Dovlecei in sarbatoare*198*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Hmmmm duamna Ioanna te-ai auzit strigata??? de ai aparut la apel?

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

telepatia, maica, telepatia

eu prestez acuma un compot de mere apoi o balaceala generala cu primul fiu al familiei si apoi mai vedem noi

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Crisbebe, si eu m-am tot intrebat daca nu as putea renunta la serul fiziologic. Maine nu am sa-i mai pun. In rest am pus o fiola de adrenalina si una de dexametazona.
Aaa, si Nela, ca ziceai ca te bucuri de zambetul Anei, pai stai sa vezi tu ce frumuseti urmeaza.
Dialog in seara asta intre mine si Andrei:
"-Mami, vino la mine in brate!!!
-Pai de ce, mai Andrei?
-Pentru ca te iubesc, mami!!
-Da' de ce ma iubesti tu?
-Pentru ca esti puiul meu ....si esti fumoasa!!!!!"

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

vaaaaai! dragul de el

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha74

Seara buna !

Culcat copilasii, si o astept pe Laura si tati sa vina de la volei, asa ca am un pic de timp de forumit.
Vin astazi dupa una bucata inundatie in bucatarie. Au dat drumul la apa pentru calorifere, si cum noi am schimbat calorifere, robinete... am avut o arteziana in bucatarie de mai mare dragul. Noroc ca mai era sotz acasa si m-a ajutat la strans apa, si apoi chemat meseriasii, bla, bla, stiti voi….dar s-a rezolvat. Acum asteptam caldurica ca ne-am saturat de aere, vorba lui alex.

aoleu! horror ce spui tu acolo! cand stateam la mama aveam noroc de inundatii in fiecare luna (ori la noiplenea vreo teava ori la vecini), asa ca te inteleg perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Iulika felicitari pentru burticuta sa fiti sanatoase amandoua.
Cristina felicitari pentru emma, fetita mananca ca o adevarata domnisoara si e foarte curatica. Am incercat si eu de cateva ori cu alex si fost horror a zburat mancarea peste tot in bucatarie.
Ellenuta sanatate multa evitei.
Vik stai la pat linistita ca va fii mai bine in cateva zile dupa ce isi face antibioticul efectul.
Miha imi pare rau de inundatie, am patit-o si noi anul trecut tot la proba cu incalzirrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

CRISTINA eu zic sa faci asa...dar tu faci cum vrei bineinteles....
de 2 ori pe zi aerosoli..dimineata si seara...de fiecare data sa pui cate o jumatate de fiola de dexa si cat ti-a zis de adrenalina..dar sigur de adrenalina?mi se pare foarte ciudat si sotului la fel ca ti-a dat sa-i faci aerosoli cu adrenalina...
Iar ptr Andrei: poti sa-i faci si lui aerosoli cu vibrocil si ser...cred ca poti sa-i pui si dexa...Eu i-am facut tratamentul asta ptr rinofaringoamigdalita si el era varza cu mucii...nu putea respira noaptea de infundat ce era...
Sper sa-ti fie de folos informatiile....

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

mary- sanatate flacailor! offff, ce de dovlecei bolnaviori
noi ne tinem bine deocamdata, chiar Iris nu a racit deloc pana acum, o singura data aavut ceva muci, pe la 8 luni. sper sa ne tina
asa cu scutecele de noapte, ne-a luat prin surprindere.
Dinainte de gradi, am scapat de cel de la pranz, din acelasi motiv ca nu ne primea cu scutece. cu povesti inainte de somnic, ca e baiat mare si nu trebuie sa faca in scutec, si el a decis cand sa faca nani fare scutec, si a fost ok...pana acum.
cu cel de noapte nu ne-am chinuit. desi purta scutec, se scula noaptea, plangacea si il puneam la olita. Initial de 2-3 ori pe noapte, si pana la urma doar o singura data, dar noi tot ii puneam scutec, de il aruncam pentru ca era uzat, nu folosit. pana acum doua nopti cand dupa ce a facut pipilica, a zis ca nu mai vrea scutec.
de fiecare data ii spun ca nu are scutec si trebuie sa se scoale.
Pan aacum nu am avut nici un incident nefericit, dar ne asteptam sa apara.
deci nu am aplicat vreo metoda sau formula, s-a intamplat pur si simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

cristina- m-ai dat gata cu filmuletul cu Emma! doamne ce cumintica sta ea si papa, si se mai uita din cand in cand si la "operator". foarte tare! Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

In primul rand FELICITARI IULIKA PT DANIELLA!

Stiu ca ma intreba Diamar, Mihaita are numai muci fara nimic altceva.Doar muci care curg din cand in cand si sunt albi si lichizi.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Unde-i filmuletul cu Emma???

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Doamne, Cristina iti jur ca am inceput sa plang cand am vazut-oi pe Emma mancand atat de cumintica singurica. Sa iti traiasca, e o minue de copil.

Eu nici nu sper la asa ceva, eu inca ii blenduiesc perfect mancarea, ea nu mesteca absolut deloc, vomita instant daca simte ceva...nici macar biscuiti nu ii pot da sa pape singura.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput