am mai lasat fara pampersi si a facut pe el, si nici vorba sa se trezeasca. Zacea asa, intr-o balta de pipi, ud fleasca si nu avea nici o apasare! Cred ca si la facultate tot cu pampersi mergem dupa noi. Astazi a facut pe el in somn si la gradinita, ca alea de acolo au zis ca e interzis cu pampersi. Asta e, treaba lor, sa spele cearsafurile daca asta vor. La gradi nu prea ii place, vrea la cresa. Dar se duce, nu comenteaza.
Am reusit sa o filmez pe Emma cum papa singurica. Iote aici:
http://www.youtube.com/watch?v=icyk9Ws8YHo

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

CRISTINA ce tare e EMMA.E superba!!! Ptiuuuu sa nu fie de deochi.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Daca vorbiti de scoaterea pampersului atunci cand copilul doarme si noi avem cam o sapt, daca nu mai mult, de cand am scos pampersul lui Alessio la somnul de la pranz. Si a avut da cateva accidente dar deocamdata ne tinem bine si ne trezim cu un hidrant!! Cateodata nu mai ajunge sa-l pun pe olita. Face pisu "pe drum". Dar suntem la inceput.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput